Влез

View Full Version : Как да стана ЯКА :)

krisiss231
01-29-2014, 16:30
Как да стана яка смисъл как да се обличам как да си направя косата и т.н :)

heartsdesire
01-29-2014, 16:36
:D

Vladislav Hellsing
01-29-2014, 16:36
Бъди себе си и не копирай другите.. ПОЧНИ

kaRamella
01-29-2014, 17:01
:D

_LoVe_
01-29-2014, 17:06

Винаги си повтарям това и се чувствам готина дори и другите да смятат че не си голяма работа да не ти пука какво мислят другите! :)

tori
01-29-2014, 17:10
Помпай във фитнеса.

tomboy
01-29-2014, 19:45
ВТФ?! 0.о Не сериозно , каква е тая мания по това да сте ''яки'' и т.н. Не е гот...
По темата: Недей да се стараеш прекалено , защото от далеч лъха на фалшиво.Бъди си себе си , обличаш се както те кефи и това е , но според мен всичко опира по-скоро до характер и държание , не дрехи и коса... А пък и за какво ти е да си яка и така нататък, смисъл тъпо е.Почти съм убедена че си на 13 или надолу и искаш да се харесаш на някого....

xXxPETYAxXx
01-29-2014, 20:02
Обличай се и си прави косата, както смяташ, че ти ОТИВА и ти самата СЕ ХАРЕСВАШ. Голяма грешка е да си купуваш кифленски дрехи и да си правиш косата като на барби, а да не ти подхождат. Тогава, не само, че няма да си "яка", а ще си и смешна. И такива момичета съм виждала, които просто роклите и модерните дрехи и прически, просто не им отиват на излъчването.

baby_baby
01-29-2014, 20:17

+++

trabi_bs
01-29-2014, 20:30
земи си аифон :Д

Arctic
01-29-2014, 20:44
Като не пускаш такива теми :D
Ние откъде да знаем.

Cloud9
01-30-2014, 11:21
земи си аифон :Д

особено пък и ако не можеш даси го позволиш ще си още по-яка!Стига сте живели по стандарти и еталони.

RapExotic
01-30-2014, 17:26
С тренировки ;)

nasnedogonyat
01-31-2014, 13:18
Първо пускаш тема " как да си правя яки снимки и да събирам лайкове във фейсбук ,ама много лайкове" , а сега " как да съм яка" .... ти имаш ли навършени 10 години ?

NeutralMilkHotel
01-31-2014, 14:29
Търси в ютуб туториали за коса и грим. Отиди на фризьор поне за нова прическа, ако искаш се и боядисай. Носи грим - спирала поне...
Черпи идеи за облекло от тъмблр, фейсбук и т.н. Пазарувай си с красивите си яки приятелки, разменяй си дрехи с тях и им искай съвети.
Излизай повече - на места, които действително ти харесват и с хора, които са ти приятни. Запознавай се с хора там, работи върху социалните си умения.

Mery_J
02-01-2014, 05:45
Ходи на фитнес и тренирай вдигане от лежанка - минимум 50кг :)

А сега сериозно - казаха ти го бъди себе си, не копирай!

Glamour92
02-01-2014, 06:25
С тренировки ;)

...и й'едене!
Маса се праЙ на маса. :D

krisiss231
02-02-2014, 08:11
Мерси за съвета
NeutralMilkHotel :)
а пък ти
nasnedogonyat
ще ти кажа само едно мой проблем си е какви теми пускам :) и искам да кажа че в този сайт има хора който много се заяждат,като не ви харесва темата ми изобщо не коментирайте бягайте в някоя друга и тва е,само го правите за да дразните хората,сорри ама си е така -_-

Li Na
02-02-2014, 08:18
:shock:

mayaaa
02-02-2014, 13:01
nasnedogonyat
ще ти кажа само едно мой проблем си е какви теми пускам :) и искам да кажа че в този сайт има хора който много се заяждат,като не ви харесва темата ми изобщо не коментирайте бягайте в някоя друга и тва е,само го правите за да дразните хората,сорри ама си е така -_-
Пхаха много се палиш нещо. :D Ами, като темата ти е тъпа ще си коментира каквото си иска, все пак форума е за това. То е много лесно другите да са ти криви, ама се замисли, че има някаква причина да ти пишат такива мнения... И btw много ми е интересно на колко години си всъщност.

bijou
02-02-2014, 15:14
Следвай "SWAG МОЖЕ БИ" и ще си на върха.

bsdirty
02-02-2014, 15:21
Подстрижи се нула номер, ще събереш погледите на всички. :)

nasnedogonyat
02-02-2014, 16:14
Мерси за съвета
NeutralMilkHotel :)
а пък ти
nasnedogonyat

Пуснала си тема , следователно недей да очакваш само оптимистични отговори и мнения. Уважавай мнението на другите така както аз примерно отделих време да прочета малоумната ти мижава темичка.
Не го правя с цел да те дразня (това е доста детско изказване)... това е форум и всеки има право да изрази мнение . Ти си никоя да казваш на съфорумниците кой в коя тема може и не може да пише :)

midnight_escapade
02-02-2014, 19:10
Хехе, колко сладко. :) Някак си далечни ми се струват тези неща, макар че в 5 клас и нас ни вълнуваше "как да сме яки". Ами, миличка, мен тогава никой не ме харесваше, струвах им се странна на повечето. :D На тези години всички се развивате в различен темп и всеки харесва различни неща, пубертетите си менят мнението нон-стоп.. Тези преходни неща ще ги изживеете. От мен съветът - бъдете себе си, така край теб ще се завъртят няколко истински приятели/приятелки, които те харесват заради самата теб. Оттам нататък животът става много по-лесен. Никога не съм правила компромиси със себе си, за да заприличам на някого, който ми се вижда "готин".
А за външния вид - ако не си харесваш тялото, спортувай. Помага много за самочувствието. Иди на шопинг за нови дрехи, прави си прически от време на време и така.

bleky
02-02-2014, 20:06
Просто бъди уверена в себе си и не си мисли, че другите са нещо кой знае какво. :)

sramejlivkaa
02-03-2014, 19:15
Ми бъди такава както ти се харесваш. Обличай дрехите, прави си прическите, които на тебе ти харесват и ще имаш нужното самочувствие.

Dam Yeo Wool
02-06-2014, 17:34
Дори да се облечеш по определен начин,не значи че хората ще те харесват. Ти трябва да се харесваш.

Всеки има различни разбирания за "яко" .. за някои яко е да си русокоска на токчета,а за други
мотористка облечена в черно,затова се замисли кое е твоето "яко",облечи се така и тогава ще си яка. :)

BlackEyedPeas
02-06-2014, 17:42
За да ти кажем как да си яка - трябва да видим как изглеждаш. Не всеки стил приляга на всяка жена.

~LadyCrawley~
02-06-2014, 18:06
^ Аууу, двете дружки се намериха :дд

Иначе наистина или заложи на посредственото кифленско "идеално" облекло /клинче, по възможност дантелено или кожено, ама дати се впива в задника, дълга широка блуза, все едно си я свила от по-възрастен член от мъжки пол в семейството ти, ама да е дантелен гърба, да не вземеш да се стоплиш случайно и дългите ботушки до бедрата!/ или просто сама си избери якия стил.

larrissa
02-16-2014, 08:19
Просто се забавлявай.Качвай снимки на всичко което ти харесва.Бъди мила с всички.Шегувай се.Обличай се както на теб ти харесва и не копирай другите. :)

Brave.hearT
02-16-2014, 08:22
имаШ ли хубажо тялоо .. богг си !! почвай здраво кардио тренировки и момчетата ще ти се лепят като мухи на сладко :D :D :)

Sis..
07-31-2015, 09:56
Ще отговориш ли на колко си защото някои искат да разберат, за да ти помогнат!?

BeautyCupcake
08-01-2015, 13:04
Ще отговориш ли на колко си защото някои искат да разберат, за да ти помогнат!?

100 на 100, че няма повече от 12.

BTW: Тая пикла не заслужава толкова внимание...

victoria99
08-02-2015, 09:14
Носи камуфлаж ;)

per-dead
08-02-2015, 17:11
"Яко" е много относително понятие. За мен яко е едно, за beautycupcake, например, може да е друго. В момента обаче средностатистическото значение на "яко" момиче, е момиче, което се носи по последния писък на модата. Или поне аз с такова впечатление съм останала от заобикалящата ме среда. Заради теб написах в гугъл "мода 2015" и попаднах на това http://worldluxrealty.com/sites/default/files/user_images/1407140528_Fashion%20Summer%202015.jpg
За повечето хора може да е яко, ама за мен да не е, може и за теб да не е. Яка си, когато се харесваш ТИ, не когато те харесва обществото.

BeautyCupcake
08-02-2015, 17:40
"Яко" е много относително понятие. За мен яко е едно, за beautycupcake, например, може да е друго. В момента обаче средностатистическото значение на "яко" момиче, е момиче, което се носи по последния писък на модата. Или поне аз с такова впечатление съм останала от заобикалящата ме среда. Заради теб написах в гугъл "мода 2015" и попаднах на това http://worldluxrealty.com/sites/default/files/user_images/1407140528_Fashion%20Summer%202015.jpg
За повечето хора може да е яко, ама за мен да не е, може и за теб да не е. Яка си, когато се харесваш ТИ, не когато те харесва обществото.
Защо пример точно с мен... =_=

Klaudia11
08-24-2015, 12:10
Не се ли изтърка тая тема "Как да бъда яка\секси\популярна и тн" Самочувствието му е майката. И да дойдеш по бельо на училище, ако си наведена, комплексирана и неуверена в себе си, няма да бъдеш "яка"!

BeautyCupcake
08-25-2015, 18:46
Не се ли изтърка тая тема "Как да бъда яка\секси\популярна и тн" Самочувствието му е майката. И да дойдеш по бельо на училище, ако си наведена, комплексирана и неуверена в себе си, няма да бъдеш "яка"!

Agreed.

ZackS
08-25-2015, 19:31
Провери в сайта qka.com

Pug_306
08-26-2015, 08:54
Iphone 6 си вземи, снимай се пред огледалото с патешки устни и ще си най-яката пичка :)

Amolsa
08-31-2015, 13:08
Как да си яка? Ми не пускай тъпи теми! :D
А сега сериозно! 8)
Как си мислиш, че като питаш във форум ще ти обяснят каквото и да било и ще ти помогнат в личен план? Пък и защо ти трябва да си ''яка''? Просто бъди себе си. Предполагам имаш приятели (макар, че със името на темата се мъчиш да станеш ''яка'' и да си намериш такива, НО както и да е) ... бъдете си компанията. Т.е. събирайте се приятели и се забавлявайте, както на вас ви харесва. И не се опитвай да се харесаш на другите или да бъдеш ''лидер'', защото ... не е гот. :D
А до стила ... не е задължително да се гримираш и да се обличаш в скъпи дрешки и парцалки.
Драго момиче, запомни, че ако имаш истински (подчертавам!!!) приятели те ще те харесват и без 2 - ва тона грим. И дори и да не си облечена във маркови дрешки. И не е важно как изглеждаш, какво имаш и къде живее, а каква си ТИ! Защото дори и да живееш във голям град и в хубава къща, дори и да носиш доста грим и скъпи дрехи и да си богата, с тъч и т.н., ако се държиш като к*чка ... това няма да остане скрито под вида ти! 8)

jp_morgan
09-01-2015, 09:05
Ако не си яка...силикона компенсира

kaRamella
09-07-2015, 12:23
Iphone 6 си вземи, снимай се пред огледалото с патешки устни и ще си най-яката пичка :)

мноу мънги брат