View Full Version : Питане
Здравейте приятели. Питането ми е преди няколко дни правихме секс с приятелката ми, естествено бях с презерватив. По едно време като сменихме позата и т.н видях по презерватива, по ръката ми и по нея отдоло нещо като малки бели капчици.
Презерватива не беше скъсан никъде, а аз след това при орално стимулиране свърших? Та въпроса ми е какви са тези капчици от нея. Благодаря предварително.
baby_baby
02-05-2014, 13:27
От нея е
SNikolov_Rugby
02-05-2014, 17:09
Бяло течение се казва. Пращай я на чичо Гинеколог.
E да но винаги когато с пръсти я стимилирам или сме го правили го има това бялото, но доста по - малко. И нито последния път имаше лош мирис или лош вкус. А знам, че при бяло течения, мирише доста зле.
Didko_Beats
02-05-2014, 17:39
лош вкус.
моля ...8-)
Eми орална любов можеби .... ако на теб не ти харесва мен много ми харесва да го правя на приятелката ми.
Didko_Beats
02-05-2014, 17:51
Eми орална любов можеби .... ако на теб не ти харесва мен много ми харесва да го правя на приятелката ми.
Ти знаеш за течението и все пак продължаваш ...? Може да е някаква инфекция ... и би било най-добре да отиде на гинеколог
От както сме заедно над полувин година винаги е имало нещо беличко при стимулация с ръка. Предполагам е както при нас се отделя преяекуларна течност.
TheBeliever
02-05-2014, 18:09
Какво бяло течение ви гони? Вие путка на живо виждали ли сте?
Авторе, няма за какво да се притесняваш. Секрета, който си забелязал е от естественото овлажняване на влагалището. Нормално е.