Влез

View Full Version : Диети и упрaжнения

europeexhaust
01-21-2014, 13:30
Здрaвейте. Нa 22 Мaрт съм нa свaтбa. Имa ли възможност то тогaвa дa стопя някоя слaнинкa? 1.56 съм висок и тежa 64 килцa.. незнaм дaли съм в нормa, но имaм големи бутове и коремa..Моля ви кaжете някaкви диети бързи до22 мaрт дa го мaхнa. ще се подложa нa всякaкви упрaжнения и диети колкото трудни и строги сa..без фитнес......... Вие сте !!!

nasnedogonyat
01-23-2014, 13:39
Ти си за раздел "Козметика и диети" . С друго не мога да ти помогна освен с това.

The Cheetah
01-23-2014, 13:50
Е, какви диети.
Забрави сладкото, мазното, газираното.. всичко много калорично, наблегни на плодовете и зеленчуците.
Ходи да тренираш- бягане.. някакво кардио.
Следващия път вместо да създаваш нова тема, погледни има достатъчно в този сайт, а в интернетда не говорим.

girlwithblueeyes
01-24-2014, 12:15
Много сте ми противни тия където през цялото време си седите с килограмите . Обаче като наближава някакъв повод тичате да правите жестоки диети и упражнения ..

Ако не беше на сватба едва ли щеше да се сетиш за сланините си ..

Изтегли си някоя програма от интернет Insanity е много добра . Старай се да се храниш здравословно и без сладко и пържено .

mayaaa
01-24-2014, 19:31
Точно фитнес ти трябва да ти кажа... И строг хранителен режим.

baby_baby
01-24-2014, 21:06
Зависи ако имаш волята може да се свалят

den4enceto
02-06-2014, 17:14
За два месеца малко трудно да ги свалиш тези килограми. Редовно тичане, въпреки студа, фитнес ще е най-добре. В никакъв случай не гладувай, хапвай по малко, няколко пъти на ден. Наблегни на плодове и зеленчуци (http://dietata.com/diet/category-90-dnevna-dieta/), фибрите ще те засищат и няма да ти носят излишни калории. Успех :)

malkasladka
02-09-2014, 15:15
амии имаш месец и нещо...колко искаш да свалиш? Иназе, казаха ти, правилно хранене и здрави тренировки...няма друг начин :))

ПП: Раздела е "Козметика и диети"

CountessCherry
03-08-2014, 23:11
Пробвай безвъглехидратна диета :P