View Full Version : Страх ме е и не знам какво да правя
mims_alexis
01-27-2014, 17:35
Здравейте,
Искам съвет,защото ме е страх. На 19 години съм и наскоро правих секс с момчето което много обичам. Решихме този път да пробваме без презерватив. Проблема е там че той свърши в мен и ме е страх да не забременея.Взех лекарства но все пак. Моля ви дайте ми някакъв съвет да знам какво да правя,защото ако наистина съм бременна не знам какво ще кажа на родителите ми.
DarkTemplar
01-27-2014, 17:37
Какви лекарства си взела и колко време след акта? Пресметна ли си овулацията?
mims_alexis
01-27-2014, 17:41
пих Ескапел ( не знам колко действа)
четвърта година свършвам където си искам,без противозачатъчни,само данее в овулация .Никакви проблеми несъм имал,споко :). Нее толкова лесно дасе зачене,но щего разберете когато искате да станете майки,сега е рано още :)
А да ти е минавало през ума, че не на всички овулацията ни е по часовник?
DarkTemplar
01-27-2014, 17:46
пих Ескапел ( не знам колко действа)
Колко време след акта пи Ескапел?
Пресметни си овулацията (в Гугъл пише как). Ако цикълът ти е редовен и не си била в овулация, би трябвало да няма проблеми.
mims_alexis
01-27-2014, 17:50
не не бях в овулация изпих го след 3-4 часа
Щом съм нямал четири години проблем...според теб дали мие минавало? А ти на колко години си като ми преподаваш уроци по секс?Моите ги пише !
Достатъчно за да не правя сметки без кръчмар.
:) Започваме да спамим ! Авторке,няма проблем,спокойно!
Авторке,няма проблем,спокойно!
След такава "дезинфекция" нищо не може да оцелее. Особено след като не се е хващало. :)
mims_alexis
01-27-2014, 18:07
:) а ако ми закъснее.... :Х
Това ще е само от т'ва, че си се филмирала.
Често закъснява след първия път (доколкото имам опит) .Небива това дате притесни!
dako0007
01-27-2014, 18:29
Здравейте,
Искам съвет,защото ме е страх. На 19 години съм и наскоро правих секс с момчето което много обичам. Решихме този път да пробваме без презерватив. Проблема е там че той свърши в мен и ме е страх да не забременея.Взех лекарства но все пак. Моля ви дайте ми някакъв съвет да знам какво да правя,защото ако наистина съм бременна не знам какво ще кажа на родителите ми.
еми все пак си на 19 години какво се претисняваш ве4и си голиама и сама решаваш
четвърта година свършвам където си искам,без противозачатъчни,само данее в овулация .Никакви проблеми несъм имал,споко :). Нее толкова лесно дасе зачене,но щего разберете когато искате да станете майки,сега е рано още :)
Слушалките няяя как да забременеят..
baby_baby
01-27-2014, 19:50
Щом си пила хапче не си бременна :)
Слушалките няяя как да забременеят..
Това него разбрах.искаш да кажеш че съмсе празнил на слушалки ли?
Нищо ти няма и може да ти закъснее от Ескпелчето :).
+1, някои хора опитват с месеци и не могат.
mims_alexis
01-28-2014, 08:00
благодаря ви искам и още нещо да ви питам да си направя ли за всеки случай и тест за бременност (и до колко са точни те )
благодаря ви искам и още нещо да ви питам да си направя ли за всеки случай и тест за бременност (и до колко са точни те )
Ами ако това щете успокои...дай си парите за нищо :) .Ми не са 100 % ама си купи два ако искаш.
Тодор,това че 4 години не си забременил никоя,не означава,че не е възможно.Не си играйте така със съдбата,защото знам за случай,в който мъжът свършва в жената непосредствено преди менструация,до която така и не се стига,сами можете да се сетите защо.И те така с години преди това не са имали проблем,ама на...
Ми ето ти отново потвръждаваш моето мнение.Колко полови акта са извършили всички които познаваш?Хиляди?Няколко хиляди?А само един случай на зачеване!Съотношение едно към бог знае колко хиляди, ми то вероятността да спечелиш от тото то по голяма :).А и вместо дасе замисляме за теми с такива съотношения, неели по добре дасе замислим дали да правим секс с хора които незнаят кога и къде да свършат?Нее ли по лесно а и по безопасно?
Сега някой щесе обади и ще каже "ама и аз знам един случай".Еми да ама то пак същата работа :)
Glamour92
01-28-2014, 10:00
Авторке,направила си всичко,което е било необходимо... Ако все пак стане нещо,тогава му мисли.
Тодорчо със сигурност един ден ще вземе Нобелова награда. Засрами ни с то3 небивал интелект.
Авторке,направила си всичко,което е било необходимо... Ако все пак стане нещо,тогава му мисли.
Тодорчо със сигурност един ден ще вземе Нобелова награда. Засрами ни с то3 небивал интелект.
Къде излъгах?
Glamour92
01-28-2014, 10:38
Колко полови акта са извършили всички които познаваш?Хиляди?Няколко хиляди?А само един случай на зачеване!Съотношение едно към бог знае колко хиляди, ми то вероятността да спечелиш от тото то по голяма :).А и вместо дасе замисляме за теми с такива съотношения, неели по добре дасе замислим дали да правим секс с хора които незнаят кога и къде да свършат?Нее ли по лесно а и по безопасно?
Никъде,бе. Аз си бях искрена . ;д
Само да вметна,че логиката ти е доста услужлива. Наблегнал си на хилядите полови актове между хора с неебателно отношение към каквато и да било форма на контрацепция,при които не се е случило забременяване.
И "забравяш" да споменеш солидния процент дечица,появили се след "дай,аз ще те пазя"/"не си в овулация,дай да правим квот' си знаем"
Никъде,бе. Аз си бях искрена . ;д
Само да вметна,че логиката ти е доста услужлива. Наблегнал си на хилядите полови актове между хора с неебателно отношение към каквато и да било форма на контрацепция,при които не се е случило забременяване.
И "забравяш" да споменеш солидния процент дечица,появили се след "дай,аз ще те пазя"/"не си в овулация,дай да правим квот' си знаем"
Уважавам искреноста ти :) На хилядите актове верно наблегнах(зада докажа съотношенията),но 'неебателните" упрекнах!!!Прочети пак края на това което съм написал .Така сега за това което съм"забравил".Значи темата беше;Аз познавам една..Виж тук се конкретизира!!!И аз дадох пример за съотношението полови актове и зачеване на конкретният човек(или тези за които той знае).Приемам дасъм забравил за солидния процент деца,но само ако конкретния човек има солиден брой приятелки с деца!Ама тя предполагам няма.Ти лавираш в момента между конкретен пример и общото!Ако ще говорим общо колко зачевания има да, много повече от едно са.Но и половите актове са много повече от няколко хиляди!!!И съотношението пак е същото:)
Немога да разбера как при условие че всички сме на едно и също мнение по темата,някой хора все пак намират причини дасе заяждат
Авторке извинявам се от името на всички за спама в темата ти,но немога да не се защитя,надявам се той скоро да приключи :)
http://www.riokoz-vt.com/kc.htm Виж кой метод колко ефикасен е
И вместо да даваш съвети за безразборен секс, не ти ли е минавало през ума, че незачеването толкова дълго време, при такова поведение, е по-скоро индикация за проблем?
И вместо да даваш съвети за безразборен секс, не ти ли е минавало през ума, че незачеването толкова дълго време, при такова поведение, е по-скоро индикация за проблем?
Казвал съм че нее толкова лесно зачеването,упреквал съм секс с хора които още незнаят как даго правят безопасно.Ама къде поддържам безразборния секс?Копи-пействай че неразбрах моля.Що се отнася до стерилността ни, за която намекваш,едно от най-големите доказателства с които мога дате оборя с лекота, се казва Андон :)
Виж наистина ли си на годините които си писал в профила си или и тиси на 15-17?Дами и господа.Има начини дасе прави безопасен секс!!! Това че някой незнаят как(нормално за възраста им),не доказва че няма такива!!!Тук съм зада помогна с каквото мога! Много моля без обиди!!! И аз никой несъм обидил нали?
Казвал съм че нее толкова лесно зачеването,упреквал съм секс с хора които още незнаят как даго правят безопасно.Ама къде поддържам безразборния секс?Копи-пействай че неразбрах моля.Що се отнася до стерилността ни, за която намекваш,едно от най-големите доказателства с които мога дате оборя с лекота, се казва Андон :)
Виж наистина ли си на годините които си писал в профила си или и тиси на 15-17?Дами и господа.Има начини дасе прави безопасен секс!!! Това че някой незнаят как(нормално за възраста им),не доказва че няма такива!!!Тук съм зада помогна с каквото мога! Много моля без обиди!!! И аз никой несъм обидил нали?
Това, което казa по темата, определено не помага с нищо. Иначе, "копи-пейст" е за буквалисти. Когато се пише нещо, хубаво е да се помисли и как ще се изтълкува. Защото тук четат доста хлапета, които само чакат намек за безопасно пълно удоволствие и ще започнат с експериментите. Да, има начини за безопасен секс, но прилагането на методи, със статистическа долна граница на успеваемост, малко над 50-те процента, със сигурност не е в тази категория.
Вече съм писал(отдавна, все пак) за няколко случая, за които със сигурност знам, на забременяване ден преди и след менструацията. При уж редовен цикъл. Както и знам за няколко случая, в които години наред жената не може да забременее, каквото и да прави, а лекарите казват, че всичко и при двамата е наред. Виждал съм и доста случаи, при които неприятностите идват почти като на шега. Едва ли не, забременяване от небесния прах.
Затова, личният ми съвет е да се въздържаш от мнения, които могат да предизвикат противоречиви схващания в посока понижена бдителност.
PS: Ха-ха! Де да можех да променя онази математическа стойност в профила...