PDA

View Full Version : До кога ...

taranka
01-28-2014, 13:41
Здравейте , реших и аз да споделя моята история от която много съм се отчаял , а именно че не мога да си намеря момиче до себе си не знам каква е причината ,но явно е в мен понякога сядам и мисля какво ми е като знам че си имам почти всичко , не съм от грозните момчета , семейство си имам всичко от което се нуждая го имам , но не и от любов.Винаги съм искал да намеря момиче до себе си с което да споделям и да обичам истински. В училище днес имаше едно момиче с което се огледахме и двамата и много ми хвана окото след като се прибрах в къщи влезнах в Facebook и беше публикувала един статус на който харесаш и ти казва мнение на лично ... няма значение аз харесах и няма и 10 минути ми написа търа-бъра няма значение ;д ... зарадвах се доста от дума на дума я попитах колко е била последната и връзка , тя каза че никога не е имала сериозна връзка аз и казах , че и аз съм по същия начин .. след което ми каза , че го е намерила и чака , а на мен ми стана малко криво ... написах и успех и така приключи чата .. Вече не издържам да съм сам виждам приятелите ми междучасието с приятелките и аз направо се сдухвам ... До кога ще продължава това дори и тази тема я пиша със насълзени очи .. много съм объркан.Ако може някой да даде някой съвет ще съм му много благодарен (момче 17г.)

baby_baby
01-28-2014, 14:08
Стига си го мислил когато си хванеш тогава има време

Тодор
01-28-2014, 14:11
Не съжалявай!!!В момента живота ти преподава много важен урок който ако научиш добре и не забравяш,за в бъдеще щети помага много :)

Tsukuda_Hiroshi
01-28-2014, 14:26
Само силните хора могат да са сами. Останалите ревльовци и пикли дето са с някого само, за да не се чувстват сами по Св.Валентин, Коледа и Нова година са кретени. Не насилвай нещата - за всяко нещо в този живот си има време. Стига рева!

Тодор
01-28-2014, 14:31
Само силните хора могат да са сами. Останалите ревльовци и пикли дето са с някого само, за да не се чувстват сами по Св.Валентин, Коледа и Нова година са кретени. Не насилвай нещата - за всяко нещо в този живот си има време. Стига рева!

Мхм !

D3key
01-28-2014, 16:59
Осъзнаваш ли, че може да е говорила за теб и ти да си този, когото е чакала?

BeTheOne
01-28-2014, 18:30
Човече споко :)

В повечето случаи това да си сам е по-добре от колкото да си в някакви филми. Даже във всички.

Разбери дали е говорила за теб. Ако е така - ето ти възможност. Ако не - продължаваш напред. Няма нищо лошо и страшно в това да говориш с момиче да си изкарате една вечер заедно и да разберете дали имате общи неща по-между си, чрез които да продължите някаква по-интимна връзка.

Поздрави!

BeTheOne

taranka
01-28-2014, 19:34
Благодаря на всички който си направиха труда да прочетат темата ама по-нищо не личи , че ме харесва ако ме харесваше щеше да прави всичко възможно да я забележа , поне аз така си мисля , а маждучасята се поглеждаме както и днеска , ама още не виждам да ме харесва .... иначе някой полезен съвет как да си поговоря с нея ще ми е от полза

IseeDEADbodies
01-28-2014, 20:45
Пич, вече 3та година започва откакто съм "сам". Вярно, има и депресарски периоди, ама като цяло не е болка за умиране. Хората са казали "когато му дойде времето". Пишеш за даскало, т.е. си на 15-17 години. Живота е пред тебе, к'во си захленчил тука като нек'ва пикла. Я се стегни малко. Такива женчовци си седят сами цял живот...

Margarita_Andreevaa
01-28-2014, 21:29
Абе човек ти си много млад, я се стегни :) Всичко с времето си, вместо да плачеш, помисли колко повече имаш отколкото един обвързан човек. Няма цял живот да си сам, споко :) А и то не става погледнете се в коридора и хоп - вечната любов. Виж момичето ти е писало, което естествено не казвам че значи нещо, но пък и не бъди толкова убеден, че не означава нищо :)

strawberry88
01-28-2014, 21:42
ама още не виждам да ме харесва .... иначе някой полезен съвет как да си поговоря с нея ще ми е от полза

:D

Какъв съвет искаш? Просто отиваш и я заговаряш. От едно училище сте, знаете се, все ще има за какво да говорите. Бъди малко по-смел, какво е тва? :Д

RapExotic
01-29-2014, 05:59
На тази възраст /15-18г./ момичета харесват две групи момчета:
1. "яките" момчета - това са индивиди на тяхната възраст, които се правят на отворени, пушат, пият, сменят си гаджетата всеки месец, говорят простотии и се забавляват на това и тн.
2. Пораснали момчета - Това са мъже на около 20-25 /дори до 30г./, които са независими, разполагат със доход, автомобил, живеят самостоятелно и могат да им дадът сигурност и упора.
В повечето случаи обачи тип 1. само могат да ги разочароват с хлапашкото си поведение, а тип 2. искат основно секс и сериозно обвързване, което те немогат да им дадът палноценно предвид възрастта си.
По рядко се срещат момичета на тази възраст които харесват нормални момчета, на тяхната възраст, но все пак ги има.
Единственото, което няма е момичета, които харесват отчаяни момчета. Така че моя съвет е да не се отчайваш и депресираш. Бъди уверен в себе си и прави това което трябва. Рано или късно ще срещнеш момичето, което търсиш и ще си много по-щастлив с нея отколкото гореспоменатите.