View Full Version : Идея за св. валентин?
kokokirov94
02-01-2014, 18:23
здравейте съфорумции! искам да ви питам, ако може да ми предложите как да отпразнувам св. валентин с моята половинка. на 19 сме и двамата сме от варна. излизаме от скоро, от 2 месеца. искам да я заведа някъде във варна за вечерна, нищо прекалено изискано, но да не е и разходка в морската + 1 бира в някой бар. :D ще съм благодарен и ако не сте от варна но дадете предложения как да се държа, какви цветя да и подаря, да и подарявам ли въобще. добра идея ли е да и купувам подарък, или още е много скоро за нас? и двамата много се харесваме, познаваме се отдавна и държим един на друг. но все пак не искам да се издънвам. благодаря ви предварително ;)
Tsukuda_Hiroshi
02-01-2014, 22:35
Заеби! Заведи я в Перник. Правете секс. Приберете се!
kokokirov94
02-02-2014, 07:34
много пари за бензин ще отидат :D
Tsukuda_Hiroshi
02-02-2014, 10:01
Тогава само я заведи в Перник. ;)
kokokirov94
02-02-2014, 10:45
а някое по-друго мнение може ли?
xXxPETYAxXx
02-02-2014, 14:52
Вечеря в хубав ресторант не е зле.
Цветята - вземи ѝ. Не защото е редно и се очаква да го направиш, а точно, защото вече все по-малко хора го правят и от клише се превърна в забравен и недооценен жест. Аз не харесвам цветята като подарък, но самия жест би ме зарадвал. Какво цвете вече е труден въпрос. Или любимото ѝ, или роза.
kokokirov94
02-02-2014, 20:29
благодаря много за отговора! а какъв трябва да е ресторантът? не че не мога да си позволя нещо по-изискано, но да не излезе, че се фукам или искам да се покажа... но от друга страна пък не върви да отидем в кварталната кръчма. съжалявам, че задавам толкова въпроси, но съм много объркан и както казах не искам да се издъня, понеже знам, че е нещо специално.
xXxPETYAxXx
02-03-2014, 10:11
Аз лично не съм попадала на наистина изискан ресторант във Варна, ама сигурно има някакво подобие тук. Поогледай се, виж и ресторантите към хотелите, може да са по-добри. А специално за 14 на много места има дори специални "промоции" за влюбените.
fUcKsMiLe
02-03-2014, 18:54
Със сигурност и подари цветенце, малко момичета получават цветя на тази възраст.
Не знам честно, мисля че ако не е прекалено изискано, а по-скоро уютно и романтично ще е по-добре.
Вие сте тръгнали скоро и едва ли ще и е комфортно ако отидете в някой грамаден ресторант.
Вечеря в ресторантче, цветенце и примерно да гледате някой романтичен филм като завършек.
baby_baby
02-03-2014, 19:30
Вечеря в хубав ресторант не е зле.
Цветята - вземи ѝ. Не защото е редно и се очаква да го направиш, а точно, защото вече все по-малко хора го правят и от клише се превърна в забравен и недооценен жест. Аз не харесвам цветята като подарък, но самия жест би ме зарадвал. Какво цвете вече е труден въпрос. Или любимото ѝ, или роза.
+++
kokokirov94
02-03-2014, 21:00
нямате си просто представа колко съм ви благодарен за тези отговори :)
novaepoha
02-04-2014, 00:04
изсери се във весник,завий го и и го дай.пък ако не и хареса и подари 1 тояга по главата
6ibanqka
02-04-2014, 00:09
ако е помочко, може у едно шише от ракия да се измоча и да го лъсне, и да го подари;)
Поръчай снимка върху дърво. Хубав спомен е и ще се трогне доста. А и не е прекалено. www.ArtStudio.bg
CrazyLittleThing
02-04-2014, 16:18
Лятото с приятеля ми ходихме в "Годзила", на крайбрежната се намира ( сега се замислям дали изобщо работи по това време на годината ), иначе е много вкусно, не е скъпо, обстановката е готина.. като цяло бяхме много доволни.
Иначе съм +1 за цветята, може и малко подаръче да й дадеш след десерта, когато вече изобщо не очаква - нещо от сорта на нежна гривничка, обеци ( само трябва да видиш дали носи ).
Сладурско е , че си решил да зарадваш момичето , мога да допълня малко идеите на тези преди мен .. тъй като сте във Варна , а морето е красиво зимата и колкото и да е странно зимните разходки по плажа са готини , така де аз не знам , колко сняг ви е навалял , но като цяло , ако не е много и е просто студено е доста приятно .. една разходка по плажа след което ресторантче , нали след като се се намръзнали да се стоплите , примерно , ако пие , чаша червено вино , цветята може да си оставиш в ресторанта и още с влизането да ги подарят на момичето и да има картичка с нещо мило написано + хареса ми идеята за нежното подаръче след десерта... По принцип не обичам романтиката и определено не съм романтична , но има ли значение.. мисля , че този път дадох добра идея , която до голяма степен е обща де....:)
kokokirov94
02-05-2014, 12:48
благодаря много, на всички. ще взема предвид всичките ви съвети :)