Влез

View Full Version : Не знам какво да правя....

tHe_COolEst_GIrl
01-19-2014, 14:28
Здравейте! В началото на годината дойде едно момче. Аз много си го харесах, даже е възможно да съм се влюбила. Говорихме си, писахме си, накрая станахме добри приятели. Дотук добре, но има едни 3 момичета, с който се бях скарала и те ме ненавиждат. Една от тях си хареса момчето и той изведнъж спря да говори с мен, прекарваше все повече време с тях и все по-малко с мен. Докато те ме унижаваха и обиждаха, той седеше отстрани и само гледаше. Мисля си, че това е, защото може би са му казали някаква глупост за мен, но не съм сигурна. Може би това, че не реагира, не е свързано с тях. Това нещо продължаваше и той започна изобщо да не ми говори и да прекарва времето си само с момичето, което го харесваше. Аз, естествено, се обидих и сега съм много наранена. Въпросът ми е да се опитам ли да поддържам все още контакт с момчето или се отдръпна от него? А ако трябва да се отдръпна от него как трябва да лекувам нараненото си сърце? Моля ви, помогнете ми, защото съм много объркана!

Hilary_
01-19-2014, 14:38
Мисля си, че това е, защото може би са му казали някаква глупост за мен, но не съм сигурна.
А може би глупакът е той? Не мисля, че си заслужава.
Няма да е първия, нито последния. Преживява се.

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 15:54
Ами то е ясно какво е станало: гаднярката, дето е водача на злата групичка е тръгнала с момчето. Настроила го е против тебе и готово. Дори и в началото той да не е вярвал на това, което му е казала, поставила му е условие - "не ми е приятно да говориш с нея. избирай!" - и той е избрал.
Е, пита се в задачата: след като той толкова лесно се е отказал от теб заради гаджето си, това означавали, че сте били някога добри приятели?
Просто ги зарежи... И нея, и него и останалите кухи лейки дето те мразят. Не си струва да се буташ в живота на някой, дето не те иска там.

tHe_COolEst_GIrl
01-20-2014, 11:49
Ами то е ясно какво е станало: гаднярката, дето е водача на злата групичка е тръгнала с момчето. Настроила го е против тебе и готово. Дори и в началото той да не е вярвал на това, което му е казала, поставила му е условие - "не ми е приятно да говориш с нея. избирай!" - и той е избрал.
Е, пита се в задачата: след като той толкова лесно се е отказал от теб заради гаджето си, това означавали, че сте били някога добри приятели?
Просто ги зарежи... И нея, и него и останалите кухи лейки дето те мразят. Не си струва да се буташ в живота на някой, дето не те иска там.
Много ти благодаря за съвета, но искам само да направя малки уточнения: те двамата не са гаджета, просто тя го харесва, а може би и той я харесва, но все още не са заедно и не главатарката го харесва, а едно друго момиче, пак от злата групичка. Момичето е по-пълничко, затова си помислих, че ако има нещо между тях, няма да е заради външния вид и ще е нещо по-сериозно. Дори той я покани в дома си, а сещате се какво има предвид едно момче, което кани само момиче у тях...Пък и си мисля, че сама съм го отблъснала, защото се държах по-студено, след като осъзнах, че може би той ги цени повече от мен. Но си напълно прав - няма да поддържам контакт повече с него. Като не ме иска, и аз няма да се бутам при него, да се научи кой му е по-скъп :)

valdesbg
01-20-2014, 11:52
Да ти подам въже или да ти посоча по висок мост? Ебати дебилите сте днешното поколение.

AnarchyBoy
01-20-2014, 11:55
Да ти подам въже или да ти посоча по висок мост? Ебати дебилите сте днешното поколение.

:lol: :razz:

Tsukuda_Hiroshi
01-20-2014, 17:42

^Това беше излишно...

tHe_COolEst_GIrl
01-21-2014, 04:19
^Това беше излишно...
Съгласна съм...

baby_baby
01-21-2014, 10:49
Явно и той харесва другото момиче и за тва се е отдрпнал от тебе според мене не се занимавай

tHe_COolEst_GIrl
01-21-2014, 10:52
Явно и той харесва другото момиче и за тва се е отдрпнал от тебе според мене не се занимавай
И аз така мисля. :) Няма да се занимавам с него, не си заслужава... :)

NeutralMilkHotel
01-21-2014, 10:59
Ами, просто е мъжка путка, която е създадена за манипулиране от разни селски интригрантки.
Ти се радвай, че и да искаш няма да им стигнеш нивото на общуване...

tHe_COolEst_GIrl
01-22-2014, 13:39
Мерси много за съветите, но сега, когато се отказах от него е много трудно да го преодолея, отгоре на всичко сме в един клас и седим заедно....А като е близо до мен ми става тъжно. Дори днес една приятелка(не е от злобната групичка, съвсе друго момиче е) ми каза, че като я гледал с други момчета ревнувал, постоянно излизали заедно с приятеката й и дори пред тази нейна приятелка си е фантазирал за сватбата им....Останах потресена и щях да ревна. Сякаш сърцето ми се счупи на две. Знам, че е идиот и не си заслужава, но можеш ли да командваш на сърцето си?! Много е трудно, затова ми помогнете, моля ви! :( :( :(

Tsukuda_Hiroshi
01-22-2014, 14:39
Само това мога да ти кажа... (http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/706/tznh.jpg) Времето лекува, ще ти мине. Просто трябва да стискаш зъби в момента. Премести се на друг чин. Не е проблем.

tHe_COolEst_GIrl
01-22-2014, 18:34
Само това мога да ти кажа... (http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/706/tznh.jpg) Времето лекува, ще ти мине. Просто трябва да стискаш зъби в момента. Премести се на друг чин. Не е проблем.

Благодаря ти много за съветите :)

Margarita_Andreevaa
01-23-2014, 22:30
Ти така или иначе ще трябва да го лекуваш това наранено сърце, но ако продължаваш да правиш опити за някав контакт, с този жалкар, който се влияе от думите на някакви тъпачки, ще става по-зле. Просто зарежи, човека не си заслужава. И не обвинявай себе си, просто гаднярки има навсякъде. Ще срещнеш друг и ще се радваш, че не се е получило с тоя :)

tHe_COolEst_GIrl
01-24-2014, 14:54
Ти така или иначе ще трябва да го лекуваш това наранено сърце, но ако продължаваш да правиш опити за някав контакт, с този жалкар, който се влияе от думите на някакви тъпачки, ще става по-зле. Просто зарежи, човека не си заслужава. И не обвинявай себе си, просто гаднярки има навсякъде. Ще срещнеш друг и ще се радваш, че не се е получило с тоя :)
Oхх, точно навреме ми каза да не го търся, защото много се чудех дали да си пишем по скайп...Мерси за съвета :)

Tsukuda_Hiroshi
01-24-2014, 18:45
Отрежи контакта!! Колкото и да се изкушаваш, не пиши!!!

tHe_COolEst_GIrl
01-25-2014, 07:22
Отрежи контакта!! Колкото и да се изкушаваш, не пиши!!!

Ами досега много често се изкушавах, но вече ще знам да не му пиша. :)

Tsukuda_Hiroshi
01-25-2014, 08:08
Доста често ще ти идват подобни мераци и мисли в главата. Точно си казваш "забравих го вече, майната му" и изведнъж чуваш "вашата" песен или друга, която ти напомня за него... Виждаш място, на което сте били, пейката, на която сте се целунали за първи път... И си казваш "това е знак да го потърся", а тези неща пречат. Трябва да игнорираш знаците, да превъзмогнеш желанията да го търсиш, да не обръщаш внимание, когато той те търси, да отвличаш мислите си от темата за него и неговата личност. Чак тогава, когато достатъчно време не си мислила за него, когато не сте се виждали и чували, ще може да се каже, че наистина си го преживяла.

NSA_14181
01-25-2014, 11:44
Otdrupni se, daje mu bii shuta, toi qvno ne si zaslujava, a surceto ti shte e dobre s malko cheren shokolad, qka muzika i nqkoi i drug priqtel, koito da te izslusha i da te razveseli.

tHe_COolEst_GIrl
01-25-2014, 13:35
Доста често ще ти идват подобни мераци и мисли в главата. Точно си казваш "забравих го вече, майната му" и изведнъж чуваш "вашата" песен или друга, която ти напомня за него... Виждаш място, на което сте били, пейката, на която сте се целунали за първи път... И си казваш "това е знак да го потърся", а тези неща пречат. Трябва да игнорираш знаците, да превъзмогнеш желанията да го търсиш, да не обръщаш внимание, когато той те търси, да отвличаш мислите си от темата за него и неговата личност. Чак тогава, когато достатъчно време не си мислила за него,
когато не сте се виждали и чували, ще може да се каже, че наистина си го преживяла.

Наистина си прав....Постоянно мисля за него, през 5 мин му гледам фейсбука и скайпа....Слушам песни, които ми напомнят за него....Но трябва да се контролирам. Ще го премахна навсякъде и няма да го търся, нито да се надявам той да ме търси. Просто ще го избия от ума си. Ще поплача, ден, два, седмица и ще ми мине. :)

Otdrupni se, daje mu bii shuta, toi qvno ne si zaslujava, a surceto ti shte e dobre s malko cheren shokolad, qka muzika i nqkoi i drug priqtel, koito da te izslusha i da te razveseli.
Така е, ще послушам музика да ми се разведри ума, ще гледам малко филми с пуканки и черен шоколад и няма да се усетя, че ми е минало вече. :)

Tsukuda_Hiroshi
01-26-2014, 09:53
^Ама ти още ли не си го блокирала? Това е едно от първите неща, които трябва да направиш! "Може ли да си останем приятели" е само израз от филмите - не е редно бивши да остават приятели, ако искат да са бивши. Поне докато се забравят един друг. Блокирай го от всякъде, за да не му гледаш профила, за да не се изкушаваш да му пишеш и за да не ти пише той.Спри да слушаш песните, които ти напомнят за него или за вас. Слушай нови, жизнерадостни парчета, които ще те карат да си тананикаш и да подскачаш насам-натам из вас и които няма да ти напомнят за него.
Започни да учиш повече или ако си научила - да четеш книга странично. Вниквайки в действието на книгата или учебния материал, мозъкът ти ще е зает с друго освен мисълта за него. Намери си хоби - танци, спорт, бойни изкуства, където да губиш излишното време. Така няма да имаш шанса да се самосъжаляваш и да си задаваш всичките "Ами ако..." дето не са се случили.
Опцията с пуканките, филмите и черния шоколад също е яка, ама внимавай с диабета и затъпяването (от новите филми се затъпява все повече...) ;)

tHe_COolEst_GIrl
01-26-2014, 13:15
^Ама ти още ли не си го блокирала? Това е едно от първите неща, които трябва да направиш! "Може ли да си останем приятели" е само израз от филмите - не е редно бивши да остават приятели, ако искат да са бивши. Поне докато се забравят един друг. Блокирай го от всякъде, за да не му гледаш профила, за да не се изкушаваш да му пишеш и за да не ти пише той.Спри да слушаш песните, които ти напомнят за него или за вас. Слушай нови, жизнерадостни парчета, които ще те карат да си тананикаш и да подскачаш насам-натам из вас и които няма да ти напомнят за него.
Започни да учиш повече или ако си научила - да четеш книга странично. Вниквайки в действието на книгата или учебния материал, мозъкът ти ще е зает с друго освен мисълта за него. Намери си хоби - танци, спорт, бойни изкуства, където да губиш излишното време. Така няма да имаш шанса да се самосъжаляваш и да си задаваш всичките "Ами ако..." дето не са се случили.
Опцията с пуканките, филмите и черния шоколад също е яка, ама внимавай с диабета и затъпяването (от новите филми се затъпява все повече...) ;)

Добре, блокирам го навсякъде, ще слушам повече весели песни и изобщо съвсем го забравям. И естествено, няма да прекалявам с пуканките и шоколада, да не стане някоя беля :D

anonymous895156
01-26-2014, 13:17
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjJMxjjOd-jsVtWifnPjE_e9o4KgFKp8cJZxpTF-LqfmfPWnhR

Тодор
01-26-2014, 13:23
Като си харесате някой защо просто немуго кажете?Той(тя)откъде да знае какво вие в главата?Ако момчето е тръгнало даси търси гадже...ми при тях ще отиде ми.Имал е разговор с теб,ти сиго харесала,несиму казала.Ми той човека продължава да търси,те са повече има шансове.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1453244_754181137928413_599211738_n.jpg

tHe_COolEst_GIrl
01-26-2014, 15:06
Като си харесате някой защо просто немуго кажете?Той(тя)откъде да знае какво вие в главата?Ако момчето е тръгнало даси търси гадже...ми при тях ще отиде ми.Имал е разговор с теб,ти сиго харесала,несиму казала.Ми той човека продължава да търси,те са повече има шансове.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1453244_754181137928413_599211738_n.jpg

Той ако беше свестен, отдавна да съм му казала.Ама той е пълен идиот. Всички момичета го харесват и той се станал толкова самовлюбен...Като видя, че му се отвори парашута с другите момичета, вече нищо не го интересува. Постоянно се прави на важен, абе изобщо пълен боклук е.

Тодор
01-26-2014, 15:14
Ми в по горни постове казваш че едвали не сисе влюбила в него,после като гледам малко и ревнуваш(знам че няма даси признаеш де). Та и аз затова така отговорих

snatural
01-26-2014, 19:05
Като човек, който е преживял много силна, първа несподелена любов ще ти кажа, че това привличане няма да отмине скоро. Ще е поне докато не се преместите в различни училище или не мине поне година. Говоря напълно да забравиш момчето. Не те съветвам да го блокираш където и да било. Това означава, че все още ти пука за него и един вид му обръщаш внимание. Нека си стои във фейсбука ти. Просто не му гледай през 5 минути снимките. Какъвто и съвет да ти дам няма как да реши проблема ти на 100%. Единствено времето ще помогне. Но за мен най- доброто лекарство е спорта. Ако не си добра в спорта и не ти е толкова приятен може да се запишеш на друга извънкласна дейност. Така ще забравиш за проблемите си и ще срещнеш нови хора, които може би ще си заслужават вниманието ти. Успех :)

tHe_COolEst_GIrl
01-28-2014, 12:40
Като човек, който е преживял много силна, първа несподелена любов ще ти кажа, че това привличане няма да отмине скоро. Ще е поне докато не се преместите в различни училище или не мине поне година. Говоря напълно да забравиш момчето. Не те съветвам да го блокираш където и да било. Това означава, че все още ти пука за него и един вид му обръщаш внимание. Нека си стои във фейсбука ти. Просто не му гледай през 5 минути снимките. Какъвто и съвет да ти дам няма как да реши проблема ти на 100%. Единствено времето ще помогне. Но за мен най- доброто лекарство е спорта. Ако не си добра в спорта и не ти е толкова приятен може да се запишеш на друга извънкласна дейност. Така ще забравиш за проблемите си и ще срещнеш нови хора, които може би ще си заслужават вниманието ти. Успех :)

Благодаря ти много за съветите :) Всъщност вече наполовина го забравих, не чувствам вече предишните чувства (останало е съвсем мъничко от тях), така че явно съветите ви ми помагат, за което много ви благодаря :)