View Full Version : Малко помощ ?
Adorable Sunshine
01-28-2014, 17:35
Добър вечер, съжалявам,че темата е off topic, но не зная къде точно да задам този въпрос.
Интересувам се от гей заведения в Благоевград или поне някой може ли да ме насочи къде се събирате?
С едни приятели се чудим къде да разпуснем, но не знаем подходящо място,моля пишете тук или на лично, ще съм благодарна.
leadyflame
01-28-2014, 17:49
Ми ние гей хората само по домашни се събираме, необезпокоявани от вас хетеротата, които искат да ни занимават с техните хетеро глупости като вас.
Adorable Sunshine
01-28-2014, 18:12
Никъде не съм написала, че съм хетеро :) И не съм съгласна, че само по домашни се събираМЕ. Била съм в гей заведения, но не и в Благоевград. Очертава ми се пътуване до там, затова се чудя къде да разпусна.
Добър вечер, съжалявам,че темата е off topic, но не зная къде точно да задам този въпрос.
Интересувам се от гей заведения в Благоевград или поне някой може ли да ме насочи къде се събирате вие, гей хората?
С едни приятели се чудим къде да разпуснем, но не знаем подходящо място,моля пишете тук или на лично, ще съм благодарна.
Потърси в старт бг там неможе да няма линкове които дави упътят .Имам бившо гадже доцент там ама мие неудобно дая попитам.
RapExotic
01-29-2014, 06:23
На къде отива света .. Защо се делите, нали уж искате да ви приемем за част от обществото? Посетете нормално заведение.
В Благоевград такова заведение няма да намериш :)
Adorable Sunshine
01-29-2014, 10:38
Посещават се и "нормалните" заведения. Просто понякога на човек му се иска да е изцяло в свои води, без да се чувства отхвърлен. Който не е попадал под "ножа" на хомофобите няма да разбере.
Adorable Sunshine
01-29-2014, 10:39
В Благоевград такова заведение няма да намериш :)
Намерих само един клуб,но и той е достатъчен.
Adorable Sunshine
01-29-2014, 11:28
http://www.gay.bg/bg/guideblagoevgrad.php - организира гей партита.
За първи път го чувам пък това.Бакарди няма гей партита.Никъде няма.Благоевград е сравнително малък град и на такива неща не се гледа с добро око.
NeutralMilkHotel
01-29-2014, 13:51
На къде отива света .. Защо се делите, нали уж искате да ви приемем за част от обществото? Посетете нормално заведение.
Да, после да оревеш интернет пространството как "някви шибани педали" цяла вечер са се опитвали да ти влезнат в ануса питайки те колко е часът....
RapExotic
01-29-2014, 14:03
Да, после да оревеш интернет пространството как "някви шибани педали" цяла вечер са се опитвали да ти влезнат в ануса питайки те колко е часът....
Права си, че имам негативно мнение за хомосексуално ориентираните, обаче то си има конкретна причина за това. Когато някакъв такъв индивид ми предлага простотии, досажда ми, показва се и парадира с това няма как да не реагирам остро. Но ако започнат да се държат като нормални хора, без провокации, без някакви неприятни предложения съм склонен да ги приема, или поне да не им обръщам внимание. Мен не ме интересува какво правят в леглото, стига да не парадират с това извън него. Нека посещават всички места, които и ние, но да се държат прилично.
Някой бил лие в компании с бисексуални?Аз с много!Мъже и жени!Какви са тези сравнения бе хора? Би сексуален и Босненски партизанин са две коренно различни неща!!!Всичките които познавам са със висок статут в обществото,спортисти (със златни медали) преподаватели в елитни гимназий добри лекари... за какво насилие иде реч тука?Ако някой е попаднал случайно някога не на бисексуален а на пубер-педераст,тва е съвсем различно!!!Неги приравнявайте!
Adorable Sunshine
01-29-2014, 16:00
Права си, че имам негативно мнение за хомосексуално ориентираните, обаче то си има конкретна причина за това. Когато някакъв такъв индивид ми предлага простотии, досажда ми, показва се и парадира с това няма как да не реагирам остро. Но ако започнат да се държат като нормални хора, без провокации, без някакви неприятни предложения съм склонен да ги приема, или поне да не им обръщам внимание. Мен не ме интересува какво правят в леглото, стига да не парадират с това извън него. Нека посещават всички места, които и ние, но да се държат прилично.
Искаш да кажеш, че няма гадни, банални,гнусни, парадиращи хетерота, които ми досаждат и пречат? Това, че 2 мъже/жени се целуват (невинна целувка) публично не е парадиране, те просто се наслаждават на любовта си,или да се държат за ръка.