View Full Version : Moля, помогнете!
"g0oD"_glrL
01-19-2014, 00:43
Момиче на 14 години съм. Родителите ми се разведоха преди година, живея с майка. Тя ще води съдебно дело срещу баща ми за по-висока издръжка, за да му отмъсти. Проблемът е, че ме изнуди делото да е от мое име... Аз не искам да предавам татко, но тя не ми остави избор. Много искам да му кажа, но той е доста избухлив и не знам как ще го приеме. Майка ми в никакъв случай не трябва да разбира, че съм му казала. Как мислите, че ще е най-разумно да постъпя - да споделя ли с него, или не?
Ще ми е много неудобно във всички случаи, най-вече когато в съда се изправя срещу него и го обвиня, че не ни плаща... Чувствам се много унизена от майка и гузна пред татко! Вариант е да не се явя в съда, но тогава майка ще превърне живота ми в ад, много е отмъстителна! Моля ви, споделете вие какво бихте направили на мое място и кое би било най-разумното решение.
anonimna:D
01-19-2014, 10:46
като не харесваш майка си защо просто не се приместиш при баща си да живееш?, и няма и да се стига до съда
"g0oD"_glrL
01-19-2014, 14:00
като не харесваш майка си защо просто не се приместиш при баща си да живееш?, и няма и да се стига до съда
Миналата година го съдих за домашно насилие... Затова се разделихме. Но мина време, не искам да му вредя сега.
The Cheetah
01-19-2014, 14:10
Говори баща си.
anonimna:D
01-20-2014, 11:10
не знам ти сама ще си прециниш, но в крайна сметка ти имаш двама родители и разведени или не и двамата трябва да се грижат за теб, включително и във финансов план
stefan99s
01-20-2014, 18:19
Момиче на 14 години съм. Родителите ми се разведоха преди година, живея с майка. Тя ще води съдебно дело срещу баща ми за по-висока издръжка, за да му отмъсти. Проблемът е, че ме изнуди делото да е от мое име... Аз не искам да предавам татко, но тя не ми остави избор. Много искам да му кажа, но той е доста избухлив и не знам как ще го приеме. Майка ми в никакъв случай не трябва да разбира, че съм му казала. Как мислите, че ще е най-разумно да постъпя - да споделя ли с него, или не?
Ще ми е много неудобно във всички случаи, най-вече когато в съда се изправя срещу него и го обвиня, че не ни плаща... Чувствам се много унизена от майка и гузна пред татко! Вариант е да не се явя в съда, но тогава майка ще превърне живота ми в ад, много е отмъстителна! Моля ви, споделете вие какво бихте направили на мое място и кое би било най-разумното решение.
Яви се в съда, но говори много добри неща за баща си .
Нещо не разбирам. Миналата година, баща ти те е бил (вероятно и майка ти също), а сега искаш да застанеш на негова страна? Да не би да се е замогнал нещо? Не ви разбирам - честно.
Няма да коментирам това за домашното насилие, защото не знам каква е ситуацията.
Като му кажеш "Татко, водя дело срещу теб, но не искам." нищо не правиш... Пак го "предаваш". Или си отиди в съда и си го нареждай както майка ти иска, или я остави да си прави каквото иска и не се явявай. Не може да те влачи до там. Но хем вълка сит, хем агнето цяло, не се получава.
baby_baby
01-24-2014, 21:02
разкажи му едва ли ще ти се ядоса точно на тебе по скоро на майка ти