mika.fan
01-27-2014, 18:04
Здравейте!От няколко месеца едно момиче от класа поиска да седне до мен и аз разбира се приех.Тя е с невероятен характер страшно много ми харесва, много ми харесва и на външен вид (това за външния вид е от по скоро).Много ми е приятно да бъда по цял ден с нея, много разтоварващо ми действа дори, помага ми винаги когато може, аз също и помагам винаги с каквото мога и понеже имаме проекти в класа, които да се вършат от доста хора обикновенно и двамата искаме да си работи винаги заедно без никой друг, защото успяваме да се справим винаги със всичко, изобщо допълваме се и двамата.От скоро време тя започна много да се интересува от мене как съм, ако не съм добре какво ми има и как може да ми помогне, аз разбира се проявявам същото отношение, пиша и от време на време из фб, а тя споделя със свои приятелки, с който в мое присъствие се споглеждат и се засмиват, а от приятел разбрах че си говорят за мен.И двамата не сме някой много опитни в любовните отношения, гледам и приятелството ни да не стане чак толкова сериозно че да няма на къде повече от приятелски отношения, но смятам че е крайно време я поканя на кафе евентуално само двама ни, като смятам да й предложа да отидем със съученици, а ако тя реши реши.Какво смятате да рискувам ли да я поканя, според мен имам немалки шансове за по-голямо бъдеще и повече от приятелски отношения?Тя е от тези момичета, които чакат първата стъпка да се направи от момчетата, така че ако не действам аз дори и да иска тя нещо няма да го каже, но пък за сметка на това тя проявява доста интерес и щом споделя с приятелки за мен смятам че все пак има някакви симпатии към мен .. какво мислите вие