View Full Version : Грам уважение към която и да е
devin9357
01-24-2014, 22:31
Момче, 19, дълготрайна връзка и с много изневери от моя страна и само една от противоположната. Въпроса, който имам от вас е как сега след като съм необвързан, да придобия уважение към дадена жена. Имам чуството, че всички са материалистки, всичките търсят са ,,големия'', имам чувтството, че те са тук на Земята за да ни служат клекнали. Нямам никакво уважение към дамите, а трябва, защото все пак жена ни ражда и тя дава живот. Свещена е! Имате ли някаква идея?
Just Smile :)
01-24-2014, 22:51
Психика.
Въпрос на нагласа.
Както искаш го наречи.
Да свикнеш да мислиш за дадено нещо по определен начин само ти можеш да си се настроиш. Никой не може да ти помогне в случая :)
devin9357
01-24-2014, 22:56
Добре, но да започна ли да излизам с много нови момичета за да мога да ги опозная и да продължа да се развивам, но това път в по добра насока?
Just Smile :)
01-24-2014, 23:00
С много -не.
По-скоро се поогледай за някоя със сходни на твоите интереси и опитай да стане нещо с нея.
Поне аз така мисля, че има шанс за "грам уважение". :)
Tsukuda_Hiroshi
01-25-2014, 05:53
Пич, скъсал си се да изневеряваш на бившата, а тя на теб само 1 път и питаш как може да имаш уважение към жените?? You're nuts!
devin9357
01-25-2014, 08:13
Към средата на връзката се усетих и спрях веднага с глупостите и незрелите действия. Придобих съвест и уважение. Така, че съм се променил ужасно много и не съм същия.
То си е до човека. Ако ти самия не осъзнаеш, че трябва да ни уважаваш, кой би те накарал?
Въпрос на нагласа е. Аз не казвам да уважаваш всички, а само тези, които заслужават.
Tsukuda_Hiroshi
01-25-2014, 09:32
Към средата на връзката се усетих и спрях веднага с глупостите и незрелите действия. Придобих съвест и уважение. Така, че съм се променил ужасно много и не съм същия.
А представяш ли си как би се почувствал ти или как би реагирал, ако въпросното момиче ти кажеше "В началото на връзката ни ти изневерявах, но вече съм се променила и съм спряла с глупостите"...?
Според моето скромно и едностранно мнение - това, че си се променил, не прави грешките ти по-маловажни.
Кой те е карал да изневеряваш? Ако си разбрал, че няма да я бъде тая връзка, кажи край и остави момичето. После жените били материалистки, нз си кви си... Всякакви момичета има, а с какви ти общуваш и как гледаш на тях, това зависи само от теб!
girlwithblueeyes
01-25-2014, 20:53
Izneveriaval a nqma uvajenie kum jenite kolko si zle
Triabva da uvajavash jenite ne zashtoto rajdat a zashtoto sa choveshki sushtestva
O
Психолог.
Ако не стане с консултиране - психотерапевт.
Проблемът изисква да се обърне специфично внимание.
Как са отношенията към майка ти?
baby_baby
01-26-2014, 13:37
То си е до човека. Ако ти самия не осъзнаеш, че трябва да ни уважаваш, кой би те накарал?
Въпрос на нагласа е. Аз не казвам да уважаваш всички, а само тези, които заслужават.
+++