View Full Version : Относно мастурбацията..
Здравейте!
Пречи ли или полезно ли е честото мастурбиране? Говоря за няколко пъти в седмицата. През ден или всеки ден :D
Нещо такова..
HouseMusicBoy
01-20-2014, 14:32
При положение ,че при оргазъм се отделя хормона на щастието ... как мислиш пречи ли :D а и не говорим за нещо от рода на през 30 мин ... 2-3 пъти седмично ... мисля , че си е напълно нормално както за момчета ,така и за момичета :)
Ем не знам просто ако е повече от 3 пъти на седмица ?
А и например мен ми е като навик :Д Най-много мога да изтрая 2 пъти без мастурбация.
Примерно мога и повече. Защото ако съм сам и имам много време като няма какво да правя... ;д
HouseMusicBoy
01-20-2014, 14:38
то това е закон при нас момчетата ... не ми се мастурбира ама съм сам вкъщи 8-) И всеки ден да е няма да умреш :D
просто има вероятност да свикнеш прекалено много сам да си правиш кефа и после ще ти е по трудно с момиче ... затова е малко нож с 2 остриета .. а иначе 2-3 пъти седмично ... напълно нормално :)
Не виждам причина да пречи.
Mary_Jane_69
01-20-2014, 14:43
фапваш всеки ден, иначе си по-изложен на рискови фактори относно здравето ти.
Благодаря!
И последен въпрос.
Има ли някаква опасност или не знам как да го нарека. В случай когато се пристрастиш много към мастурбирането,и без него да не можеш? В смисъл,че ти е като навик и през ден или 2 задължително да мастурбираш?
#Mary_Jane_69 - В какъв смисъл за здравето?
Mary_Jane_69
01-20-2014, 14:49
Ами такъв, че когато пропускаш ежедневното мастурбиране, много по-вероятно е на другия ден да хванеш настинка, да си счупиш крака или да ти пишат двойка в школото. :)
Риск към пристрастяване винаги има. Гледай да го избегнеш.
Напомняй си, че ръката ти няма как да замени топлите женски бедра, чакащи да се изгубиш между тях. хаха
HouseMusicBoy
01-20-2014, 14:50
Ако имаш гадже и се потопиш в изкустово наречено секс няма да мислиш мн мн за мастурбиране 8-)
HouseMusicBoy
01-20-2014, 14:52
Риск към пристрастяване винаги има. Гледай да го избегнеш.
Напомняй си, че ръката ти няма как да замени топлите женски бедра, чакащи да се изгубиш между тях. хаха
50 shades of grey :D :D :D
Hilary_ вземи напиши някоя книга :P
Tachev ... не усещаш ли , че мери джеин се гъбарка с тебе :Д
Благодаря на всички които писаха и ми помогнаха. Аз не говоря за чак такова пристрастяване,че без мастурбиране не мога. Просто 3 пъти в седмицата най-много 4 като чили ми се струва,че е задължително :D — Говоря от Понеделник до Неделя. През тези 7 дни, 3 или 4 пъти.
И #HouseMusicBoy — Не,нямам гадже. Това е проблема!
50 shades of grey :D :D :D
Не съм я чела, а ми се иска. Това ми дойде случайно. хаха
Авторе, в такъв случай - обърни внимание на проблема си, а не на графика, който си си изготвил. :D
RapExotic
01-20-2014, 14:57
Не е вредно, ако го правиш само когато наистина ти се прави, а не само от нямане какво да правиш. Иначе не е много добре да ти се превърне в навик, чисто психологически. Като си легнеш с жена ще ти някво странно.
Не ми е график. Просто ти казвам. И за това се допитвам до вас..
#RapExotic - Никога не бих мастурбирал ако не ми се прави.
HouseMusicBoy
01-20-2014, 15:01
като нямаш гадже ... и от клип на песен може да ти се доправи .... Авторе на колко години си ако не е тайна и бил ли си с момиче досега :)
Хилари ... прочети я мисля ,че ще ти хареса :Д
16, нямал съм гадже до сега. През миналите 2-3 години изобщо не съм се замислял да си хващам. С времето желанието нарасна.
HouseMusicBoy
01-20-2014, 15:06
Е ... пич ти си на 16 .. и нямаш гадже ... няма по-нормално нещо от мастурбацията в твоя случай :)
Не бързам в този случай. Когато попадна на подходящата тогава!
Някой дори по-малки от мен имат,но за не повече от 1 месец и после пак друга. Няма смисъл.
Благодаря ви отново!
HouseMusicBoy
01-20-2014, 15:12
За нищо :) 1 съвет от мене ... на 16 не търси чак толкова подходящата :) Намери си момиче и я направи ПОДХОДЯЩАТА :) няма да видиш момиче и на челото и да го пише :)
При положение ,че при оргазъм се отделя хормона на щастието ... как мислиш пречи ли :D а и не говорим за нещо от рода на през 30 мин ... 2-3 пъти седмично ... мисля , че си е напълно нормално както за момчета ,така и за момичета :)
Всъщност пречи, защото тогава се забавя/спира производството на тестостерон(при мъжете). Но и помага да не се развива рак на простатата.
ArjenRobben
01-20-2014, 16:32
На твоята възраст мастурбирах много маниакално за добро утро, за добър ден и за лека вечер минимум. Абсолютно нормално е според мен, познавам много хора, които го правят редовно. Случвало ми се е да правя секс няколко пъти с приятелката си сутрин/обед и вечерта да мастурбирам още 2-3 пъти, така че действително води до пристрастяване, просто трябва да прецениш дали това те притеснява.
HouseMusicBoy
01-20-2014, 16:39
много маниакално вика :D :D :D
stefan99s
01-20-2014, 17:57
Намери си гадже иначе е полезна мастурбацията.
Внимавай да не се протъркаш. :) Няма нищо страшно в това да онанираш.
Аз пък понякога преди да заспя удрям една злобарка и по-лесно заспивам. :D
nik4obgnik
01-24-2014, 11:05
Поне веднъж седмично трябва да си бараме паламарката апак и чикията си я правиш точно както на теб ти харесва :D
Mary_Jane_69
01-24-2014, 14:16
удрям една злобарка
sounds nice :3
sounds nice :3
О, Кичке! Заради теб вече вярвам в Holy Penis!!!!
Mary_Jane_69
01-25-2014, 10:52
вярвай и в мен :*
spoilerka
01-25-2014, 18:16
16, нямал съм гадже до сега. През миналите 2-3 години изобщо не съм се замислял да си хващам. С времето желанието нарасна.
А какво чакаш? Повече ще ти хареса ако си хванеш гадже. Тръпката ще ти е сигурна.
sadBoy93bg
01-25-2014, 19:18
Дядо към внука си - Айде бе , няма ли да пораснеш вече ? Кога ще докараш някое момиче ? Дядо ти на твоята възраст как ги въртеше .,, А ти ? Само мастурбираш !!! От мастурбацията се ослепява !! - Дядо , тук съм ... :)
По някой път чикийката е по добрия варянт от жената но доста по рядко де :D все пак друго си е на топло
dako0007
01-27-2014, 18:38
Здравейте!
Пречи ли или полезно ли е честото мастурбиране? Говоря за няколко пъти в седмицата. През ден или всеки ден :D
Нещо такова..
не непрече спокоино
Yoo reTo G
02-06-2014, 16:37
Ni6to nema da ti stane
знам, че май не е правилно да пиша тук, но тъй като по моята тема http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/561274-%D0%9F%D0%9E%D0%9C%D0%9E%D0%93%D0%9D%D0%95%D0%A2%D 0%95-!! няма развитие, моля някой от тук да обърне внимание...