Britney1996
02-02-2014, 13:11
Преди 9 месеца бях с едно момче. Много беше мил, всичко беше идеално. Бяхме заедно 2 месеца и след това, той ми каза че не изпитва същото. През цялото време не успях да го забравя. И не знам защо, но започнах да излизам с негови приятели. Излизахме по 2 3 дена и след това не ги търсех. Може би се нуждаех да бъда обичана.. Дойде и Нова Година и той ми звънна и каза, че иска да ме види. Не беше пиян. Отидох при неговата компания. Държа се много мило, сякаш все още бяхме заедно. После ме изпрати и аз бях адски щастлива. На следващия ден му писах. Писахме си малко, но не беше нищо особено. Исках да го видя. Да го питам какво става, да му кажа как се чувствам. Да разбера истината, дали си игра с мен, за да ми го върне? Затова му казах, че искам да го видя. Той само го видя и не ми отговори. Разбрах, че няма смисъл. Чувствах се празна. 1 седмица бях затворена в нас. След това се чувствах странно. Нямаше я тази празнина. Пак се чувствах жива, но от два дена насам пак съм зле.. не знам какво ми става.. как да го забравя...? :/