View Full Version : Защо го правят? Мнение
tanya_vd97
02-05-2014, 18:51
Един въпрос адски много ме мъчи и ми е любопитно вие какво мислите по въпроса. Когато някое момиче покаже по някакъв начин на момче, че го харесва, той отначало и дава надежда (прегръдки, целувки, разговори и т.н.), държи се мило и сякаш и той я харесва, а после минава известно време (примерно няколко дена или седмици) и и бие пълен игнор. Защо го правят??? Говоря в множествено число, защото забелязвам, че аз не съм единствената, на която това се случва. Не друго, но защо първо се държат така, сякаш и те са влюбени, а после.....нищо. Ужасно е да дадеш надежда на някой, а после да си тръгнеш и да го оставиш с хиляди неотговорени въпроси и толкова хубави спомени....
BeTheOne
02-05-2014, 18:58
Хората масово не могат да общуват по между си. Това отговаря най-общо на въпроса.
Иначе причините могат да бъдат най-различни. Загуба на интерес. Просто са искали да пробват, какво ще стане. Момичето е направило лошо впечатление. Има друго момиче. Човека е решил, че има нещо друго, по-интересно за правене. Могат да се изреждат доста неща.
Основното, което трябва да се извлече от подобни ситуации, е че не трябва да се бърза с чувствата. Преди човек да реши, че е лудо влюбен е хубаво да минат месец два поне за да се види на къде отиват отношенията във връзката. Любовта е свобода, а не зависимост.
Поздрави!
BeTheOne
tanya_vd97
02-05-2014, 19:22
Благодаря за мнението. Ще разширя малко темата, като разкажа накратко моята история: От 2 години си харесвам едно момче, обаче той живее в друга държава. Идва си само лятото. И така последното лято аз по някакъв начин му показах, че не ми е безразличен. Сближихме се, като цяло имаше нещо между нас. Приятелите ни обаче не знаеха за това. На мен ми беше все тая, но него го притесняваше факта, че те обикновено започват да се бъзикат и т.н. И така дойде време да си тръгва и ми каза, че ще си пишем от време на време (не постоянно, но все пак ще си пишем). Отначало си писахме, но няколко седмици по-късно той спря да пише. А още седмица по-късно спря изобщо да бъде на линия. Така и до днес. Дали изобщо е имал някакви чувства или е възможно просто да не иска да води връзка от разстояние, а като си дойде да има някакъв шанс да сме заедно. Какво мислите по въпроса?
xXxPETYAxXx
02-05-2014, 19:45
Оххх, що още в самото начало не каза, че става въпрос за връзка изместена в интернет. Може и да не му се занимава на човека с такива връзки. Съветвам те и ти да не се занимаваш с подобни неща.
tanya_vd97
02-05-2014, 20:01
Попринцип и аз не искам връзка по интернет, а по-скоро се надявам като той си дойде отново да бъдем заедно. Но факта, че не е онлайн ме кара да си мисля, че всъщност не му пука.
Soul_Kitchen
02-05-2014, 20:42
То си личи когато на някой му пука за нещо :) И като цяло,не само мъжете дават напразни надежди... случва се често и при жените.За това не мисля,че има пол или възраст... а просто хора,които не са наясно със себе си,желанията си,мечтите си...
и както БиДъУан написа - невъзможността или по-скоро нежеланието на хората да общуват.
RapExotic
02-06-2014, 07:06
Това е гадното при интернет връзките. Не можеш да погледнеш човека в очите, докато говориш с него. Незнаеш къде е, и с кой и докато ти пише. Когато не е на линия смяташ, че те отбягва, а всъщност може просто да няма интернет или да е зает с нещо. И тогава възникват един куп съмнения и рано или късно, те изяждат доверието и връзката приключва. Затова, ако не можеш да си осигуриш личен контакт с него в близко време, по-добре поговорете и прекратете тези напразни надежди. Иначе просто ще страдаш и ще се измъчваш от съмнения.
Хората масово не могат да общуват по между си.
Аз бих уточнила - днешните "мъже".
Soul_Kitchen
02-06-2014, 09:43
Не мога да приема уточнението... все по-често срещам жени, които не умеят да общуват и да се изразяват, не обичат да споделят, премълчават... разчитат изцяло езика на тялото да им свърши работа.Уточнението ти е чиста проба дискриминация :) Не мисля,че е до пол или възраст а по-скоро до характер.
Не е вярно. Колкото момчетата, толкова и момичетата днес не могат да общуват.
Мъжете и жените си го умеят добре.
все по-често срещам жени, които не умеят да общуват и да се изразяват, не обичат да споделят, премълчават...
Напълно съгласен.
Violenza
02-06-2014, 12:26
А замисляли ли сте се, че някои може просто да не искат да общуват с вас, не че не могат?
Soul_Kitchen
02-06-2014, 14:21
А замисляли ли сте се, че някои може просто да не искат да общуват с вас, не че не могат?
Въз основа на какво? :) Липсата на "смартфон" или "висока заплата" ? ;)
Ако те спре на улицата непознат и просто ти пожелае "Добър ден" с усмивка,каква ще е твоята причина да НЕ искаш да МУ отговориш ?
Violenza
02-06-2014, 14:58
Въз основа на какво? :) Липсата на "смартфон" или "висока заплата" ? ;)
Ако те спре на улицата непознат и просто ти пожелае "Добър ден" с усмивка,каква ще е твоята причина да НЕ искаш да МУ отговориш ?
Ти не говориш за общуване, а за елементарна учтивост.
тва че с теб не искат да общуват нали такова ахахахахах
Мързи ме ... не желая да се стига до повече от добър ден .... примерно
2 стигат ли ?
Липсата на "смартфон" или "висока заплата" ?
лел
как си ли4и 4е алриз няма смартфолн....
което зна4и 4е ниама и висока заплата ина4е штеше да си закупи вапросниат
Tsukuda_Hiroshi
02-06-2014, 17:12
Вариант 1: Човека е искал да има какво да "бодне" докато си е дОма. Не си му пуснала и си е казал, че си causa perduda.
Вариант 2: Докато ти го чакаш да дойде на линия, той си е хванал приятелка и прекарва времето си с нея. Имам предвид 3D приятелка, а не такава, чийто образ представлява единици и нули.
Освен това - не мисля, че тези чат-задявки временни, дето карат юзърките да се чувстват прелъстени и изоставени са дело само на мъже/момчета. Познавам доста жени, които правят същото. И - о, изненада! - не само в чата. Така че пола не е определящ в случая.
Все пак - не съм теб, няма как да знам какъв ти е живота и през какво си минала, но защо не излезеш от форумите, фейсбук, туитър, вайбър или каквото там ползваш и не си намериш истинско гадже? Навън има толкова много свестни хора, с които ще ти е добре! Зарежи такива виртуални търчи-лъжи работи!
BlackEyedPeas
02-06-2014, 17:50
Е има и друг вариант - повечето мъже търсят нещо интересно и често някои хлътват от външният вид на момичето, кефят й се, започват да я зарибяват, ала-бала, но после забелязват, че не е чак толкова интересна за тях и започват по-малко да й обръщат внимание и отиват към следващата и така един кръговрат, докато не попаднат на някоя дето ги кефи повече.
Абе хора, всеки си има мнение въз основа на лични наблюдения. Елате ме убедете в противното.
Един въпрос адски много ме мъчи и ми е любопитно вие какво мислите по въпроса. Когато някое момиче покаже по някакъв начин на момче, че го харесва, той отначало и дава надежда (прегръдки, целувки, разговори и т.н.), държи се мило и сякаш и той я харесва, а после минава известно време (примерно няколко дена или седмици) и и бие пълен игнор. Защо го правят???
Щото ти почваш да си го задаваш тоя въпрос и тръгваш да го гониш... Вместо той да ти поднася цветя и да ти лази в краченцата, а ти да се правиш на недостъпна, ти му поднасяш на тепсия каквото иска. :)
DarkTemplar
02-06-2014, 22:43
Абе хора, всеки си има мнение въз основа на лични наблюдения. Елате ме убедете в противното.
Никой не е длъжен да те убеждава в нищо. Тва, че се занимаваш с некви дрисльовци и ги смяташ за мъже, а оттам си вадиш изводи за всички мъже, говори достатъчно.
Обикновено простите хора са върло категорични.
Никой не е длъжен да те убеждава в нищо. Тва, че се занимаваш с некви дрисльовци и ги смяташ за мъже, а оттам си вадиш изводи за всички мъже, говори достатъчно.
Обикновено простите хора са върло категорични.
Много знаеш с какви се занимавам .. ;)
DarkTemplar
02-07-2014, 10:07
Начинът ти на мислене е като на 14-годишна Фейсбук звезда, това ми стига, за да си направя съответните изводи.
Мъже != момчета
Жени != момичета
Обикновено малките не знаят какво искат и им е трудно да общуват с противоположният пол, неизвестно за мен защо. Трудно им е дори да имат приятели от противоположният пол. Хиларито повече ме радваше като заклета девственица, поне не хвърляше такива мъдри слова.