Влез

View Full Version : Има любов и страст, но постоянно се караме

polly99
01-29-2014, 17:21
Здравейте,

Ето и моята история....имам връзка от година и нещо, имного често се карахме най-вече причината беше в мен тъй като постоянно му авах поводи, излизах с други момчета,даже се бях целувала всичко това той го знае, защото си го признах. Незнам как но уш ми го прости продължихме напред, няма ми абсолютно никакво доверие, много е ревнин, дразни се и ме обвинява ако дори си сложа клин с по-дълга туника, постоянно ме пита дали има нещо което трябва да знае. Караме се много често зарради отношението ми към него, тъй като той е в сесия иска спокойствие и е по-раздразнителен.....и така преди няколко дни се разделихме, казахме си отвратителни неща, говори ми само колко ме мрази и колко е отвартен от мен и да не го занимавам.....а в същото време,че винаги ще иска да е с мене и че ме обича, но няма да си позволои да е оново унизен. Незнам какво да правя, как да постъпя---на мен самата ми е много гадно....Следя форума и съм много доволна от статиите затова реших и аз да потърся помощ.

Тодор
01-29-2014, 17:37
Оффф и ти неможе даси на 18( както си писала) с това си поведение!!! Имаш гадже а се целуваш с други!!!Ми той ако ти нае*бе всичките приятелки ти във възсторг ли ще си?Какво значи "прости"? Няма прошки на тоя свят!!!Дето нещо сее скъсало,и да се завърже,възела остава!Има премълчаване,компромис и така нататък .Просто нее превъзмогнал "възела"! Като прибавим към всичко това че и той има голяма вина и недостатъци ... Другия път се надявам и двамата дастесе поучили от грешките допуснати в тая връзка :)

baby_baby
01-29-2014, 17:41
Нормално да те ревнува и да се дразни като ти се целуваш с други докато си с него много е тъпо тва дето си направила и едва ли има мъж който би го простил това нещо

TheBeliever
01-29-2014, 18:03
Късно се е усетил младежа.

Тодор
01-29-2014, 18:13

Абе след като сама сие признала,можел е и той да направи компромис(зависи в следствие на какво сее стигнали до признанието де).Ама е важно и дали сее поправила!!! А и той нее цвете като я гледам какво пише(въпреки че е я вярно я преувеличено )

polly99
01-29-2014, 18:33
да.....взех си поука, но просто не ми вярва и се караме за дребни неща......като се караме, както може би повечето двойки се нареждаме и той си мисли, че не го обичам

shmatarok
01-29-2014, 18:53

:)

Авторке, не се представяш в много добра светлина. Едно, че си мега неграмотна, второ - явно си и мега глупава.

polly99
01-29-2014, 18:57
Извинявам се за неграмотността. Относно това, че съм глупава - смятам, че всеки прави неща, за които в даден момент съжелява. Според мен във форума не се публикуват теми, за да се обвиняваме кой какъв е, а за да сме си полезни :)

xXxPETYAxXx
01-29-2014, 19:11
Късно е вече да искаш да оправите нещата. Свърши. Просто си вземи поука от цялата история и занапред не повтаряй същите грешки във връзките си.

Тодор
01-29-2014, 19:14
Извинявам се за неграмотността. Относно това, че съм глупава - смятам, че всеки прави неща, за които в даден момент съжелява. Според мен във форума не се публикуват теми, за да се обвиняваме кой какъв е, а за да сме си полезни :)
+++

Тодор
01-29-2014, 19:15
Късно е вече да искаш да оправите нещата. Свърши. Просто си вземи поука от цялата история и занапред не повтаряй същите грешки във връзките си.
+++

TheBeliever
01-29-2014, 19:16
Абе след като сама сие признала,можел е и той да направи компромис(зависи в следствие на какво сее стигнали до признанието де).Ама е важно и дали сее поправила!!! А и той нее цвете като я гледам какво пише(въпреки че е я вярно я преувеличено )

Той компромис е направил веднъж. В противен случай щеше да й е бил шута веднага след признанието.

polly99
01-29-2014, 19:19
Т.е. няма начин да оправя нещата. Така ли ?

Тодор
01-29-2014, 19:22
Т.е. няма начин да оправя нещата. Така ли ?

Ооо миличко, "нещата" тепърва пи предстоят даги нареждате!!! Сега просто се учите как:)

polly99
01-29-2014, 19:25
Ооо миличко, "нещата" тепърва пи предстоят даги нареждате!!! Сега просто се учите как:)

Съгласна съм, но бих желала да си върна този човек обратно, ако има начин. :)

Didko_Beats
01-29-2014, 19:26
Той компромис е направил веднъж. В противен случай щеше да й е бил шута веднага след признанието.

Не ...просто се е опитал някакси да не разваля връзката си ... може би защото я обича ... а тя като му се отблагодарява като целува други момчета ...няма да е във въсторг де ....

polly99
01-29-2014, 19:29
Така...целувах се с един и след това му признах. Това го минахме и стигнахме до там да се караме за моето отношение спрямо него

Тодор
01-29-2014, 19:30
Съгласна съм, но бих желала да си върна този човек обратно, ако има начин. :)

Човек оценя нещо едва когато го е загубил!Ти когато го имаше несиго отценила,а сега когато до правиш,значи сиго загубила!

polly99
01-29-2014, 19:34
Човек оценя нещо едва когато го е загубил!Ти когато го имаше несиго отценила,а сега когато до правиш,значи сиго загубила!

Не точно. Цених го, когато беше до мен, но попринцип избухвам лесно, нервя се и от там се тръгва за безсмислени караници.

TheBeliever
01-29-2014, 19:36
Не ...просто се е опитал някакси да не разваля връзката си ... може би защото я обича ... а тя като му се отблагодарява като целува други момчета ...няма да е във въсторг де ....

Преглъща изневярата в името на връзката си. Това не е ли компромис?

Така...целувах се с един и след това му признах. Това го минахме и стигнахме до там да се караме за моето отношение спрямо него

Още по зле.

polly99
01-29-2014, 19:39
Значи всичко е загубено.....?

Didko_Beats
01-29-2014, 19:41

Факта че подминаваш причината за която се карате ..показва колко си държала на него ..... на ли за това е загубил доверие в теб и от там започват караниците........

polly99
01-29-2014, 19:42
Държах на него много....и съм го показала, като съм спряла с всякакви лапешки игрички.....

Тодор
01-29-2014, 19:45
Не точно. Цених го, когато беше до мен, но попринцип избухвам лесно, нервя се и от там се тръгва за безсмислени караници.

Промени си представата за значението на думата "ценя"

Didko_Beats
01-29-2014, 19:46
Еми колкото и да си се променила .....това не се забравя лесно ,а и не се прощава лесно (поне според мен,не го познавам твоя пич)....но много трябва да се потрудиш за да си го върнеш...

Тодор
01-29-2014, 19:46
Значи всичко е загубено.....?

Не!!!Тепърва се учиш да спечелиш!

polly99
01-29-2014, 20:01
Не!!!Тепърва се учиш да спечелиш!

А дано !Благодаря!

trabi_bs
01-29-2014, 20:04
бати отпадъка дет си ....6том си била с други на4и не си Фактор

saruhi
01-29-2014, 20:12
Какво сте седнали да я нападате не мога да разбера!!! "Който е безгрешен пръв да хвърли камъка"... Все едно никой не прави грешки. Направила е грешка,осъзнала я е и търси съвет.

Към авторката: Винаги има шанс да оправиш нещата,стига да имаш желанието и разбира се това момче да иска да си дадете шанс.Аз също съм правила глупости в моята дългогодишна връзка,но в крайна сметка се опитвам да оправя нещата доколкото мога. С караниците само усложняваш нещата.Съвет- нисичка като тревата и спокойна.Укроти нрава си и му покажи,че го цениш,а не ти е просто момчето до теб...Успех! ^-^

anonymous708973
01-29-2014, 20:20
Божеее, ако ви гледа човек в тоя форум, направо захваща се чуди откъде идват приказките за разврата след младото поколение.
Всичко живо е морално, честно, откровено, дори не си помисля да целуне някого, камо ли да го направи.
Лафът за хвърлянето на камъка го използваха вече, ама да го повторя, барем вникнете в него.

Авторке, казваш неговата гледна точка, което е хубаво, но пропускаш своята. От твоята камбанария как преценяш отношението си към него, къде е проблемът?

polly99
01-29-2014, 20:20
Той иска, но според думите му няма да позволи отново да съм до него, защото е наранен и не вярва, че всичко може да е наред.