Влез

View Full Version : Интересно.... какво ми се случва

Illusion772
01-30-2014, 19:49
Здравейте. От доста време не съм писал и искам предварително да благодаря на всеки който ще си прави труда да чете това.
Първо бих искал да дам малко информация за себе си за за можете по-добре да ме разберете: 18 години 184 висок 78-9 кг. Занимавам се с доста спортове , като фитнес и волейбол, и мисля че мога да се определя като атлет трениращ всеки ден, 12 клас съм и тази година ще кандидатсвам (медицина), по мое мнение не бих се определил нито за красив нито грозен , по скоро нормално изглеждащ. До сега съм имал една връзка която приключи с пълен погром но това е друга история , не малко съм бил reject-ван но повечето пъти аз си бях виновен, и винаги съм бил по-срамежлив.
Сега историята заради която ви пиша е малко странна но .... ето я
Може би преди 2 месеца бях на кафе с едни нека да ги нарека дами , в общи линии кафето беше уредено от един от познатите ми , и честно преди това тези дами дори не ги познавах, стана квото стана говорихме си някакви простотий , поразсмях ги малко не че съм бил накакъв циркаджия , просто нормално. Това беше преди празниците , аз бях за доста време извън града, и някъде в този етап осъзнах че имам някаква лека симпатия към една от тези дами. След известно време й писах (фв), под пред текст че един от мойте приятели харесвал някоя от тези дами ( което е частично истина ) , в общи линии писахме си разни глупости, нищо лично или такива неща . Като цяло нещата бяха закачливи тип фб флирт. След по малко от две седмици реших да не губя повече време , и просто й предложих да излезем някъде (само двамата). Сега отговора и беше някаква простотия , която беше нито да нито не (май се е стреснала) . Казах и да си помисли и прекратих.
Сега честно казано си нямам и идея какво ми се случва, първо съм адски объркан защото не знам какво стана, второ не съм сигурен какво да правя или дали да правя нещо изобщо , топката е в нейното поле , но дори и не мисля че я харесвам (чак толкова) плюс това ми се струва че не е имала други до сега а аз такива съм си напатил , но като се замисля за всичко това осъзнавам че има нещо в нея но....
Написах тази тема с надеждата да ми дадете някакво мнение, съвет или каквото й да е

tori
01-30-2014, 19:53
Пиши и пак. Не бъди досаден де, само я попитай дали е помислила за предложението за излизане. и толкова.

BeTheOne
01-30-2014, 19:58
Какво толкова му мислиш?

Искаш да излезете - предложил си й. Няма отговор.
След известно време пак й предложи, само че малко по-сериозно. Оставам с впечатлението, че из между всичките простотии, които сте си писали тя може да не те е разбрала. Дай й още един два шанса, но не прекалявай.

Ако едно момиче има интерес към теб ще излезете. Ако ли не - в повечето случаи (не във всички) ще бъде загуба на време.

Поздрави!

BeTheOne

Illusion772
01-30-2014, 20:11
Та както казах , не знам какво ми става - имам чуството че ще съм по-спокоен дори и ако играя за волейболната купа на България :)
Според първоначалния ми план , мислех да изчакам тя да ми пише или да изчакам 1 седмица и тогава пак да й напомня за скромното ми същество.

Tsukuda_Hiroshi
01-31-2014, 06:04
Напомни й, да. Без да я притискаш.

Hilary_
01-31-2014, 07:00
Като жена ще ти кажа, че ако не е някоя заета, работеща жена (в което съм сигурна, че не е), значи просто не изпитва огромно желание да се видите или както предполагаш - може да се е стреснала. Самия ти не знаеш дали всъщност ти харесва, така че аз те съветвам .. let it go.

Illusion772
01-31-2014, 08:26
Като жена ще ти кажа, че ако не е някоя заета, работеща жена (в което съм сигурна, че не е), значи просто не изпитва огромно желание да се видите или както предполагаш - може да се е стреснала. Самия ти не знаеш дали всъщност ти харесва, така че аз те съветвам .. let it go.

Като цяло и при обкновенни обстоятелства бих се съгласил с теб и както казваш just let it go (а и така да го кажа би ми било по-лесно поради причината че нанякакъв етап в живота започваш да се пазиш от потенциални драми, а тази история е потенциална драма). Но това което ме озадачи е че чатовете ни не бяха принудени , в смисъл стори ми се че пише с желание, а й до колкото разбрах е разпитвала за мен един от мойте хора.
Не знам ..... мамка му!!! ...... точно за това мразя такиво без опит - изпращат сигнали и дори не осъзнават че ги изпращат

Violenza
01-31-2014, 09:18
Най-логичното обяснение е наистина да не иска да излезе с теб. Ти обаче, като гледам, си си навил на пръста да опиташ пак, така че няма какво да чакаш одобрение. Пробвай пак, ако два пъти ти откаже, ще си напълно убеден, че трябва да се кротнеш.

Tsukuda_Hiroshi
01-31-2014, 09:29
Като цяло и при обкновенни обстоятелства бих се съгласил с теб и както казваш just let it go (а и така да го кажа би ми било по-лесно поради причината че нанякакъв етап в живота започваш да се пазиш от потенциални драми, а тази история е потенциална драма). Но това което ме озадачи е че чатовете ни не бяха принудени , в смисъл стори ми се че пише с желание, а й до колкото разбрах е разпитвала за мен един от мойте хора.
Не знам ..... мамка му!!! ...... точно за това мразя такиво без опит - изпращат сигнали и дори не осъзнават че ги изпращат

Много ясно, че ще разпитва! Нали, ако все пак реши да излезе с теб, трябва да знае малко от малко поне що за човек си... Никой не иска среща с Джак Изкормвача!!

Illusion772
01-31-2014, 09:29
Най-логичното обяснение е наистина да не иска да излезе с теб. Ти обаче, като гледам, си си навил на пръста да опиташ пак, така че няма какво да чакаш одобрение. Пробвай пак, ако два пъти ти откаже, ще си напълно убеден, че трябва да се кротнеш.

Ok кротвам се .... хаппи?

Illusion772
01-31-2014, 09:38
Много ясно, че ще разпитва! Нали, ако все пак реши да излезе с теб, трябва да знае малко от малко поне що за човек си... Никой не иска среща с Джак Изкормвача!!

Описах се горе-долу , мисля че не съм Джак Изкормвача. И тя е разпитвала преди да сваля картите на масата( да я поканя).

Tsukuda_Hiroshi
01-31-2014, 10:20
Описах се горе-долу , мисля че не съм Джак Изкормвача. И тя е разпитвала преди да сваля картите на масата( да я поканя).

Прочети "Енциклопедия на смъртта". По възможност и 2та тома. Повечето убийци и изнасилвачи са с готина визия и обноски.

Illusion772
01-31-2014, 12:34
Прочети "Енциклопедия на смъртта". По възможност и 2та тома. Повечето убийци и изнасилвачи са с готина визия и обноски.

Значи не е дора идея да спомена че съм тренирал мма и мога да стрелям с почти всички полу-автоматични оръжия за които можеш да се сетиш :D
За книгата стана ми интересна ще я прочета при първа възможност , Благодаря за предложението :)

Hilary_
01-31-2014, 13:39
Всеки, който е отговорил в темата ти малко или много е проявил желание.
Недей да ги приемаш толкова навътре, тези чатове. Повярвай ми, не винаги са това, което ти се иска да бъдат.
А колкото до "на някакъв етап в живота започваш да се пазиш от потенциални драми" си прав и ми харесва как звучи.

SpiritInBlack
01-31-2014, 17:13
Не виждам какво е станало ? Бъди забавен , но не бъди циркаджия. Трябва да се смеят на шегите ти , не на теб самия . Бъди по-настоятелен , не досаден. Офертирай я нещо интересно и конкретно. Лафове тип " може да се видим тея дни " ги чува по 5 пъти на ден .

RapExotic
01-31-2014, 18:24
Покани я на някое интересно място в компания, а не сама. Жените често се плашат от това да остават на саме с непознат/полупознат мъж. Когато се сближите достатъчно я покани на кафе или на някакво друго мероприятие сред хора, но ПО ТЕЛЕФОНА, а не през чата. (Тук следва че трябва преди това да и поискаш телефона). Хората са склонни да приемат за по-достоверно това което чуват по телефона, от колкото това което четат в чата. Също така ако си влизал в женски ФБ акаунт би се ужасил от просташките предложения, които получава една дама всеки ден от различни непознати хора.