Влез

View Full Version : Подарък за Св.Валентин

hellokitty94
01-23-2014, 08:13
Здравейте :) Искам да ви помоля за идеи за подарък за Св.Валентин(за момче).Заедно сме от няколко месеца,но преди това бяхме приятели т.е познаваме се доста добре.Не искам да е нещо банално,клиширано и лигаво тип сърца,рамки и т.н.Просто търся нещо нестандартно и по-скоро закачливо :) На 23 години е,занимава се с фитнес,има много добро чувство за хумор.. ако тази информация би помогнала ;д
Благодаря предварително :)

xXxPETYAxXx
01-23-2014, 08:18
http://svetivalentin.com/podaraci/erotichni-podaraci

Една или две нощувки в хотел.

hellokitty94
01-23-2014, 08:20
Да и аз си мислих нещо такова,но планираме след изпитите ни(началото на март месец) да ходим заедно на ски така че май няма смисъл от това..Обмислях и някаква екскурзия евентуално до Турция или Македония,но след сесията имаме само 5 дни свободни и няма как да стане :S

3oPuTy
01-23-2014, 08:46
За нещо забавно и подходящо за Св. Валентин (или по-скоро за двойки) се сещам за разни настолни игри за възрастни. Нещо като ТЕЗИ (http://www.lggames.eu/category/1/igri-za-porasnali.html) примерно ... Или нещо от рода на белезници, секс зарчета и прочие :)

hellokitty94
01-23-2014, 08:54
Ее чак толкова хард не е за мен,но благодаря за идеята ;д

girlwithblueeyes
01-23-2014, 09:00
Не знам от къде сте . Но ако сте от по-голям град използвайте денят ви за да обиколите всички забележителности ако имате възможност .Ако не само някой .

3oPuTy
01-23-2014, 10:05
"Чак толкова хард" :lol:
Все пак говорим за зарчета и игри, а не за камшици, връзване и прочие, но щом за теб това е хард ... :D

Подари му карикатура :) Ако е само той на нея може да е във фитнеса, а може и нещо с двама ви. Хем ще е забавна, хем ще е уникална :)

xXxPETYAxXx
01-23-2014, 10:16
http://svetivalentin.com/podaraci/suveniri/kupa-gadje или "Секс Терминатор" :D

zliat
01-23-2014, 10:40
Охх дойде време и за такива теми....отново. :D
Трябва и аз да пусна една :lol:
Просто го питай.Има около 3 седмици и сигурно ще забрави
че си го питала и той ти е казал.

baby_baby
01-23-2014, 13:38
Някъв сувенир по сувенирните магазини има точно за Свети Валентин някви такива сувенири

The Cheetah
01-23-2014, 13:41
Някъв сувенир по сувенирните магазини има точно за Свети Валентин някви такива сувенири

Това! Ей сега тъкмо датата наближава, пълно е.

Tsukuda_Hiroshi
01-23-2014, 21:19
Ако искаш да го изненадаш - не му подарявай нищо! ;)
Боже... Сега всички ще се юрнат да купуват подаръци за 14-ти, ще се пръкнат 1 камара такива теми тука...
Трябва ли да му подаряваш нещо, за да му покажеш, че за теб той е номер 1? Според мен това е смисъла на този ден... Знам ли?

marilyn
01-23-2014, 21:27
Приятели сте били пък не можеш да измислиш подарък? Ти не го ли познаваш?

Като се занимава с фитнес, купи му протеини и аминокиселини и ще те обича вечно.

Сериозно.. направи му нещо с ръцете си.

bloodyF
01-23-2014, 21:30
Вечеря, свирка и секс. Може да добавиш ягоди и шампанско като за празника.
По-добре от сувенири, мечета, рамки със снимки и пр.

tonique
01-23-2014, 22:08
^^ подкрепям с две ръце :D

А по-нагоре, както казаха за някакви добавка, няма да е чак толкова запомнящ подарък. (защото рано или късно ще се свършат месец-два и толкова).

marilyn
01-23-2014, 22:12
^^ подкрепям с две ръце :D

А по-нагоре, както казаха за някакви добавка, няма да е чак толкова запомнящ подарък. (защото рано или късно ще се свършат месец-два и толкова).

Ама аз го казах на ебавка това за добавките! :D

dobrebechowek
01-24-2014, 10:28
хахаха, ето идея - бонбонки Кама сутра http://www.sexshop.bg/shokoladovi-bonboni-kama-sutra.html , много якооооооо... едната част от подаръка ще са ми те ! В този сайт има много интересни неща, даже с код valentin10 се ползва 10% отстъпка при пазаруване... Екстра ми е, но тези бонбонки са направо убиеееееееееееееец :D :D :D

vika
01-24-2014, 14:33
Здравейте.Аз съм авторката на темата,но си забравих паролата,след което не можах да я сменя успешно..нещо се бъгна ;д както и да е.Благодаря за вързите отговори.Та по темата
Не сме от голям град,уча в Пловдив и от тук евентуално мога да купя нещо,но на празника няма да бъдем тук.
3oPuTy,идеята ти за карикатура ми допада доста,но тъй като не е много евтино ще оставя този вариант за рождения ден,който също е скоро ;д
Tsukuda_Hiroshi, аз също съм на мнение,че не трябва да му подарявам нещо,за да му покажа,че е номер 1.Но все пак е празник и не мога да бъда с празни ръце... дори и да е нещо мъничко все пак е нещо :)

Не ми харесват подаръци от типа зарчета,бобчета кама сутра,рамки и сърца,както отбелязах още отначало.Не искам да е нещо,което всеки подарява...

SpiritInBlack
01-24-2014, 20:59
Сексът ми звучи като утешителна награда . Използвай въображението си , това не е рожден ден

xXxPETYAxXx
01-24-2014, 21:33
Сексът ми звучи като утешителна награда . Използвай въображението си , това не е рожден ден

+

Ако искаш да подариш нещо нетрадиционно, което едва ли някой някога е подарявал на този празник може да му купиш водно пистолетче или количка с дистанционно. :D Определено ще го изненадаш.

Hilary_
01-25-2014, 09:01
Направи му абонамент за някое списание?

TIFOSO
01-25-2014, 09:15
Вечеря, свирка и секс. Може да добавиш ягоди и шампанско като за празника.
По-добре от сувенири, мечета, рамки със снимки и пр.

Личи си, че си закърмена с югозападен разврат... ммм

Tsukuda_Hiroshi
01-25-2014, 09:18
Направи му абонамент за някое списание?

"Men's health", ако си пада фитнесарче или "Top gear" или "PC mania"... Ако обича да чете, може да му подариш някоя наистина стойностна книга!

vika
01-25-2014, 10:12
+

Ако искаш да подариш нещо нетрадиционно, което едва ли някой някога е подарявал на този празник може да му купиш водно пистолетче или количка с дистанционно. :D Определено ще го изненадаш.

лелеее това е много добро наистина!! ;дд