View Full Version : Не е първата,нито последна такава тема,но моля за съвет!
Та аз съм момче,на 17 години. С приятелката ми правим редовно любов,но проблемът е,че и закъснява. Трябваше да и дойде сега на 17-ти, но уви.. Секс правим с презерватив, единственото изключение беше на 13ти,но дори тогава не съм свършвал в нея. Ако не се лъжа последният път,когато и дойде бе на 21 декември, и овулацията я смятах г/д началото на този месец. Моля ви да ми дадете някакво разумно обяснение защо и закъснява,дали е възможно да е бременна и по възможност да ме успокоите,защото се притеснявам.
Mirrela.
01-20-2014, 17:50
Вие,хора,защо мислите,че дори и от въздуха се забременява?М?..Ам с презерватив,без свършване вътре..как ще забременее според теб?Вероятно е настинала.Има доста причини при които може да и закъснява.Спокойно,девойче то не е бременно.
xXxPETYAxXx
01-20-2014, 17:52
Да си направи тест - най-доброто успокоение.
Може да ѝ закъснява от много неща, едва ли е бременна, но тестовете не хапят. Пък и, ако ѝ закъснява от притеснение ще ѝ се отрази добре да види само една чертичка.
Tsukuda_Hiroshi
01-20-2014, 17:57
Не би трябвало да е бременна. Ако е бременна - значи ти изневерява.
Благодаря за бързите отговори, аз се притеснявам,защото принципно и е редовен,а ако не е редовен - подранява. До колкото знам никога не и закъснявал и затова. Купих тест,утре ще го направи - дано да е 1 чертичка!
baby_baby
01-20-2014, 19:03
Според мене не е бременна ама да си направи тест
А имате ли представа защо може да и закъснява освен бременност и евентуална настинка (не е настинала). По принцип чета и съм образован по темата,но нали знаете - когато човек е притеснен винаги си мисли най-лошото..
DisappointedDreamer
01-20-2014, 19:20
^Стрес, промяна във времето, нерегулиран цикъл. Много други.
Дишай. Няма да ставаш баща.
Благодаря ви за бързите отговори,утре ще ви кажа какво се е случило. Успяхте да ме поуспокоите,пожелавам ви приятна вечер! :)
Tsukuda_Hiroshi
01-21-2014, 05:09
Смяна на климата (ако пътува демек, а не глобален катаклизъм), цветна бременност, гинекологични проблеми, ако пие противозачатъчни профилактично...