View Full Version : Дали имам шанс?
andromeda_
01-19-2014, 03:39
Здравейте, тази година ми е последна, 12 клас съм. През годините съм отсъствал и винаги съм получавал 3-ки. Мисля да карам матура по история и БЕЛ, след това право. Проблема е там, че по история и БЕЛ ще имам 3-ки за годината, на матурите се очаква да изкарам не повече от 4-5. Дали изобщо ще ме приемат някъде право с тези оценки?
lovefaithx
01-19-2014, 06:52
Трябвало е да се стегнеш още в началото на тази учебна година, за да имаш по-високи оценки, а не да се чудиш сега какво ще правиш. Седни си на четирибуквието и се постарай да наваксаш. Говори с учителите, за да те изпитат няколко пъти на това, което сте взели, за да им докажеш, че си сериозен и не си за 3. Колкото до матурите не знам къде биха могли да те приемат, защото не съм 12 клас, но предполагам, че ще е все някъде и няма да останеш без университет, но едва ли ще е там, където ти самия искаш. Стягай се, нещата ще се получат. Знаеш, ''има ли желание, има и начин''. Успех от мен :)
мне, и в Русе няма даже да те вземат
CoockieMonster
01-19-2014, 18:37
Имаш ли пари? НБУ.
С тези оценки, по-добре не се и захващай.
+ в повечето университети,където Правото е на ниво не приемат само с матури, а с изпити.
RapExotic
01-20-2014, 12:34
С тези оценки влизаш без проблем в икономическите специалности в СУ и ПУ и в Технически университет по първо желание.