PDA

View Full Version : Синдромът на Дон Жуан



Anabelle
01-19-2014, 22:46
Това е мъж хамелеон, който ловко се преобразява, според желанията на ухажвания обект.Този тип мъже спят с много жени и търсят постоянно нови сексуални партньорки, а причината е самоутвърждаване. С приказките си може да свали луната и звездите, но никога няма да тръгне да го прави. Неговото желание е не само да спи с дадена жена, а да завладее сърцето и умът и. По този начин, той се чувства пълноценен.

Въпроса ми е следният : за един човек може да се каже, че има изграден и цялостно завършен характер не по-рано от 25г. Когато говорим за момчета на по 20 години, а не мъже има ли начин този маниер на поведение да се промени, какво трябва да се направи (ако въобще има такъв вариант) и има ли някакво решение - може ли този алергичен към моногамията човек, все пак да намери някого към когото да се привърже. Според мен, повечето момичета са попадали на такъв тип и проблема е че въпреки всичко, ние (поне аз) се опитваме да докажем,че сме нещо различно и вярваме че в нас има нещо специално, което ще задържи такъв човек. Знам, че всичко е строго индивидуално, но ми е интересно тези от вас, които имат опит с такива "връзки" какво мислят: има ли надежда или накрая въпреки усилените ни опити, ще се опарим?

102
01-19-2014, 23:21
А защо трябва да се опарваш, като можеш да се насладиш....?

DarkTemplar
01-19-2014, 23:34
Твърде много вероятности и условия. Намери си някой по-обикновен.

Georgi.M
01-20-2014, 10:14
Напълно възможно е да се привърже и да стане моногамен,но момичето трябва да се опитва да го опознае,да е по недостъпно ,да го кара да я иска,да се бори ,за вниманието й,но не прекалено недостъпна,за да не загуби желание.

AliceSw
01-20-2014, 13:50
това са празни филми в тийнейджърските ви главички...всички и всичко се променя, подобни абсолюти и типизация на характери на хора са абсурдни...

psychopath
01-20-2014, 13:56
А защо трябва да се опарваш, като можеш да се насладиш....?

Защото са тъпи п'утки. Прекалили са с романтичните филмчета.
Колко тъп трябва да си, за да тръгнеш с някого, с идеята да го променяш фундаментално?