View Full Version : Аз, жената, леля Ди в легендарното Поло
Според вас възможен ли е подобен любовен четириъгълник и на какво мнение сте относно любовните многоъгълници?
Аз смятам, че само хубави работи ще се получат, а и най-накрая ще начеша крастата на жената/не, не си мислете, че е крастава жаба, такъв е изразът/.
SonataArctica
01-25-2014, 19:49
Виж сега, Щрудела прави сценария, аз снимам и после всички делим по равно. Сделка?
Виж сега, Щрудела прави сценария, аз снимам и после всички делим по равно. Сделка?
НЕ!!! Няма да комерсиализираме наща чиста либоф! А и ти си шибан воайор, така или иначе ще гледаш, що ти е и да снимаш?
SonataArctica
01-25-2014, 19:51
http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
Така и така ще го правите, поне и пари да изкараме 8-). Бъдещи милиардери ще сме.
Кви снимки бе?! По никой начин.
You are too dirty
for Ron Jeremy.
SonataArctica
01-25-2014, 19:53
Ще взема за заложник захарницата от бабини ти и няма да можеш да откажеш снимките! *badass*
http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
Така и така ще го правите, поне и пари да изкараме 8-). Бъдещи милиардери ще сме.
Да, после Ива и жената да ме карат да се чувствам виновен, че не съм дал моите 50-тина милиарда на негърчетата... няма!
Ще взема за заложник захарницата от бабини ти и няма да можеш да откажеш снимките! *badass*
Ужасен си, сериозно.
Не преговаряме с терористи!
SonataArctica
01-25-2014, 19:55
Да, после Ива и жената да ме карат да се чувствам виновен, че не съм дал моите 50-тина милиарда на негърчетата... няма!
"По добре 50% от нещо, от колкото 100% от нищо."
О, толкова си прав. По-добре 50 процента либоф, отколкото 100 процента сушина.
Да, ама моите 50% ше идат за негърчетата, така че нищо не печеля...
Да, ама моите 50% ше идат за негърчетата, така че нищо не печеля...
Аз нищо ли съм?
SonataArctica
01-25-2014, 19:59
tori - Спирам се ама така я заобичах таз захарница... :/
an7raks - е все някой милиард ще ти остане.
Аз нищо ли съм?
Не, не, либоф, имах предвид нищо от парите няма да ми остане... Иначе ти ше си вено моя/искам или не/, знам. :*
Аз па не. Ай мийн тва е само бурканче, кво толко?
Не, не, либоф, имах предвид нищо от парите няма да ми остане... Иначе ти ше си вено моя/искам или не/, знам. :*
О, колко си романтичен. Почвам да пиша любовни стихове за теб.
SonataArctica
01-25-2014, 20:02
Аз па не. Ай мийн тва е само бурканче, кво толко?
Любов от пръв поглед... :/
Добре, дай си адреса и пращам с колет.
О, колко си романтичен. Почвам да пиша любовни стихове за теб.
А сега си представи каква романтика ще е с на леля Ди полото на някое тихо плажче...
SonataArctica
01-25-2014, 20:07
Прати ми го до поискване по Speedy. 8-)
А сега си представи каква романтика ще е с на леля Ди полото на някое тихо плажче...
Охххххх......... <333333
Прати ми го до поискване по Speedy. 8-)
Добре, става.
Напиши и една молитва към леля, дано се смили над нашите душици и ни дари с малко радост.
Добре, но няма да има рима, щото не харесвам римите.
anonymous708973
01-26-2014, 08:41
Тоя раздел откога е кофата?!
добре бе, вие малоумни ли сте?
или искате поредния бан?