View Full Version : ЗА или ПРОТИВ участието на България в Европейския съюз ???
stefan99s
01-20-2014, 18:16
Против. Мисля, че ни ограбиха много, като ни накараха да затворим 3 и 4 блок.
anonymous895156
01-20-2014, 19:52
АЗ САМ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!! ПОД РИЛА ИМА НАЙ-МНОГО ЗЛАТО!!! ИВАН АСЕН, ХАН УМОР, ЦАР КАЛОЯН, ЦВЕТИ ПИРОНКОВА!!! ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е ДЕЛО НА АМЕРИКАНИЗИРАНИ ЮДЕИ ОТ ЕРДОГАН И ЦЕЛИ ДА ОСКВЕРНИ НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА БЪЛГАРИЯ! СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ И САШО ДИКОВ!!!
magneticfields
01-20-2014, 20:56
Против.
anonymous895156
01-21-2014, 12:20
СМЪРТ ЗА ЦИОНИЗМААААААААААААА
stefko1996
01-22-2014, 15:50
И "за" и "против"
За защото :
1) отпаднаха визите
2)взимаш ли личната карта и отиваш където си искаш в ЕС на работа , поивка
3)нови инвеститори вливащи средства в икономиката ( тъй като тук е доста по евтино да откриеш фирма и да плащаш на работниците)
4)възможност за по добро лечение в чужбина по-лесно
5) добре е заради помощите и субсидии
6)Парите на алкохолните туристи
Против защото :
1)голяма маса хора напускат страната и никога не се връщат
2)покупка на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ от фирми с бг регистрация ,но с чуждестранни собственици
3)плащане на такса ,че си в ЕС
4)идването на всякакви отрепки от Европа на алкохолен и секс туризъм
anonymous708973
01-22-2014, 15:55
1)голяма маса хора напускат страната и никога не се връщат
4)идването на всякакви отрепки от Европа на алкохолен и секс туризъм
Не знам дали знаеш, но потенциално излизане от ЕС не е равно на затваряне на границите по образ на Берлинската стена.
2)покупка на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ от фирми с бг регистрация ,но с чуждестранни собственици
ужас !
ще я изкупят всичката дето пустее и без това и ще я обявят за суверена територия
А бе, айде моля ви се, много се вземате... Никой насила не ни е карал да сме част от ЕС, ама като поставят някакви стандарти поне малко държат България да се развива. Отварят се много врати също така. Не твърдя, че съм особено запозната, но мисля, че това е едно от малкото постижения на България за последните години...
nik4obgnik
01-24-2014, 20:02
А бе, айде моля ви се, много се вземате... Никой насила не ни е карал да сме част от ЕС, ама като поставят някакви стандарти поне малко държат България да се развива. Отварят се много врати също така. Не твърдя, че съм особено запозната, но мисля, че това е едно от малкото постижения на България за последните години...
Съгласен съм!
baby_baby
01-24-2014, 21:04
Против