View Full Version : Имам връзка с шефа ми!
ivkamishl
02-02-2014, 19:07
Имам огромен проблем и незнам какво да правя. Работя в успешен магазин и имаме много работа, която понякога е изнервяща. Шефа ми е много умен, стабилен и привлекателен. Той е на 34. Още от първия ми ден много го харесах, но никога нищо не съм правила, защото ми е ШЕФ и не на последно място защото е женен с малко дете. Но половин година след като почнах работа там той почна да се бъзика с мен повече от обикновеното и от нищото ме целуна.... И следва една дълга и широка, почнахме връзката си тайно от колегите,излизахме на кафе, споделяше ми неща за фирмата, които само шефовете знаеха. Правихме си подаръци на празници, рождени дни, именни дни... Всеки ден когато съм почивка ми звъни, дори само да пием кафе, без да правим секс, но аз вече се усещам, че почвам да изпитвам чувства, а знам че нямам шанс за успешна връзка с него. Лошото е, че му казах какво мисля и той поиска да се разделим, но и двмата не издържахме и една седмица, без да се гушнем и без да се докосваме, а се виждахме всеки ден. Работата е там, че жена му е редовна клиентка и много ме изнервя. Ревнувам от нея! А аз съм грешната. Искам да напусна и да се махна от този ад, който вече ме разяжда, а не мога. В днешно време трудно се намира нова работа и то така добре платена като моята. Знам, че нямаме бъдеще, че не е редно, но просто ме влече към него. Посъветвайте ме какво да правя, защото аз вече незнам. Омръзна ми да се крием, но това е положението.
ivoo0215
02-02-2014, 19:11
Колкото по-рано се оттеглиш,толкова по-малко ще страдаш после :) , работа трудно се намира..........да,вярно е,но това Ти влияе мноооого на психиката (и то негативно) :)
anonymous708973
02-02-2014, 19:17
Да се занимаваш с мъж с дете е доста кофти. Постъпила си зле, но пък си му казала какво ти е на душата, не си се опитала да го завъртиш. Това е честно. Недей обаче да изтъкваш аргументи като този за заплатата, за да не разваляш аферата. Напусни си работата и си смени номера. Разчитай си на уменията и СВ-то.
Ако се опита да ти попречи, просто му кажи две приказки за жена му и за детето, би трябвало да му светне лампичката.
Имам огромен проблем и незнам какво да правя. Работя в успешен магазин и имаме много работа, която понякога е изнервяща. Шефа ми е много умен, стабилен и привлекателен. Той е на 34. Още от първия ми ден много го харесах, но никога нищо не съм правила, защото ми е ШЕФ и не на последно място защото е женен с малко дете. Но половин година след като почнах работа там той почна да се бъзика с мен повече от обикновеното и от нищото ме целуна.... И следва една дълга и широка, почнахме връзката си тайно от колегите,излизахме на кафе, споделяше ми неща за фирмата, които само шефовете знаеха. Правихме си подаръци на празници, рождени дни, именни дни... Всеки ден когато съм почивка ми звъни, дори само да пием кафе, без да правим секс, но аз вече се усещам, че почвам да изпитвам чувства, а знам че нямам шанс за успешна връзка с него. Лошото е, че му казах какво мисля и той поиска да се разделим, но и двмата не издържахме и една седмица, без да се гушнем и без да се докосваме, а се виждахме всеки ден. Работата е там, че жена му е редовна клиентка и много ме изнервя. Ревнувам от нея! А аз съм грешната. Искам да напусна и да се махна от този ад, който вече ме разяжда, а не мога. В днешно време трудно се намира нова работа и то така добре платена като моята. Знам, че нямаме бъдеще, че не е редно, но просто ме влече към него. Посъветвайте ме какво да правя, защото аз вече незнам. Омръзна ми да се крием, но това е положението.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1535658_753380384675155_1350981950_n.jpg
В твоя случай води и до двете :)
trabi_bs
02-02-2014, 19:34
Един човек влиза в аптека и казва:
- Един презерватив,ако обичате !
- Момент ! -казва аптекарката.Минута след това му подава красиво пакетче.С фантифлюшка.Изумен клиентът пита:
- В такава изискана опаковка никъде не са продавали. Новост ?
- Така е господине,защото сме в конкуренция с аптеката отсреща ! – отговаря аптекарката.
Изуменият човек,решава да види какво пък правят конкурентите и влиза в отсрещната аптека.
- Един презерватив,ако обичате !
- Момент,кажете часа и мястото ,където да Ви го доставим !
Втрещеният клиен се прибира в къщи и започва да чака.В уречения час се звъни на вратата.Той отваря и очите му се събират на носа.Пред вратата стоят три красавици.Средната държи в ръце едно прекрасно малко пакетче.
- Девойки,знам какво носите ! Знам и защо сега ! Но бихте ли ми казали защо сте три ?
- Ние сме монтажната бригада,господине
Колкото и да е трудно напусни и си намери друга работа. Няма смисъл цялата тази история да продължава.
NeutralMilkHotel
02-02-2014, 20:07
Да се занимаваш с мъж с дете е доста кофти.
Може ли да попитам защо?
Може ли да попитам защо?
И на мен ми стана любопитно.Как семейното положение или дете променя човека.Да става по отговорен и така нататък ама това не са ли плюсове?
RapExotic
02-02-2014, 20:51
Доста безотговорно поведение от негова страна. Особенно ако той е на 34г. с дете, а ти на 20г. Не го ли притеснява поне малко факта, че жена му и любовницата му стоят очи в очи в собственият му магазин? Бягай докато можеш иначе ще страдаш. Щом сега изневерява на нея, ще го направи и с теб вбъдеще ако стигнете по-далеч. Сигурен съм, че ще си намери и друга любовница след като го зарежеш.
NeutralMilkHotel
02-02-2014, 21:28
И на мен ми стана любопитно.Как семейното положение или дете променя човека.Да става по отговорен и така нататък ама това не са ли плюсове?
Е семейното положение е едно...Ако е женен и иска да поддържаме романтични/интимни отношения това пряко ми влияе.
Но детето не ми влияе, даже напротив - може да е единствено нещо хубаво само по себе си. :)
anonymous708973
02-02-2014, 22:36
Може ли да попитам защо?
Ох, в мен е грешката, не се изразих добре. Нямам предвид да не се занимава с разведен мъж с дете, а че попринцип това, което различава брака от една обикновена връзка, е детето. Тоест... дали пичът е женен по документ или само си има приятелка не би трябвало да провокира различна реакция, обаче когато в картинката има намесено дете... Нека не дава поводи на мъжа да си разваля семейството.
Та, нямах предвид, че само по себе си детето е нежелано усложнение :)
DarkTemplar
02-02-2014, 22:43
Има един хубав лаф, че там, където си вадиш хляба, не е удачно да си вадиш други неща.