Влез

View Full Version : Момче

vicki.malik.54
01-28-2014, 13:23
Здравейте, момчето което харесвам утре има рожден ден. С него сме в едно училище пишем си в фб, но не си говорим на живо. Той имаше приятелка, но скъсаха. Той ми има доверие, но не знае че го харесвам, не съм му казвала, но други са го правили, но аз отричам. Днеска едно момче от нашия клас искаше да ми запознае но аз се разплаках и не отидох. Та въпросът ми е какво да направя утре, защото най-добрия му приятел е казал на гаджето си да го изненадам някак си, но аз не знам как. Някакви предложения?

SonataArctica
01-28-2014, 13:30
Защо отричаш?
Защо си се раплакала?

Отиди, подари му нещо малко и символично и го целуни.

Тодор
01-28-2014, 13:39
Здравейте, момчето което харесвам утре има рожден ден. С него сме в едно училище пишем си в фб, но не си говорим на живо. Той имаше приятелка, но скъсаха. Той ми има доверие, но не знае че го харесвам, не съм му казвала, но други са го правили, но аз отричам. Днеска едно момче от нашия клас искаше да ми запознае но аз се разплаках и не отидох. Та въпросът ми е какво да направя утре, защото най-добрия му приятел е казал на гаджето си да го изненадам някак си, но аз не знам как. Някакви предложения?
Значи за утре незнам какво трябва да направиш,но дати кажа днес какво е хубаво да направиш.Та казваш,пишите си ама неси приказвате,имате си доверие ама не се познавате.Харесва ти ама нему казваш.Други му казват а ти отричаш.Искаш го а се разплакваш...Я вземи днес даси помислиш искаш ли го в крайна сметка или не.И ако го искаш тоя симпатяга.Ми вземи едно цвете и отиди на рождения ден.А за изненадата...изненадай го с целувка...например!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1453244_754181137928413_599211738_n.jpg

Тодор
01-28-2014, 13:40
Защо отричаш?
Защо си се раплакала?

Отиди, подари му нещо малко и символично и го целуни.
Ето!!! Това е!

Tsukuda_Hiroshi
01-28-2014, 14:34
Пак избягай, пак се разреви, изчакай го да си хване приятелка и го играй forever alone!

BeTheOne
01-28-2014, 18:34
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...99211738_n.jpg - Това е най-лесния начин да спреш да се тормозиш и да разбереш всичко, от което имаш нужда.

Хората имаме лошия навик да умножаваме нещата и да правим едни огромни зверове, които да ни изяждат от вътре, а в действителност нещата са едно малко котенце, което чака да бъде погалено и всичко да си е нормално.

Момчетата ти казват много правилно. Действай - това е. Успех!

Поздрави!

BeTheOne

strawberry88
01-28-2014, 19:11
Разплакала си се?! :lol: Too much drama...

IseeDEADbodies
01-28-2014, 19:45
С него сме в едно училище пишем си в фб, но не си говорим на живо.

Bcuz, fuck logic !!!

Didko_Beats
01-28-2014, 19:54
С него сме в едно училище пишем си в фб, но не си говорим на живо.

Леле ..накъде отива любовта в днешно време....

DrFroyd
01-28-2014, 20:50
Питай по фейсбук, дали може да му чиститиш рождения ден по скайп

RapExotic
01-29-2014, 06:15
За пореден път ще кажа някоя лоша дума за Фейсбук и подобен тип комуникация. (вече в почти всяка тема се споменава въпросният сайт). Та въпросът е там, че вие учите в едно училище, а дори не общувате. Вместо това си пишете по чата. Това е адски глупаво. Изведнъж се оказва , че си влюбена в някой, с който дори не си си казва здрасти на живо. Как очакваш да те приеме на сериозно? Според мен не прибързвай да му правиш подаръци, а след като си започнала този тип комуникация, просто му напиши нещо във ФейсбОклука. Някаква честитка, така че да я видят всички, но без да се издаваш, че го харесваш. След някакво време ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се запознай с него НА ЖИВО и проведи някакъв разговор. От там нататък нещата вече ще са една идея по-близко до гаджосване.

Tsukuda_Hiroshi
01-29-2014, 14:36
-Мило, искам дете от теб... :)
-Лягай, идвам да го инсталирам... ;)