View Full Version : Презервативи - Durex Performa
maniaka123
02-03-2014, 18:44
Здравейте какво ще кажете за презервативите Durex Performa
maniaka123
02-03-2014, 19:34
Питам за този презерватив, защото първия ми път наближава (сефтето) и мисля да използвам този презерватив за да свърша по бавно за да не се изложа пред момичето вие какво ми мислите ?
Да използваш тоя презерватив ще е най-голямата грешка де можеш да направиш. Защо?
Ако си ултра възбуден с него или без него ще свършиш дорде си разбрал, че си почнал. Ако пък си притеснен щото ти е първи път и удари лидокаина няма да имаш никва чувствителност и ще ти падне на секундата и нито на теб ще ти е кеф нито на нея.
Затова като разбрани хора и кажи, че ти е за първи път, а не се прави на голяма работа - ако е сносна ще разбере и ще повторите потретите и така...
Що бе ако члена му е наред и е винаги дигнат няма проблем, само да знаеш за тези презервативи члена ти изтръпва и почти нямаш никакво усещане, но сега като се замисля може да пробваш първите 3 - 4 пъти с тях, и после да си караш без презерватив нали за да свикнеш със усещането да правиш секс, и след това да можеш да издържаш по 20 минути, а може и повече да можеш ;) Но нека се изкажат и други съфорумници да видим какво е и тяхното мнение :)
CoockieMonster
02-03-2014, 19:57
durex love sex :D
първия ми път наближава (сефтето)
:lol: :lol: :lol:
SonataArctica
02-03-2014, 19:59
Гадна работа е този Durex
Много са гадни тия презервативи. Има голям шанс да ти спадне, освен това си спомням, че се е случвало да правя секс с такъв презерватив и не ми хареса усещането.
Купи си Durex Love или Ultra Thin.
Много са гадни тия презервативи. Има голям шанс да ти спадне, освен това си спомням, че се е случвало да правя секс с такъв презерватив и не ми хареса усещането.
Купи си Durex Love или Ultra Thin.
Защо да си купува такива според тебе ще издържи повече ли !?
Питам за този презерватив, защото първия ми път наближава (сефтето) и мисля да използвам този презерватив за да свърша по бавно за да не се изложа пред момичето вие какво ми мислите ?
Ако те е страх че ще свършиш бързо изпробвай това...https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1/576965_10152645610990551_424419172_n.png
А за презервативите...Тези са актуални...https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1780882_756583707688156_460547556_n.jpg
RapExotic
02-04-2014, 08:30
Не възлагай много надежди на първия път. Презерватива няма да ти помогне да се справиш по-добре. Научи се да оцелваш дупката, пробвай различни пози, обърни внимание на предсексуалната игра. Не се притеснявай, че ще ти спадне, пак ще го вдигнеш. Като свикнеш с партньорката си, вече ще можеш да се насладиш на усещането пълноценно.
П.П. Изяш 3-4 варени яйца половин час преди секса. Ще го вдигнеш по-лесно, гарантирам ти.
BeTheOne
02-04-2014, 14:41
Когато използвам презервативи използвам или тези или ултра тънките.
RapExotic ти казва много хубаво - не очаквай чудеса първия път.
Гледай да се на място, където никой няма да ви притеснява, позабавлявайте се преди същинската част, изучавай тялото й. Дори и да свършиш ако продължите с ласките и еротиката пак ще го вдигнеш, така че място за притеснение няма. Дори след това ще можеш да изкараш доста повече време, колкото на нея й се иска.
Поздрави и успех!
BeTheOne
Не възлагай много надежди на първия път. Презерватива няма да ти помогне да се справиш по-добре. Научи се да оцелваш дупката, пробвай различни пози, обърни внимание на предсексуалната игра. Не се притеснявай, че ще ти спадне, пак ще го вдигнеш. Като свикнеш с партньорката си, вече ще можеш да се насладиш на усещането пълноценно.
П.П. Изяш 3-4 варени яйца половин час преди секса. Ще го вдигнеш по-лесно, гарантирам ти.
Това с яйцата за първи път го чувам :D
durex love sex :D
Гледала си рекламата