Влез

View Full Version : СЪС РАЗБИТО ОТ МЪКА ПО НЕГО СЪРЦЕ

razbitoto_surce_
02-03-2014, 17:34
Пише едно момиче на 18 почти.Пише ви едно разбито сърце.Всичко започна миналата година.Влюбих се в едно момче от класа си ,което значи че го виждам всеки ден.Не знам как погледа му ,усмивката откраднаха спокойствието ми.Уж бяхме близки ,приятели и макар и трудно му говорех притеснявах се като го видя на близо и сам да ме приближава или да го приближа.Стомаха ми се обръща ,сърцето ми бие до полуда и въобще силни чуства и емоции изпитвам.Проблема ,че се появи друга омая го и докато се усетя бяха заедно.Отношинията ни станаха хладни.И това не е най-лошото....хора влюбена съм в него и не мога не издържам да го гледам с другата разбирате ли :(? Толкова много плаках до сега че не е истина....исках да бъда аз със него да бъдем добре и щастливи заедно.Но вижте какво стана....Не знам как да намеря някаква утеха....чуствата бушуват в мен ,сърцето ми плаче....нямам сили вече... :(

Starless
02-03-2014, 17:44
А до този момент той показвал ли е нещо повече от приятелски чувства към теб? Т.е мислиш ли, че чувствата ти са били споделени?

Тодор
02-03-2014, 17:55
Пише едно момиче на 18 почти.Пише ви едно разбито сърце.Всичко започна миналата година.Влюбих се в едно момче от класа си ,което значи че го виждам всеки ден.Не знам как погледа му ,усмивката откраднаха спокойствието ми.Уж бяхме близки ,приятели и макар и трудно му говорех притеснявах се като го видя на близо и сам да ме приближава или да го приближа.Стомаха ми се обръща ,сърцето ми бие до полуда и въобще силни чуства и емоции изпитвам.Проблема ,че се появи друга омая го и докато се усетя бяха заедно.Отношинията ни станаха хладни.И това не е най-лошото....хора влюбена съм в него и не мога не издържам да го гледам с другата разбирате ли :(? Толкова много плаках до сега че не е истина....исках да бъда аз със него да бъдем добре и щастливи заедно.Но вижте какво стана....Не знам как да намеря някаква утеха....чуствата бушуват в мен ,сърцето ми плаче....нямам сили вече... :(
Този който ви заслужава сълзите,никога няма дави разплаче бе мило!!! Плачеш за човек който ви има за носни кърпи(ако не си бърше сополите още с ръкава си де ).Изплачи си сълзите дето са отредени за него, а после...А после ли?После си обуй високите токчета и хубавата пола и... :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/7548_746476708698856_1238179015_n.jpg

RapExotic
02-03-2014, 18:06
Изпуснала си влака. Когато човек не е решителен и чака отсрещния да направи първата крачка, някой друг заема неговото място. В случая момичето не е виновно, нито пък той. Просто е трябвало да действаш по-рано. Откажи се, просто няма смисъл.

HollyGolightly
02-03-2014, 19:19
Много обичате да драматизирате. След като дори си се притеснявала да му говориш, никакви приятели не сте били. Изпуснала си възможността да сте заедно, не му се бъркай сега във връзката

baby_baby
02-03-2014, 19:26
Не можеш да накараш някой да те харесва ще ти мине излизай с приятелки не не го мисли толкова

xBlackSoulx
02-03-2014, 19:52
Изчакай,не се знае колко време ще е с новата си и какви са им отношенията.

lubopitna_123
02-04-2014, 04:34
Този който ви заслужава сълзите,никога няма дави разплаче бе мило!!! Плачеш за човек който ви има за носни кърпи(ако не си бърше сополите още с ръкава си де ).Изплачи си сълзите дето са отредени за него, а после...А после ли?После си обуй високите токчета и хубавата пола и... :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/7548_746476708698856_1238179015_n.jpg

Точно :)

BeTheOne
02-04-2014, 07:22
Приеми факта, че е с друга. Наистина е трудно, когато трябва да го виждаш всеки ден.
Имала си възможност - изтървала си я. Няма да е последната такава. Дай си време и не си фантазирай, какво би било ако бяхте заедно, ако само му беше казала и така на татък. Това е минало.

Дори да имате възможност да сте заедно по всяка вероятност нищо няма да излезе. Ако си прекалено привързана към него това би създавало доста проблеми в една връзка (а като гледам нещата са точно такива).

Направи си изводи от ситуацията. Не може да си влюбен в някой ако преди това не си бил с него. Това което ти наричаш любов се нарича "центриране на живота (даване на приоритетност на) върху личност". Това не е добре нито за теб нито за него.

Поздрави!

BeTheOne

antoniq_96
02-04-2014, 14:15
Преживявала съм нещо подобно и наистина е дооста трудно и болезнено.А това че го виждаш всеки ден е още по-зле...

razbitoto_surce_
02-04-2014, 20:43
Какво да направя просто се влюбих и аз не знам как стана и сега не знам как да спра да чуствам ,това което чуствам :(

kyka1
02-04-2014, 20:49
Нищо в този свят не идва наготово, трябва малко или много да се потрудиш за да го получиш :) Сега не ти остава нищо друго освен да си потърсиш някой друг, и да побързаш, а не да правиш отново грешката да чакаш да ти падне на колене ;)

slimbo
02-04-2014, 21:06
1) Не плачи за мъж/момче ..
2) Разкарай таз' патица и си го вземи , той си е твоето момче...

shmatarok
02-04-2014, 21:17
^ какво е виновно другото момиче, че да е "патица" ?

kyka1
02-04-2014, 21:31
1) Не плачи за мъж/момче ..
2) Разкарай таз' патица и си го вземи , той си е твоето момче...
Той да не е вещ че да го взема, да е мислила навреме, сега вече е късно !

slimbo
02-05-2014, 19:40
^ Не ми помагате .. !

Pedigree
02-05-2014, 21:10
Подходяща си за текстописец на поп фолк.