Влез

View Full Version : ЩЕ СЕ ОБЛЕКА И ЩЕ СЕ МАХНА :@

ronaldinio337
01-31-2014, 11:42
ТЕЕЕ мама му дееба писна ми с тез орляци да живея баща ми и мащехата, 2-мата срещу мен на 18,9 месеца съм искам сега да се облека и да се махна от тез боклуци мръсни ама без пари без нищо къде ще отида не знам.Всичко бих дал да избягам от тез боклуци нещастни.

anonimna:D
01-31-2014, 12:36
и ние какво да направим?

Didko_Beats
01-31-2014, 12:39
Отиди да живееш при майка си ...

baby_baby
01-31-2014, 13:11
И като се махнеш какво? Мислиш си че ще направиш нещо но само ще сгрешиш

ronaldinio337
01-31-2014, 13:12
Да ще отида при майка ми майка ми в испания и ми каза докато не завърша няма да ме вземе.. Завършвам тва лято, и то не се знае дали ще взема матурата или ще ме скъсат. Ами ядосват ме, ще му се навиди и всичкото. :@

ronaldinio337
01-31-2014, 13:15
Анонимно ами отивай си еби майката. ко трябва да направиш, ковро долна.
баща ми на страната на мащехата, скъса ми преди малко кабела и ся не мога да си пусна музика на субуфера ми. проблема още в4ера бях го решил там между даскало и болницата. и за ко ми скъса кабела да му е*а пичката лелина. викам му дължиш ми 5лв за кабел той вика аааааааааа много ме интересува, искам да се махна от тез боклуци лъжливи.

Didko_Beats
01-31-2014, 13:25
Леле за ти за един кабел ли си......?

http://pbs.twimg.com/media/BHhzjGOCUAAXJP-.jpg:large

ronaldinio337
01-31-2014, 13:49
ам аз не не за 1 кабел ам може и за 1 кбел е пи4. струва 5лв като знам 4е тоз лъжлив баща знайш ли кога ще видя кабеллл.. ще видя кабел тогава когато започна да работя и си купя. тогава ще видя кабел за кво беше нужно да го къса дееба ами аз ако сляза и нарежа 4-те гуми на колата аааааааааааааааа :??? дееба тъпотията му дееба дразня се и заради мащехата ми ще я еба в курвата долна. не иска силна музика нашия ми се кара заради нея. Пък наистина касата ми яко блъска щом вратата ми се тресе тя е пвц, говорител4ето е хертз ес 300д мн съм доволен от него.

Cloud9
01-31-2014, 13:58
Е всичко това е за един кабел?Не можеш ли да се съобразяваш малко и да не бичиш толкоз музиката или чак толкоз си закъсал с ушите че ти трябва волумето да е на мах?Все ми се струва че Азис и на по-лека музика става за слушане.Сега ще ме напсуваш набързо и ще се направиш на готин. Да ти кажа и аз се съмнявам че ще я изкараш матурата.Като си толкоз отворен намери си работа и го плати тоя кабел.

Тодор
01-31-2014, 14:07
ам аз не не за 1 кабел ам може и за 1 кбел е пи4. струва 5лв като знам 4е тоз лъжлив баща знайш ли кога ще видя кабеллл.. ще видя кабел тогава когато започна да работя и си купя. тогава ще видя кабел за кво беше нужно да го къса дееба ами аз ако сляза и нарежа 4-те гуми на колата аааааааааааааааа :??? дееба тъпотията му дееба дразня се и заради мащехата ми ще я еба в курвата долна. не иска силна музика нашия ми се кара заради нея. Пък наистина касата ми яко блъска щом вратата ми се тресе тя е пвц, говорител4ето е хертз ес 300д мн съм доволен от него.
И искаш да изкараш тях виновни за това че нямат спокойствие?Ми съобразявай се малко бе човек,ако аз имам такъв съсед... а дане говорим за дете.Ти си в техния дом,в тяхната стая,ядеш тяхната храна,ползваш консумативи които те плащат...Казваш "касата МИ" ще можели да снимаш и да качиш тук снимката от фиша за заплатата си от която сия купил за да казваш че е твоя.Уважавай зада има взаимно уважение!Ядосваш се за глупости!Знам че хората на твоята възраст несе разбират с родителите си,но и ти ще дойдеш на нашата и ще разбереш.

anonymous708973
01-31-2014, 14:27
Предвид, че си виден малоумник, не виждам на какво отгоре скачаш.
Вземи се в ръце и си размисли върху поведението.

Като си много отворен и си решил да се държиш като "мъж" - да псуваш, да се разправяш и да блъскаш, аре, вратата я знаеш къде е, хващай си багажа и се махай. Сигурна съм, че и мащехата ти ще е много облекчена да не се занимава с пропадналия, лигав, егоистичен син на мъжа си.

HollyGolightly
01-31-2014, 15:00
Ако бях на мястото на баща ти, такъв бой щях да ти хвърля, нямаше и помен да остане от това ти просташко поведение. Скъсали му един кабел и той вече ще бяга. Ами хващай си нещата и се изнасяй, ще се помоташ ден-два и пак ще се върнеш у вас.

nasnedogonyat
01-31-2014, 15:04
Противно същество ... викаш че си на 18 .. ами не се дръж като дете на 12 ... най-добре наистина се обличай и се разкарай , че тук нямаме намерение да ти четем глупостите и разбирам баща ми защо се държи така. Ти явно имаш нужда от психиатър.

NeutralMilkHotel
01-31-2014, 15:39
облечи се, че по пишка ще настинеш :(

stefan99s
01-31-2014, 16:11

Разбирам, че се чувстваш пренебрегнат. Гадно ти е да ти се карат заради мащехата ти. Все пак не я смяташ за истинска майка а тя може и да не те смята за нищо. Бащати може да си къса колкото иска кабели, защото той изкарва пари. Когато ти неизкарваш пари вашите винаги ще ти се правят на голяма работа дори и да неса. Вашите ако са пренебрегнати и в работата си може да си изкарват на теб. Трябвало е да намалиш музиката. Ако се чува навсякъде не навсеки се харесва дадена музика и тоя дето не му харесва ще откачи.

tireheb
01-31-2014, 16:47
СТААЙ И СА МААЙ

xyourlord
01-31-2014, 17:07
СТААЙ И СА МААЙ

+1 xD

RapExotic
01-31-2014, 19:17
Изнеси се на палатка.

strawberry88
01-31-2014, 21:05
Ок.

trabi_bs
02-01-2014, 03:14
облечи се, че по пишка ще настинеш :(

:lol:

CrazyLittleThing
02-04-2014, 16:32
Я се осъзнай и вземи първо се научи да пишеш

koce1313
02-09-2014, 20:18
Здравей ! Доколкото разбирам си доста ядосан ! :) Така нищо не става и аз се ядосвам често и виждам ,че само с ядове не става. Та така виждам, че мащехата ти явно не я харесваш особено и това е нормално. Искам да те попитам опитвали ли си се да поговориш малко с нея и баща ти ? Да им обясниш какво не ти е изгодно което тя и баща ти правят и те също на теб какво на тях им пречи ? :) Ако тогава сте поговорили и отново се държат така с теб просто издръж докато завършиш и отиди при майка си в Испания ,така ще е най-добре за теб,макар че те не те разбират. Ако не се издържа наистина положението помоли някой приятел да те приеме нагости за месец - два, обясни му как стоят нещата и му благодари ако се съгласи :) Надявам се да съм помогнал поне малко !

Dam Yeo Wool
02-10-2014, 19:31
Еми обличай се и си тръгвай щом искаш.

an7raks
02-10-2014, 21:41
Предвид, че си виден малоумник, не виждам на какво отгоре скачаш.
Вземи се в ръце и си размисли върху поведението.

Като си много отворен и си решил да се държиш като "мъж" - да псуваш, да се разправяш и да блъскаш, аре, вратата я знаеш къде е, хващай си багажа и се махай. Сигурна съм, че и мащехата ти ще е много облекчена да не се занимава с пропадналия, лигав, егоистичен син на мъжа си.
Това!
Иначе, и на мен ми се е искало да се разкарам от нас, въпреки че положението не е чак толкова тежко, но ще потрая още 5-6месеца. В повечето случаи, родителите са досадни и вбесяващи, но ти желаят само доброто и не си заслужава да се караш с тях заради подобни глупости...

stefko1996
02-12-2014, 16:42
Довиждане ! Довиждане !

fenkaaa
02-22-2014, 19:53
Въпросът е да не забравиш да се облечеш, че времето пак захладнява.

saruhi
02-22-2014, 20:39
Човек,колкото и смирен и кротък да е идва момент,когато му кипва....Прекарвай повече време навън!Засега това ти е спасението!

vency
02-25-2014, 18:02
Изнеси се на палатка.

Г-не доста добри съвети давате!

bsdirty
02-26-2014, 07:17
:D

NIKZnikz
02-26-2014, 07:31
Абе мн сте зле, момчето е подложен на тормоз от родителите , вие му говорите е за един кабел ли ???, знаете ли кво е някой да ти развали нещо което е твое, и което не можеш да оправиш сам после, и то не е само това , оня му е казал абе кви 5 лв , даа бе, знам и го разбирам,не иска да е при тях, моя съвет е , намери си работа и бегай на квартира, щото на баща ти и на мащехата не им трябжаш, и явно за това стават тези работи....ти не си виновен за нищо, просто те са ЗЛИ !!!