View Full Version : Съвети
monstercheta
01-20-2014, 11:51
Каквото искате да питате и се притеснявате ние ще ви дадем адекватен (не подигравателен) отговор :)
RapExotic
01-20-2014, 11:57
Съществуват ли извънземни?
Tsukuda_Hiroshi
01-20-2014, 18:03
Момичета, добре че бяхте вие да спасите форума...!
born_from_speed
01-22-2014, 06:47
Аз ви питам вие в какво имате опит ? По кои въпроси сте компетенттни и можете да ми дадете съвет ?
DarkTemplar
01-22-2014, 07:15
Аз ви питам вие в какво имате опит ? По кои въпроси сте компетенттни и можете да ми дадете съвет ?
1) Посещение на кафенета и други заведения и познаване на менюто им
2) Употреба на Facebook, участие в разнообразни групи и фен страници, забележителни постижения във FB игри
3) Опериране с чужди пари и харченето им за разнообразни дейности (козметични и разкрасителни процедури, дрехи, аксесоари и т.н.)
4) Приготвяне на всякакви видове туршии
и други.
nimoapovichi
01-22-2014, 07:25
Здравейте момичета,
Наскоро прекратих мнооого дълга връзка. Сега се опитвам да се върна обратно в играта :). Не съм бил с жена от доста време и се опитвам нещо да стане по онлайн дейтинг и подобни. Наскоро се харесахме уж с едно момиче чрез дейтинг апп и тя иска да се срещнем.Тя е модел, много красива и доста по-малка от мен. Малко ми е притеснено, някви съвети?
Момичета, добре че бяхте вие да спасите форума...!
:lol: мм да
Tsukuda_Hiroshi
01-22-2014, 14:28
Здравейте момичета,
Наскоро прекратих мнооого дълга връзка. Сега се опитвам да се върна обратно в играта :). Не съм бил с жена от доста време и се опитвам нещо да стане по онлайн дейтинг и подобни. Наскоро се харесахме уж с едно момиче чрез дейтинг апп и тя иска да се срещнем.Тя е модел, много красива и доста по-малка от мен. Малко ми е притеснено, някви съвети?
Хайде де! Отговорете на човека!!! :lol: