PDA

View Full Version : Срам ме е !

karinaa
02-05-2014, 17:12
Здравейте аз съм момиче на 16 и миналата вечер излязох с едно момче което е на около 22. Ходихме да ядем пица и след това решихме да спрем някъде с колата и да си говорим. Е, отидохме на едно спокойно и тъмно местенце стояхме си, слушахме музика, говорихме си. И друг път сме излизали целували сме се, но нищо съществено. Да обаче тази вечер не беше така. Не е станало кой знае какво, но беше по - различно. Някак си обстановката беше много приятна. Гушкахме се и изведнъж той ме целуна аз не се отдръпнах. Така няколко пъти и накрая той започна да ме разсъблича. Аз му казах да спре и той се дръпна след това стояхме още малко и аз си тръгнах. Стана ми много гадно, че му казах така и сега ме е срам да го погледна. Сигурно си е помислил че съм най - голямата зъдръстенячка. Какво да правя тъкмо беше започнал да ме харесва и аз като все се дърпам той няма да иска да излизаме повече.

Баща Ти
02-05-2014, 17:30
First World Problems!

TheBeliever
02-05-2014, 17:59
Искаш ли да правиш секс с него?

xXxPETYAxXx
02-05-2014, 18:32
Миличка, той те е завел неслучайно на спокойно и тихо местенце. Не те е завел и за да си говорите и да се опознаете, нито за да се насладите на романтичната панорама. Човека иска да те изчука. И най-вероятно иска само това, а не романтична връзка. Да, сега ще кажеш - ама вие не го познавате, той не е такъв и бла-бла. Ама, малко или много, ако имаше по-голям интерес към теб, нямаше да се опита да те чука за пръв път в автомобил. Поне според мен е така и съм доста убедена в думите си.

Та, хубаво си направила, като си се отдръпнала. Ако не беше едва ли щеше да гледа на теб като на момиче за нещо повече от секс. И в никакъв случай не се опитвай да задържаш такива мъже със секс. Няма да постигнеш това, което искаш.

baby_baby
02-05-2014, 18:48
Просто е искал само секс от теб

BeTheOne
02-05-2014, 19:16
Ти какво искаш?

Ако очакваш голямата любов.... вече се спомена по-горе - едва ли. Ако искаш да понатрупаш опит - защо не?

Как да го погледнеш пак? Отиваш при него: "Искам да се реванширам". Мъжката природа е такава, че на такова нещо не може да се отговори отрицателно. :)

Просто си знай, че по всяка вероятност не можеш да очакваш сериозна връзка.

Поздрави!

BeTheOne

Soul_Kitchen
02-05-2014, 21:22
Силно казано понатрупване на опит ако ще е за първи път - както предполагам,че е щом си се отдръпнала а и си едва на 16 :) Лично мое мнение е,че ако беше задръстена нямаше да се отдръпнеш.Това,което ще ти кажа е доста клиширано,според някои - старомодно,тъпо и т.н. но помисли този ли е човека на който искаш да се отдадеш по начин,по който втори път няма да можеш !? Няма по-голяма магия от това,да започнеш любовта във всяко едно отношение с един човек и с него да я изживееш цялата.Според повечето хора това са глупости... но дали ?

RapExotic
02-06-2014, 06:56
Не може да се направи ясно заключение дали е искал само секс или и друго, но определено е искал и секс. Това, че си се отдръпнала е било най-правилната реакция. Сега ще имаш възможност да разбереш като каква те приема. Като секс играчка или като любима. Ако наистина те обича ще те потърси пак и няма да бърза със интимните отношения. И не, не си задръстенячка, а напротив. Държала си се като истинска дама, за разлика от повечето момичета на твоята възраст.

abvd
02-06-2014, 09:03
"Какво да правя тъкмо беше започнал да ме харесва и аз като все се дърпам той няма да иска да излизаме повече." - Правете секс хуахуахахаха #-o :lol:

Hilary_
02-06-2014, 09:13
Стана ми много гадно, че му казах така и сега ме е срам да го погледна. Сигурно си е помислил че съм най - голямата зъдръстенячка. Какво да правя тъкмо беше започнал да ме харесва и аз като все се дърпам той няма да иска да излизаме повече.
Като се хващаш с "възмажаващ" - какво очакваш, че ще иска? Красивите ти очи? Осъзнай се.
Не мога да си обясня дали връстниците ми са наистина толкова изостанали, че да не могат да си хванат някоя на тяхната възраст .. тъжно.

Li Na
02-06-2014, 09:19
Аз си мисля, че е искал само секс. По-добре не се занимавай с него, вероятно ще си просто поредната, която му е пуснала.
Но пък от друга страна, ще имаш някакъв опит, както казаха по-нагоре.

HollyGolightly
02-06-2014, 09:41
По-малко ли щеше да те е срам ако му беше пуснала в колата насред къра?

RapExotic
02-06-2014, 10:41
Като се хващаш с "възмЪжаващ" - какво очакваш, че ще иска? Красивите ти очи? Осъзнай се.
Не мога да си обясня дали връстниците ми са наистина толкова изостанали, че да не могат да си хванат някоя на тяхната възраст .. тъжно.

Не е вярно, че всеки "възмъжаващ" иска само секс и не изпитва чувства. Има и такива, които могат да обичат и уважават момичето до себе си. Могат да я чакат, докато тя сама предцени, че е готова за секс. Друг въпрос е, че в обществото се пропагандира именно споменатият от теб модел на поведение - "Чукам и бегам". За това различните от това правило биват смятани за тъпи или неуспешни с жените. Напротив, неуспешни са тези, които си сменят гаджетата всеки месец, защото всяка една раздяла е един вид провал. Имам ново гадже е равно на имах още един провал и сега се връщам в начална позиция;

А колкото до връстниците ти, то първо трябва да споменем връстничките ти (ако си на 22г.), защото те обикновенно имат интерес към по-възрастни от тях господа. Дали заради социалната или материална стабилност която очакват да им дадът или заради нещо друго. Сама помисли би ли тръгнала с момче на твоята възраст? Явно е, че не, защото още преди да си го опознала му лепваш етикет "възмъжаващ", и от там нататък е ясно.

Hilary_
02-07-2014, 07:27
Лично.

draid
02-07-2014, 10:33
Нали все искате батковци, сърбайте си попарата сега. Аз лично с момиче на 16, не се обиждай ама няма какво да искам освен секс (не че ще тръгна да се занимавам с такава възраст) Просто вие сте на коренно различни етапи от развитието си, ама нали е гъзарария да имаш гадже батко, дето да те взема с колата от даскало, че да натриеш носовете на другите девойки. Смешно е как понякога момичетата се опитват да си повдигнат самочувствието

Violenza
02-08-2014, 07:59
Като се хващаш с "възмажаващ" - какво очакваш, че ще иска? Красивите ти очи? Осъзнай се.
Възмъжаващ на 22, дето излиза с 16 годишна. Направо истински мъж! :lol: Такива ако си хванат връснички, тия женски ще да са бая по-изостанали.

Батко бил, искал секс, пък ако е на 17-8 няма да иска секс, да знаете. Авторке, като не си готова за такива стъпки, стой си на гъза и излизай с момчета когато му дойде времето.

draid
02-08-2014, 10:00
Той пак ще иска, ама поне ще са на един акъл.

plqki1
02-08-2014, 16:02
Разликата във възрастите ви е огромна щом ти си на 16. Да си го кажем направо взел те е за едното лесно изчукване, за нормална връзка няма да търси толкова малка. Помни едно -момчетата, които приемат един път, че си само за секс за една нощ е почти невъзможно да им промениш мнението им за теб.

Lucho
02-08-2014, 22:22
И с право трябва да те е срам! Язък за горивото, в тези трудни времена да прави някакъв разход и да не получи нищо в замяна, колкото и да е лош, не го заслужава!

Didinkaaa
02-08-2014, 22:41
неможе да се каже дали е имал точната цел да спи с теб , но все пак не трябва да мислиш че е астанал с такова мнение че си задръстенячка ... смисъл ако е свестен дори ще му хареса това че не бързаш

funkey
02-08-2014, 22:45
хахахаха малката лапнала въдичката :D :D :D

BGSunDay
02-09-2014, 05:42
Напиши му каквото чувстваш !
Ако, те обича дори вече ще е забравил ;)

xXxPETYAxXx
02-09-2014, 08:07
За какви възможности говорите да не искал просто секс, ами да я обичал? :lol:
ЧОВЕКА СЕ ОПТВА ДА Я ИЗЧУКА В КОЛА ЗА БОГА!

Slynchiicee
02-09-2014, 13:17
Боже Господи............... личи си че си на 16 ... Ами защо не се .. такова,за да не те мисли за задръстенячка? другия път ако той реши че иска да го правите с още 10 негови приятели,НЕ МУ ОТКАЗВАЙ,защото може да те помисли и за надута.... ТЪПИ ли сте или да? Та той е с 6 години по-голям от теб според теб какво би искал от момиче като теб? Тръгнал е да те разсъблича и още се чудя,как си успяла и да кажеш не,оле сега сигурно не те търси ;х ужас .. ПРЕРЕЖИ СИ ВЕНИТЕ В БАНЯТА,ЗАДРЪСТЕНА СИ ;( ааа ще плача,защо е толкова лош живота..

Tsukuda_Hiroshi
02-09-2014, 15:25
"Бензина е вече близо 3лв., а вие си мислите, че той идва с колат просто, за да ви види...!"

Mr.Killer
02-10-2014, 16:45
За какви възможности говорите да не искал просто секс, ами да я обичал? :lol:
ЧОВЕКА СЕ ОПТВА ДА Я ИЗЧУКА В КОЛА ЗА БОГА!

Ами тогава да смени колата с камион. Тогава "ЧОВЕКА ЩЕ СЕ ОПИТВА ДА Я ИЗЧУКА В КАМИОН".

xXxPETYAxXx
02-10-2014, 16:58
В каквото ще превозно средство да се опита, все показва само желание за секс и липса на по-задълбочени чувства.

deepthroath
02-10-2014, 17:12
В каквото ще превозно средство да се опита, все показва само желание за секс и липса на по-задълбочени чувства.
Специално заради теб си направих регистрация, защото исках да ти кажа, че си уникално просто животно.
Чуствата не се генерират според околната среда, патко заспала.
Обичаш ли някой/я няма значение къде и кога, винаги ще е хубаво!

Didko_Beats
02-10-2014, 18:04

Е ее.... как няма да е важна околната среда ...кат няма атмосфера ко прайм ?

deepthroath
02-10-2014, 18:32
Ако си с човек, който обичаш значи нужната атмосфера вече я има, независимо дали е в спален вагон или 5 зведнен ХОТЕЛ!!!

xXxPETYAxXx
02-10-2014, 19:23
Специално заради теб си направих регистрация, защото исках да ти кажа, че си уникално просто животно.
Обичаш ли някой/я няма значение къде и кога, винаги ще е хубаво!

Напротив миличък, ако наистина ти пука за едно момиче, ще се постараеш повече от едно бързо в колата за начало. Ще се опиташ да ѝ осигуриш малко повече комфорт, а не да я караш да се чувства евтина. Сексът в кола не е лошо нещо, стига преди това да сте правили вече секс и да го използвате за разнообразие. Обаче, ако някой се опита да започне с него ще си остане на сухо.

Аааа и не съм твърдяла, че чувствата се генерират СПОРЕД околната среда, а че чувствата генерират околната среда, т.е. при тяхното съществуване има и старанието, за което казах по горе.

deepthroath
02-10-2014, 21:14
Напротив миличък, ако наистина ти пука за едно момиче, ще се постараеш повече от едно бързо в колата за начало. Ще се опиташ да ѝ осигуриш малко повече комфорт, а не да я караш да се чувства евтина. Сексът в кола не е лошо нещо, стига преди това да сте правили вече секс и да го използвате за разнообразие. Обаче, ако някой се опита да започне с него ще си остане на сухо.

Аааа и не съм твърдяла, че чувствата се генерират СПОРЕД околната среда, а че чувствата генерират околната среда, т.е. при тяхното съществуване има и старанието, за което казах по горе.

Ми накрая за това си чупите главите и ревете.
Някой ви заведе в правилната "околна среда" и си мислите, че е любов.

midnight_escapade
02-10-2014, 21:30
Така е, между другото.
Ако ще е любов, ще е любов. Дори със секс на първа среща. Е, да, вярно е - друго си е магията на изчакването. Но в живота, поне както аз съм забелязала, нищо не става по план.
Но авторката е на 16 и си личи, че още носи романтичните представи... Вероятно тя иска връзка с момчето.
По-хубаво да се откаже авторката. Едва ли си струва. Разликата в годините им не е грамадна де, но какво може да му предложи, ако той не иска друго освен секс? :D

xXxPETYAxXx
02-10-2014, 22:07

Не е така. Това къде ще го направим с някой за пръв път обаче е важно. И все пак не значи, че ако всичко е както трябва, той задължително ни обича. Обаче, поне на мен липсата на каквато и да е съобразителност ми подсказва, че не е сериозен в намеренията си.
Всички ягоди са плодове, но не всички плодове са ягоди - да сме по-обощени. Може и да ме разбереш какво казвам и какво имам предвид с това, което твърдя.

Mr.Killer
02-11-2014, 21:55
Извод: Купувайте си по-широки и луксозни коли за да е комфортно на тази патка ,която ще чукате в колата! :D

Tsukuda_Hiroshi
02-12-2014, 17:08
Е ее.... как няма да е важна околната среда ...кат няма атмосфера ко прайм ?

Палиш свещи по таблото ;) Ако няма свещи... Абе зАпали планфона дето е до огледалото за обратно. Чок-гюзел романтика! :lol:

awerw
02-12-2014, 17:12
"Бензина е вече близо 3лв., а вие си мислите, че той идва с колат просто, за да ви види...!"

парата удря яко по джоба, вече ще си хващам само гаджета - дъщери на бизнесмени...

Янархия_съм
02-12-2014, 17:18
Може просто да няма възможност да я заведе другаде. След като е реагирал нормално след като се е дръпнала, значи не я е закарал там само за секс. Защо не ви хрумва, че наистина я харесва, което не изключва желанието за секс?

Didko_Beats
02-12-2014, 17:23
Може просто да няма възможност да я заведе другаде. След като е реагирал нормално след като се е дръпнала, значи не я е закарал там само за секс. Защо не ви хрумва, че наистина я харесва, което не изключва желанието за секс?

НЕЕЕЕЕ!!!! ...на никой не му доде на ум че я харесва ....няма такъв ...8-)

Не те е завел и за да си говорите и да се опознаете, нито за да се насладите на романтичната панорама.

Две думи ...Why not ?

М Човека иска да те изчука.

И какво толкоз ,едното не пречи на другото ...

stefko1996
02-13-2014, 10:56

Че и ако парно ти е пуснал направо си го изиграла !

Rumsito10
02-15-2014, 07:23
Как може изобщо да се притесняваш и да се обвиняваш за нещо? Това е най-доброто нещо, което си могла да сториш! И другото което е и аз съм на 16, а даже не съм се целувала и не съм имала гадже, значи аз съм дооста по-задръстена ли? Просто си харесвам някой и си живея живота....не се тревожи, малки сме още мъжете няма да избягат :) учи, живей, забавлявай се, а Той, човекът, истинската любов, ще дойде...и не се разправяй с такива батковци! :D :)

xXxPETYAxXx
02-15-2014, 08:02
НЕЕЕЕЕ!!!!Две думи ...Why not ?
....
И какво толкоз ,едното не пречи на другото ...
Две числа 16, 22.

*Shine*
02-15-2014, 16:24
То ще си проличи дали е искал само секс или я харесва. Ако пак те потърси да излезете и не прави опити да те натиска, значи може и да иска нещо повече. Важното е ти да не правиш неща, които не искаш, пък каквото стане в крайна сметка.