View Full Version : Когато не знаеш какво иска той.
RainbowGirl9423
01-19-2014, 15:15
Така,на "кратко" ще ви разкажа това което се случва с мен...
Познавам това момче от 2 години и половина,още от началото го харесах,макар че той изчака повече от година за да започне да ми показва че ме харесва.А как го показваше?Разбира се,чрез Фейсбук. Харесваше всичките ми снимки,пишеше флиртаджийки коментари,без да прекалява де...Споделяше мисли и цитати които аз харесвах-винаги свързани с любов. След края на лятото на едно Рейв парти,след няколко чашки му казах че аз не обичам игрите,че ми харесва и искам да знам дали и той изпитва същото. Неговият отговор беше дълга целувка...И така цяла вечер,беше невероятно, той се държеше с мен прекрасно..сякаш сме истинска двойка.След това пак се целунахме на Хелуйн, и пак така се държеше.След това рядко си пишехме,един два пъти на седмица. Още първият път когато се целунахме той ми обеща да излезем на кафе да си поговорим.И месец след това излязохме да пием по едно кафе. Когато сме заедно не спираме да си говорим,за всичко което можете да се досетите но не и за това което се случва между нас. И от тогава все ми казва трябва да излезем,да се видим..И после нищо не ми казва...Но аз не знам дали очаква аз да му кажа нещо или...
Пишем си,но нищо особено..а той не спира да публикува разни любовни цитати,колко хубаво били да си влюбен...
И аз не знам какво да си мисля,когато е далеч от мен не проявява толкова интерес да ми пише и да се видим,когато се срещнем някъде е постоянно до мен,не спира да се усмихва и се държи страхотно.
Та,въпроса ми е-какво да правя и какво да мисля?
Wimpy_Kid
01-19-2014, 15:18
Според мен трябва да си изясните нещата.Принципно ако не те харесваше, едва ли щеше да излиза с теб, по - скоро щеше да си намира някакви оправдания.
RainbowGirl9423
01-19-2014, 15:26
Мерси за отговора,само още нещо...За да си изясним нещата трябва някой да започне разговора...Но като гледам той май не е на ти с тези неща,и май ще трябва аз да го започна.
baby_baby
01-19-2014, 15:38
Седнете и поговорете нормално изяснете си положението няма нищо лошо
Wimpy_Kid
01-19-2014, 15:46
Мерси за отговора,само още нещо...За да си изясним нещата трябва някой да започне разговора...Но като гледам той май не е на ти с тези неща,и май ще трябва аз да го започна.
Ще трябва ти да започнеш.Някои хора просто не могат да говорят за тези неща.Всичко е наред, започни ти и той ще си каже каквото му е на душата. :д
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 15:47
И къде е проблема да започнеш ти разговора...?
Ако бях на твое място, отдавна щях да съм го приклещил на тясно с толкова въпроси, че само дето лична карта нямаше да му поискам. И като стане така, че да не ми отговори - какви сме, имаме ли връзка и т.н., директно го скастрям на 2 на 3 следващия път като си постне някакви лигави любовни статуси! Блокирам го от фейса и продължавам напред! Времето ми е прекалено ценно, а живота като цяло е прекалено кратък, за да се занимавам с хора, които не знаят какво искат от мен и главно от себе си!
RainbowGirl9423
01-19-2014, 16:14
Ако бях на твое място, отдавна щях да съм го приклещил на тясно с толкова въпроси, че само дето лична карта нямаше да му поискам. И като стане така, че да не ми отговори - какви сме, имаме ли връзка и т.н., директно го скастрям на 2 на 3 следващия път като си постне някакви лигави любовни статуси! Блокирам го от фейса и продължавам напред! Времето ми е прекалено ценно, а живота като цяло е прекалено кратък, за да се занимавам с хора, които не знаят какво искат от мен и главно от себе си!
Първо,благодаря ти безкрайно!
Накарахте ме да се замисля,и само ще изчакам да влезне онлайн,и ще му кажа че е време да си изясним нещата...Писна ми вечно да чакам той да си събере мислите и да си даде сметка че аз няма вечно да го чакам..На 19 съм,и животът леко по леко си минава...а толкова време вече си играем на тази тъпа игра.
Това!
strawberry88
01-19-2014, 19:22
От къде си сигурна, че статусите му са за теб?
А, де ?
RainbowGirl9423
01-19-2014, 20:38
Ами по простата причина че всеки път когато напиша каквото и да е било нещо свързано с любовни чувства във Фейсбук,той ги харесва а след момент се пуска подобен статус..Сякаш отговаря на това което съм написала аз.И все пак това че не съм на 100%сигурна дали се отнасят за мен ме изяжда отвътре..Ако не са за мен,и той просто не иска да ме остави с лошо впечатление...толкова е объркващо..
Толкова много възможни причини може да има за неговите статуси...Но реших че вече няма да се надявам той да ми даде отговор,та аз дори не съм му задала въпроса...И за това сега му писах,че от доста време само говорим за излизане,а така и не се разбираме кога...и понеже не искам да ставам банална,ми се иска да излезем колкото се може по-рано за да си поговорим.
А иначе преди няколко дена когато го попитах как е той ми отговори,доста добре принцесо...а ти?
Макар че за него тези неща не са,нормални,никога не ме е наричал с галени имена..освен комплименти.И това ми се стори странно,пък вчера ми прати своя снимка как се прибира целият измръзнал от работа..Та ако статусите му не са за мен,не би трябвало да прави тези неща,колко и голямо уважение да има към мен.
Tsukuda_Hiroshi
01-20-2014, 04:59
^Разсъжденията ти са логични. Би следвало да са за теб всичките тези неща освен, аконе те обърква нарочно. Все пак наистина ще е добре да излезете, да се видите и да си поговорите tette-a-tette. Няма да може да куитне от фейса или нещо такова + това ще можеш да следиш и реакциите му, което е голям плюс в общуването.
И не можете да седнете като големи хора да си изясните нещата, защотооо ... ?
Не съм чела цялата тема, съжалявам ако нещо ми убягва.
RainbowGirl9423
01-21-2014, 07:42
Писах му,че вече месец не може да се разберем за среща,а аз искам да излезем за да си поговорим и да се видим.
И той ми отговори че добре,само да види тази седмица кога ще го пуснат по-рано от работа.
Не знам,аз си мисля че той просто не е фен на тези..онлайн комуникации..Преди ми беше казал и се беше извинил че не ми говори много по Фейсбук защото телефонът му прави номера.
И така,когато сме заедно който и да ни види забелязва колко много искри прехвърчат.
Много хора си мислят че сме двойка,дори негови доста близки приятели.Значи.друга няма..Пък и честно казано,той няма голям успех сред момичета...Висок е,рус,слаб...За мен е перфектен,но нали знаете колко сляп може да бъде човек понякога.
Tsukuda_Hiroshi
01-21-2014, 18:50
Ами остана само варианта с говоренето. Кажи какво е станало, след като сте се видяли.