View Full Version : Разликата във възрастта
galimaca
02-03-2014, 15:46
Здравейте,казвам се Елизабет и съм на 16,от 7 месеца съм влюбена в едно момче,но все имам чувството,че не мога да спечеля вниманието му.Когато останем сами той започва да ме целува и се променя изцяло.Става по-нежен и земен,не е лошото момче което е, когато е с приятелите му.Реших,че не мога повече така,да съм влюбена тайно и да не знам,какво изпитва той,за това помолих най-добрата ми приятелка да го разпита,аз се правех,че не ги слушам,но чух всичко каза "Влюбен съм в нея,но тя е само на 16,а аз съм на 20,знам че 4 години не са голяма разлика,но все пак...Може би като стане на 20..." ...Много се разтроих,разбирам да не ме харесваше или да си има друга,но той бил влюбен в мен,но разликата във възрастта е проблемът му...Какво да правя?
elena.a.nacheva
02-03-2014, 16:28
Хммм , кога момчетата станаха такива идиоти да дават напразни надежди на момичетата с тия целувки , този секс , тези прегръдки и т.н.
RapExotic
02-03-2014, 18:13
Явно момчето си търси гадже основно за секс. А ти попадаш в графа непълнолетни и това го застрашава от законова гледна точка. Всъщност много глупаво си постъпила, като си казала на приятелката си да го разпита. Такива неща се говорят очи в очи и то на четери очи. Ако има смелост трябва да ти го обясни лично на теб, а не на някой друг.
gLoRiToO
02-03-2014, 20:31
Не мисля,че е влюбен.Ако беше така,годините изобщо нямаше да са му проблем и щеше да си го разбрала до сега хиляди пъти...
complicated_
02-04-2014, 13:15
Не мисля,че е влюбен.Ако беше така,годините изобщо нямаше да са му проблем и щеше да си го разбрала до сега хиляди пъти...
+1
И аз в момента съм в подобна ситуация. Разликата в годините е доста по-голяма, но въпросното момче иска да сме заедно и такива подробности не го интересуват :)
И аз не мисля, че е влюбен.
Защото, ако беше, нямаше да ти дава напразни надежди. Когато са влюбени, мъжете искат абсолютна близост с момичето. Не би те разигравал и не би споделил на приятелката ти.
Разбира се, има вариант и да е мухльо. Ти сама прецени кое е по-вероятно в случая.
baby_baby
02-04-2014, 15:15
Мисля че не е влюбен и за тва казва за годините просто не те харесва 4 години не са много
Pedigree
02-04-2014, 18:44
Абе, какво си ги набивате тези филми с лошите момчета, я се стягайте. Какво значи лошо момче, искам някоя дама да ми обясни, да си търся и аз едно, виждам, че са актуални.
Или му е хубаво да си те чука и не му се занимава да ти е гадже, или още не те е изчукал, а това предстои. При всички положения възрастта не вярвам да ви е проблем, разликата ви не е голяма, ако ти не си крайно тъпа, не виждам причина годините да ви пречат.
И все си мисля, така като гледам, че няма да ви се получат нещата. Малки наивни девойки, не всяко момче, което ви цунка и ви се радва, иска да ви гадже или е влюбено във вас. :)
От кога любовта включва игра с чувствата на другия..
galimaca
02-04-2014, 20:38
Абе, какво си ги набивате тези филми с лошите момчета, я се стягайте. Какво значи лошо момче, искам някоя дама да ми обясни, да си търся и аз едно, виждам, че са актуални.
Или му е хубаво да си те чука и не му се занимава да ти е гадже, или още не те е изчукал, а това предстои. При всички положения възрастта не вярвам да ви е проблем, разликата ви не е голяма, ако ти не си крайно тъпа, не виждам причина годините да ви пречат.
И все си мисля, така като гледам, че няма да ви се получат нещата. Малки наивни девойки, не всяко момче, което ви цунка и ви се радва, иска да ви гадже или е влюбено във вас. :)
....хаха...не съм наивна,излизам с още момчета и се целувам с някой от тях,но ми е безразлично,за тях влюбих се във въпросното момче точно,защото е различен....а относно лошите момчета имах в предвид ,че се прави на груб и разхайтен,храни всички,всяка втора дума му е вулгарна,бие се и се опитва постоянно да ме дразни,но когато сме сами няма нищо общо с този си вид! ;)
или е добричък и се прави на простак или е простак и се прави на добричък ... и трети вариант гледа много филми , нали знаеш " лошото момче" , което е "добро" към момичето си и точно когато всички си мислят , че ще се влюбят те се чукат и разделят , е после пак се събирам , ама само щото е филм
Pedigree
02-05-2014, 08:04
....хаха...не съм наивна,излизам с още момчета и се целувам с някой от тях,но ми е безразлично,за тях влюбих се във въпросното момче точно,защото е различен....а относно лошите момчета имах в предвид ,че се прави на груб и разхайтен,храни всички,всяка втора дума му е вулгарна,бие се и се опитва постоянно да ме дразни,но когато сме сами няма нищо общо с този си вид! ;)
И много ли си яка, като излизаш с няколко момчета, и се целуваш с някои от тях?
Дефиницията ти за лошо момче е еквивалентна на моята за простак, така че явно позициите ни доста се разминават, и няма смисъл да се занимавам да ти обяснявам разни неща от сорта на това да се замислиш, че никой нормален мъж, защото това, което описваш е антипод за мъж, няма да има нещо общо с момиченце, което се целува с няколко момченца, и си мисли, че е много запознато с мъжете.
Soul_Kitchen
02-05-2014, 11:26
Нямам нищо против полигамията... но ще съм благодарен на някой ако успее да ми намести любовта в нея.Как разбираш любовта (към авторката) ? Ако мислиш за някого,липсва ти,харесваш как се движи езикът му и т.н. ? Не говорете за любов когато нямате никаква представа за това... просто се излагате.Определяйте си чувствата с привързаност,липсване,прия тно изкарване и т.н. Това,че ви се подкосяват краката в определени моменти или ви присвива стомахчето е в следствие химичен дисбаланс в човешкия организъм :) Любовта не е проста химия,която да анализираш с формула...
п.с. По заглавието - опита показва,че до 4 5 години няма проблем,между 5 и 10 се изисква адски много напасване и огромно желание ,над 10 - следващия моля.
Oldschool
02-05-2014, 11:32
Не е влюбен в теб. Просто си те ползва, когато му е удобно, съжалявам.