View Full Version : Чекия с вазелин ?!
Здравейте искам да ви попитам нали, ако си бия чекия с вазелин може да ми стане нещо ? Благодаря предварително :)
Да, ще ти опада оная работа.
+
И ще ти порасне черен косъм на върха.
Didko_Beats
02-03-2014, 11:24
+
И ще ти порасне черен косъм на върха.
Абе не плашете човека ...8-)...най добре си намери гадже и спри с тея извратени измисшльотини ..:)
И тея тролските теми няма ли да спрат ?
CoockieMonster
02-03-2014, 11:27
Момче на 15 пита подобно нещо? Най-добре пробвай със зехтин. :D
ivoo0215
02-03-2014, 11:29
Пробвай с маргарин-казват че порасвала с над 20 см ;)
Didko_Beats
02-03-2014, 11:31
Пробвай с маргарин-казват че порасвала с над 25 см ;)
бъркаш са :razz:
най добре си намери гадже
Абе да, гадже ще си намери... На таз възраст (казвам го, защото съм заобиколена от такива) са пълни хлапаци, а момиченцата харесваме батковци. :-D
Той иска с вазелин да търка патката, ти к'ви неща съветваш човека :D
ivoo0215
02-03-2014, 11:48
LI NA,нека търка момчето,надеждата умира последна :Д
Didko_Beats
Еми да си намери гадже ....даже си го цитирала ...8-)
момиченцата харесваме батковци. :-D
Абе вие сте змии ...ко да говоря с вас ..8-)
SonataArctica
Абе да, гадже ще си намери... На таз възраст (казвам го, защото съм заобиколена от такива) са пълни хлапаци
И ти не си по-различна, нали знаеш?
anonymous895156
02-03-2014, 12:21
не тя е зряла и знае всичко
NeutralMilkHotel
02-03-2014, 12:29
Тривитаминол за растеж :)
lamer4e7o
02-03-2014, 12:37
Абе да, гадже ще си намери... На таз възраст (казвам го, защото съм заобиколена от такива) са пълни хлапаци, а момиченцата харесваме батковци. :-D
Той иска с вазелин да търка патката, ти к'ви неща съветваш човека :D
Като търсиш батко, ела при мен. Ще те гледам като писано яйце.
NeutralMilkHotel
02-03-2014, 12:38
Като търсиш батко, ела при мен. Ще те гледам като писано яйце.
Ще я возиш ли в голфа по центъра???
lamer4e7o
02-03-2014, 12:49
Нямам Golf за жалост, но имам друга кола, която е подобна на Golf-а. хаха, спокойно, усетих намека в поста ти, но не ме засегна. ;)
BeTheOne
02-03-2014, 13:46
Нищо няма да ти стане.
Има такива, които загряват такива, които охлаждат. Все готини ефекти.
Когато го правиш за първи път усещането ще е малко по-различно.
Поздрави!
BeTheOne
NeutralMilkHotel
02-03-2014, 13:49
Нямам Golf за жалост, но имам друга кола, която е подобна на Golf-а. хаха, спокойно, усетих намека в поста ти, но не ме засегна. ;)
не бе прсто се чудих достатъчно хубава ли съм да ме заведеш на мол :/
а момиченцата харесваме батковци. :-D
И после секс и любов заринати с теми „Направи ми бебе и избяга с друга 12-годишна“.
lamer4e7o
02-03-2014, 14:09
не бе прсто се чудих достатъчно хубава ли съм да ме заведеш на мол :/
За жалост мол в моят град няма, но в града до нас има, така че ще уредим нещата, хяхя.
NeutralMilkHotel
02-03-2014, 16:22
За жалост мол в моят град няма, но в града до нас има, така че ще уредим нещата, хяхя.
супер, искам после да ме закараш на събора да ме видят всички в колата с новите прашки от молчето :)
RapExotic
02-03-2014, 18:18
Учудвам се, че в 20 поста никой не му предложи най-логичния варянт - ЛУБРИКАНТ.
NeutralMilkHotel
02-03-2014, 18:31
Учудвам се, че в 20 поста никой не му предложи най-логичния варянт - ЛУБРИКАНТ.
Лубрикант - 10 лева, вазелин 1,20...Що ли никой не му е предложил?
lamer4e7o
02-03-2014, 21:10
супер, искам после да ме закараш на събора да ме видят всички в колата с новите прашки от молчето :)
Тук, в нашия район, не се правят съборчета, но някъде в твоя район, ако се правят, с удоволствие… ^^
novaepoha
02-03-2014, 21:14
Аз ползвам вазелин само като имам запек,да излезе по-лесно,иначе за чикията за кво ми е,данеби да ти е тясна ръката и да не мое да проникнеш OMG
А ти по-зрял ли ставаш, като обсъждаш хора, които не познаваш?
Здравейте искам да ви попитам нали, ако си бия чекия с вазелин може да ми стане нещо ? Благодаря предварително :)
Разбира се, ще ти стане патката.
NeutralMilkHotel
02-04-2014, 15:12
А ти по-зрял ли ставаш, като обсъждаш хора, които не познаваш?
К'во има да познаваш някви хора от форумите? Прочел е к'во си писала и му е станало ясно. Освен, ако нарочно не се правиш на тъпа в интернет пространството няма нужда да те познава, че да има мнение.
И не ми пука за теб, а се дразня на всички хора дето се правят на дръж ми шапката - "ти не познаваш, че да кажеш"...Чшшш ало, осъзнай се - 300 коментара малоумщини, ама викаш на живо ще си нещо по-различно. Да, к.
К'во има да познаваш някви хора от форумите? Прочел е к'во си писала и му е станало ясно. Освен, ако нарочно не се правиш на тъпа в интернет пространството няма нужда да те познава, че да има мнение.
И не ми пука за теб, а се дразня на всички хора дето се правят на дръж ми шапката - "ти не познаваш, че да кажеш"...Чшшш ало, осъзнай се - 300 коментара малоумщини, ама викаш на живо ще си нещо по-различно. Да, к.
Е, шано. Ясно му станало. И к'во му е ясно? Че 15-годишните не се кефят на връстниците си ли? Ама със сигурност е така само в моя град и никой не го знае.
Просто не мисля, че няк'ви случайни хора могат да ми казват във форум каква съм, при положение, че хората, които ме познават, са на противоположно мнение.
Тук всички сте големи е*ачи, красавци, професионалисти, многознайковци и т.н., а реално няма нищо подобно. Заяждате се с всеки втори без причина, ми, яко, к'во. И после много сме зрели, много сме големи. :)
Спирам да коментирам в тази тема, безмислено е.
Може да хванеш спин, а после да ти сиреняса и да ти го ампутират. Недей прави тази грешка ;) .
baby_baby
02-05-2014, 13:34
Хвани си приятелка и прави секс с нея а не мисли глупости
NeutralMilkHotel
02-05-2014, 20:39
Е, шано. Ясно му станало. И к'во му е ясно? Че 15-годишните не се кефят на връстниците си ли? Ама със сигурност е така само в моя град и никой не го знае.
Просто не мисля, че няк'ви случайни хора могат да ми казват във форум каква съм, при положение, че хората, които ме познават, са на противоположно мнение.
Тук всички сте големи е*ачи, красавци, професионалисти, многознайковци и т.н., а реално няма нищо подобно. Заяждате се с всеки втори без причина, ми, яко, к'во. И после много сме зрели, много сме големи. :)
Спирам да коментирам в тази тема, безмислено е.
К'вото и да си не можеш да се аргументираш. Смятай какво говори това...
black pearl
02-05-2014, 20:58
Добре бе, само не ми стана ясно що почнахте да се заяждате с момичето? Най-малкото специално момчетата на н'аща възраст наистина са дечковци..
anonymous895156
02-06-2014, 13:56
Добре бе, само не ми стана ясно що почнахте да се заяждате с момичето? Най-малкото специално момчетата на н'аща възраст наистина са дечковци..
момичетата не са по-различни, сега не ми прави опити да се аргументираш с единични изключения
Що ли се харча ама айде - две страници никой не е отговорил.
Не нищо няма да ти стане освен онова дето ти става и без вазелин. Дерматологичният вазелин е безвреден и може да се използва вместо лубрикант (дори е за предпочитане в някои случаи).
За целта можеш да го използваш абсолютно безопасно. Мога само да предполагам какво ще бъде усещането, но каквото и да е помисли в дългосрочна перспектива и се постарай да се усъвършенстваш в отношението си към другите, включително към момичетата, а не в употребата на вазелин за там каквото го ползваш