PDA

View Full Version : Подарък за Свети Валентин ?

petetto
01-30-2014, 19:14
Привет ! Предполагам,че не само аз се чудя за подарък за романтичния празник.Давайте идеи за момче,той не е от най-романтичните ама винаги знае как да ме остави без думи. Понеже е романтичен празник мисля,че не е време за душгел или парфюм искам нещо наистина специално ?!

psychopath
01-30-2014, 19:50
Пусни му навсякъде ;д

petetto
01-30-2014, 20:59
Явно вижданията ни за романтика са различни :)

RoCkSpOt
01-30-2014, 22:56
Искам тука да попитам къде в София мога да купя много голям мечок ?

psychopath
01-30-2014, 23:33
Джъмбо.

Не става дума за романтика, ами за клишета, промити мозъци, роби на системата, ретарди и никаква креативност. :)

Tsukuda_Hiroshi
01-31-2014, 04:52
Любопитно ми е: колко още хора ще си направят труда да постнат тема в тийн-форум, но няма да седнат и да помислят сами или да се допитат до приетелите си от живия живот...

START THINKING, KIDS!!!

Hilary_
01-31-2014, 07:02
Любопитно ми е: колко още хора ще си направят труда да постнат тема в тийн-форум, но няма да седнат и да помислят сами или да се допитат до приетелите си от живия живот...
Повярвай ми, МНОГО!!

wasch0
01-31-2014, 12:53
Няма да те нападна, защото понякога и на мен ми се случва да нямам муза, но когато дойде намислям подаръци за 5-6 случая напред.
Според мен най-милият подарък е този, който самата ти направиш. Има доста сайтове с идеи, просто трябва да поразгледаш.
Като пример мога да ти дам плюшено мече/коте/слонче или каквото се сетиш животно свързано с вашата връзка. Не се правят трудно, не трябва да бъдеш особено креативен, за да се справиш. Аз съм с две леви и ми се получи, така че нищо не ти пречи да опиташ.
Можеш да направиш и ваша собствена игра с предизвикателства, такива каквито и на двамата ви се искат. Просто измисляш маршрут, по който да движите пионките, които могат да бъдат сърчица, бобчета и прочие. По самият маршрут правиш различни цветове квадратчета, кръгчета, сърчица каквото там си решиш и всеки цвят отговаря на дадена купчинка предизвикателства - любовни, сексуални.
Ако не ти се прави игра можеш да изпечеш сладки, в които да сложиш предизвикателства. Хем вкусно, хем забавно.
Можеш също да му направиш огромна Валентинка от кадастрон, да украсиш къщата с розови листчета и свещи, да вземеш вино и секси бельо за себе си.
Има изключително много неща, които можеш да направиш стига да ти се занимава.

baby_baby
01-31-2014, 13:08
виж в нета има хубави идеи

RapExotic
01-31-2014, 17:49
Само не се обличай като момче, за да го изненадаш :D

galaxy29
02-01-2014, 20:25
миналата година за първи път празнувах, беше много лигаво, но прекрасно
моя любим ми подари книжка с приказки, направена от него и ме разтопи
http://i.imgur.com/IiPH1XVl.jpg
http://i.imgur.com/uIt2BXUl.jpg