View Full Version : Дали ме харесва?
Амии нека започна.С едно момиче постоянно се закачаме.Тя е супер мила към мен.Постоянно си пишем,постоянно ми звъни да ме чуе как съм,какво правя.И имахме екскурзия.На тази екскурзия играхме на шише,зачудих се ,че при другите ги целуна малко нали така,а при мен без да се замисля.После към 5 през нощта в нашата стая бяха много хора и затова реших да спа в друга стая.Там бяхме аз,тя,и още 1 момиче и момче.Малко си поговорихме и позакачахме.Но когато си легнахме,аз си легнах до нея естествено :D :D .Как беше с гръб към мен,тя беше и леко по-надолу от мен под завивките щото и било студено.Гушнах я и почнах да я галя по косата,после по тялото (не е това,което си мислите :D).Тя нямаше нищо против.Така стояхме цяла нощ.После като се събудих тя беше станала.Тя каза много си мил и ме гушна.И така нататък.След това почна по-често да ми звънни да ми обръща повече внимание.Според вас какви са й чувствата към мен?
Сподели и чувстватаси,попитай и за нейните и готово :)
Напълно е възможно да те харесва, признай чувствата си и се надявай на положителен отговор. Много вероятна е и френдзоната обаче.
Margarita_Andreevaa
01-27-2014, 18:32
Аз така не бих се държала с човек, когото възприемам само като приятел, но хората са различни. Най-сигурно е просто да я питаш, другия вариант е да поизчакаш малко, с времето може да се разбере на какво се дължи държанието й към тебе :)
SonataArctica
01-27-2014, 20:32
http://www.youtube.com/watch?v=BOuu88OwdK8
baby_baby
01-27-2014, 21:29
Харесва те сподели и какво чувстваш
RapExotic
01-28-2014, 06:15
Сподели и, ама гледай да не някво постно "Ъмм здрасти, знайш ли ча та харесвам?". Заведи я на ресторант или вичеря вкъщи и в подходящия момент (някъде след първата чаша вино) и го кажи.
Заведи я на ресторант или вичеря вкъщи и в подходящия момент (някъде след първата чаша вино) и го кажи.
srsly?
така като гледам, едва ли са по-големи от 9-10 клас, каква вечеря, какво вино?
освен това, съветът "сподели" в тая възрастова граница ги плаши много
по-добре да я покани на кафе, да я хване за ръка, да я целуне пред хората
на 4 очи никога няма да събере смелост да ѝ го признае, затова колкото и противно да ни звучи на нас, по-добре си е да я подпита във фейсбук или там какъвто чат ползват
IseeDEADbodies
01-28-2014, 10:18
Facebook overwhelmimg :lol:
Ама си е истина. Не съм много за идеята с писането у фейсбук, ама виж верно можеш да я поканиш на кафе и да я награбиш. То от там ще си покаже к'во се случва.
Facebook overwhelmimg :lol:
Ама си е истина. Не съм много за идеята с писането у фейсбук, ама виж верно можеш да я поканиш на кафе и да я награбиш. То от там ще си покаже к'во се случва.
И аз не си падам по идеята с фейсбук, ама ние сме друго поколение. Напоследък не виждам децата да събират смелост да говорят очи в очи. И все от някъде трябва да се започне... Facebook is as good as any. Може и със СМС :cool:
Аз така не бих се държала с човек, когото възприемам само като приятел, но хората са различни. Най-сигурно е просто да я питаш, другия вариант е да поизчакаш малко, с времето може да се разбере на какво се дължи държанието й към тебе :)
Колкото и да е странно, има подобни индивиди, които са дотолкова близки с приятелите си, че да ги целуват примерно. Или да искат да ги гушкат нощем. Глупаво е, но има подобни момичета.
Ми, има наченки,пробвай се :D
IseeDEADbodies
01-28-2014, 13:13
И аз не си падам по идеята с фейсбук, ама ние сме друго поколение. Напоследък не виждам децата да събират смелост да говорят очи в очи. И все от някъде трябва да се започне... Facebook is as good as any. Може и със СМС :cool:
То да ти кажа фейсбук ли ше е, скайп ли ше е, смс... аз голяма разлика не виждам. Бах му ма'ата. И "Ние" израснахме с компютрите, ама т'ва вече на нищо не прилича. Да, и аз прекарвам известна степен от свободното си време (което е доста ограничено последните 6 месеца) пред компютъра, ама дори и като малък, а и сега предпочитам да си прекарвам времето с приятелите НАВЪН, а не да си чатим у фейсбук. Или да обяснявам на "приятелката" ми, с която единственото време през което сме заедно е докато сме на училище (да речем), у скайп колко много я обичам. Тъжно е. Тука проблема не е в т'ва имаш ли смелост, нямаш ли смелост. Т'ва е изградено у децата вече да смятат за по-нормално да си комуникират по виртуален път, отколкото да общуват лице в лице. А и не мисля, че ще имаш повече смелост като пишеш на някого в нета, пък ще те е много срам да му го изречеш в очите.
А въобще и да не отварям дума, всичкия тоя "виртуален живот" който упражняват днешните деца до к'ви неграмотност, затъпяване и липса на най-примитивни умения за комуникация и т.н. и т.н. води т'ва нещо. Пишем на шльокавица по цял ден на компа, пък като трябва да напише 5 изречения на лист хартия - пълно с правописни грешки.
То да ти кажа фейсбук ли ше е, скайп ли ше е, смс... аз голяма разлика не виждам. Бах му ма'ата. И "Ние" израснахме с компютрите, ама т'ва вече на нищо не прилича. Да, и аз прекарвам известна степен от свободното си време (което е доста ограничено последните 6 месеца) пред компютъра, ама дори и като малък, а и сега предпочитам да си прекарвам времето с приятелите НАВЪН, а не да си чатим у фейсбук. Или да обяснявам на "приятелката" ми, с която единственото време през което сме заедно е докато сме на училище (да речем), у скайп колко много я обичам. Тъжно е. Тука проблема не е в т'ва имаш ли смелост, нямаш ли смелост. Т'ва е изградено у децата вече да смятат за по-нормално да си комуникират по виртуален път, отколкото да общуват лице в лице. А и не мисля, че ще имаш повече смелост като пишеш на някого в нета, пък ще те е много срам да му го изречеш в очите.
А въобще и да не отварям дума, всичкия тоя "виртуален живот" който упражняват днешните деца до к'ви неграмотност, затъпяване и липса на най-примитивни умения за комуникация и т.н. и т.н. води т'ва нещо. Пишем на шльокавица по цял ден на компа, пък като трябва да напише 5 изречения на лист хартия - пълно с правописни грешки.
не е като да не съм съгласна... ама работиш с тва, което ти се дава :)
IseeDEADbodies
01-28-2014, 13:21
То много може да се каже по тая тема (а и колко още подтеми се отварят след нея), ама първо че хич не е тука мястото, и второ че то и да се говори - файда нема ! Само ще кажа, че е жалко. Аз не виждам оправия за тая държава. Народа става все по-тъп, и все по-тъп. А малкото способни на нещо - гледат как да изчезнат по-далеч от тука.
И не съм съгласен, че "работиш" с т'ва което ти се дава. Всеки сам прави избора си. Ама нали сме си овчици и давай със стадото.
мале как се жегна...
успокой се
в крайна сметка, можеш да даваш акъл колкото имаш излишен, ама това няма да промени фактите, че децата днес не могат да общуват наживо
поне не в самото начало
IseeDEADbodies
01-28-2014, 13:33
Ъ, не съм се жегнал. Просто започна да се развива разговор (който отбелязах, че тук е безсмислено да се води) и изразявам мнение. Нямам намерение да давам акъли или да поучавам когото и да било, точно щото нищо няма да се промени. Пък и не смятам че "преливам" от мъдрост, знание и прочее, та да казвам на хората кое е най-добре за тях. Всеки си има глава на раменете, ползва я как може и как си знае. Ама т'ва не означава пък и че ще поущрявам някого да си излива емоциите и чувствата към даден човек чрез нета.
едит - Помня още от едно време аз... всеки път като дискутираме нещо с тебе, и ми викаш че съм се "жегнал". Що тъй, бе, човек ? :D
поощрявам
въпросът беше да ѝ каже, че я харесва, а не да си прекара цялата връзка в нета
IseeDEADbodies
01-28-2014, 13:38
Мерси за забележката, Ич не се замислих.
Ми то хубаво, ама айде пък ми кажи, дали не се получава на практика и второто в много случаи ?
че се получава - получава се
но не такъв съвет му дадох
IseeDEADbodies
01-28-2014, 13:46
Не съм казал че си. Просто едното води до другото.
Ениуей, приключвам аз по тая тема.
Tsukuda_Hiroshi
01-28-2014, 14:30
Амии нека започна.С едно момиче постоянно се закачаме.Тя е супер мила към мен.Постоянно си пишем,постоянно ми звъни да ме чуе как съм,какво правя.И имахме екскурзия.На тази екскурзия играхме на шише,зачудих се ,че при другите ги целуна малко нали така,а при мен без да се замисля.После към 5 през нощта в нашата стая бяха много хора и затова реших да спа в друга стая.Там бяхме аз,тя,и още 1 момиче и момче.Малко си поговорихме и позакачахме.Но когато си легнахме,аз си легнах до нея естествено :D :D .Как беше с гръб към мен,тя беше и леко по-надолу от мен под завивките щото и било студено.Гушнах я и почнах да я галя по косата,после по тялото (не е това,което си мислите :D).Тя нямаше нищо против.Така стояхме цяла нощ.После като се събудих тя беше станала.Тя каза много си мил и ме гушна.И така нататък.След това почна по-често да ми звънни да ми обръща повече внимание.Според вас какви са й чувствата към мен?
Мрази те, не може да те гледа!
Я си прочети поста и си представи, че го е писал друг. Какви са й чувствата според теб?
Когато и да пусна тема тук я за тренировки,я за други проблеми никога,ама НИКОГА не получавам точен отговор.Винаги някой нещо напише и хоп всички по него да го съдят.Абе чакайте всеки човек си има свое мнение.Няма смисъл повече да пишете по темата по-добре да си потърся някой английски блог,разбрах ,че българите сме тъпо племе къде само се караме.
П.С.Прочетох само първите 3 коментара на там не съм,защото почнахте да спорите. :(
Когато и да пусна тема тук я за тренировки,я за други проблеми никога,ама НИКОГА не получавам точен отговор.Винаги някой нещо напише и хоп всички по него да го съдят.Абе чакайте всеки човек си има свое мнение.Няма смисъл повече да пишете по темата по-добре да си потърся някой английски блог,разбрах ,че българите сме тъпо племе къде само се караме.
П.С.Прочетох само първите 3 коментара на там не съм,защото почнахте да спорите. :(
човече, щеше да е добре да прочетеш и останалите коментари
щеше да проумееш някои неща
ама ние сме си такива нали?
питаме за съвет, а като не ни хареса съветът, решаваме, че е тъп...
ама ние сме си такива нали?
питаме за съвет, а като не ни хареса съветът, решаваме, че е тъп...
И аз мисля така :D
как очакваш да ти помогнем тогава? :)
IseeDEADbodies
01-28-2014, 15:05
А дали очаква изобщо е въпросът ? :lol: