View Full Version : Любов
kashkaval :D
01-31-2014, 14:29
Привет. Ще карам направо: момиче съм, никога не съм имала приятел. Външния ми вид е може би най- важен след характера. Просто трябва да съм перфектна- коса, грим.. голямо контене пада преди излизане извън къщи било то до магазина. Но въпреки това "обожатели" липсват и имам чувството, че оставам незабелязана, не ме заглеждат освен някви чичковци.
Имам самочувствие, но се чувствам някак недостатъчно красива. Знам, че не всичко е външен вид.
Донякъде си обяснявам липсата на приятел с това, че не познавам много хора.
Гледам много черно на бъдещето си относно това.. и се побърквам, не ми се вярва, че изобщо някога ще има, каквото и да правя и не не ми е фикс идея, просто понякога се натъжавам.
Стеснителна съм, срамежлива и като се запозная с някое момче, което намирам за сладко, не знам какво да кажа, как да поддържаме контакт по възможност без фб чатове.
RapExotic
01-31-2014, 17:47
Просто трябва да съм перфектна- коса, грим.. голямо контене пада преди излизане извън къщи било то до магазина
Не, не трябва да си перфектна. Перфектни хора няма. По скоро трябва да си естествена. Мен лично много повече ме привлича леко чорлаво момиче, без грим, облечена небрежно - тип "току що станала от следобедна дрямка", от колкото някоя фръцла с тежък грим, караконджулски прически и облекло тип елитна П. . Просто трябва да общуваш повече и да намериш общи теми за разговор с момчетата. Няма начин някой да не те забележи.
П.П. Поздравления за последното изречение. Най-накрая някой да каже, че не е привържаник на Фб запознанствата. :)
Enchanting
01-31-2014, 18:12
^мх
не е нужно да се престъраваш в оправянето. Една лека очна линия и си готова.
Не е нужно да се опитваш да постигнеш образ, в който да не се чувстваш себе си.
Тогава, ако едно момче те хареса, ще бъдеш доволна от себе си и начина, по който изглеждаш.
Tsukuda_Hiroshi
01-31-2014, 18:39
Пф... На 15 си и си мислиш, че си перфектна? Какво можеш или какво имаш, дето някоя 18-20 годишна го няма или не може? С разликата, че едно момиче на 18-20 години е много по-улегнало, знае какво иска и знае как да се държи...
Перфектността ти е илюзия, създадена от самата теб за теб. Според мен създаваш впечатлението на префърцунена. Избягвай това. Дръж се обикновено, обличай се като нормалните хора, бъди себе си. Само тогава можеш да се надяваш някой да те хареса. И ако ти е беден речника и имаш 18 думи в него (защото примерно си отделяла твърде много внимание на външния си вид и твърде малко на акъла), то ще те хареса само докато не си отвориш устата и да изръсиш някоя простотия. Поработи и върху това.
Успех със забивките!
BeTheOne
02-01-2014, 06:41
Естествена - много хубава дума. Защо са тези гримове? За какво е цялото това приготвяне? По-добре използвай времето за създаване на нови познанства и контакти - в училище, в някоя спортна зала, в клубове по интереси. Дето има един лаф: Не е важно с каква си лягаш вечерта, важно е каква е на сутринта. Гримът ще ти помогне само в началото, след това важното е какво има под грима.
Преодоляването на срамежливостта става с комуникация, колкото и да ти е неприятно отначало. Винаги можеш да кажеш някоя шега, да се закачаш по някакъв начин, да бъдеш забавна. Това почти винаги се харесва и отключва теми за по-нататъчни разговори.
Поздрави!
BeTheOne
lacontessa
02-01-2014, 09:17
И аз имам същия проблем... Помогнете ми!
RapExotic
02-01-2014, 09:53
И аз имам същия проблем... Помогнете ми!
Ако наистина си на 22, то проблема явно не е точно същия.
baby_baby
02-01-2014, 13:10
Има време ще си намериш приятел когато най-малко очакваш