View Full Version : Чувствате ли се гузно понякога?
KokoDjambo
02-06-2014, 07:08
Оня ден си лафим с една моя добра приятелка и темата се извъртя към секса. И тя вика "Абе да ти кажа понякога като съм правила секс и то доста мръснишки, след това или на другия ден ми е едно такова гузно и имам усещането, че на челото ми е изписано кво съм правила...".Замислих се и на мен понякога не знам гузно или съвестно ми е ставало какво сме правили с някоя мацка и после как се чувствам....При вас има ли го това усещане понякога?
RapExotic
02-06-2014, 11:36
Гузно не бих казал .. по-скоро едно такова задоволено и самоуверено. :D
baby_baby
02-06-2014, 12:06
Не
Гузно...не, но ме е хващало срам и си викам повече няма да правя такива неща.Но като правя секс пак и пак ги правя същите неща и като си помисля, какво съм си мислела ми става още по-хубаво, все едно върша нещо забранено.
Иначе случвало ми се е като съм правила секс и се прибирам в нас и чакам рейса на спирката да имам странното усещане, че всички знаят кви съм ги вършила :lol:
xXxPETYAxXx
02-06-2014, 14:08
Че за какво да ми е гузно, като аз по-мръснишките неща правя само с хора, с които от дълго време сме заедно. Разбирам да ми е тъпо, ако е бил някой с когото сме се запознали скоро, ама това дори и да се случи секса няма да е чак мръснишки, а по-скоро стандартен.
мда, случвало се е, макар да не е така по принцип
имам някоя и друга история, които и месеци след като са се случили не смеехме дори да повдигнем като тема...
CoockieMonster
02-06-2014, 16:28
Не. :D
anonymous708973
02-06-2014, 16:54
Мда.
За други неща, естествено, вярвам, че на всеки човек със съвест му става гузно, ама... правила съм го с човек, на който държа много, от кое да ми е гузно... освен че "съжалявам" хората, на които не им се случва? :D :D
ShtrudeL
02-06-2014, 17:02
Хич.
Дори ми е доволно и ме държи няколко дена. Т.е.. сексуално се чувствам през теЗ дни. ^^
BeTheOne
02-06-2014, 19:22
Много добре казано. Аз се радвам, че съм опитал нещо различно, ново... научил съм нещо.
Поздрави!
BeTheOne
Не..от какво ви е гузно? Да не сте го правили с на някой жената или мъжа?Ах вие :D
Гузно ми е като са ме оправили отзад.Нз защо ...
Че за какво да ми е гузно, като аз по-мръснишките неща правя само с хора, с които от дълго време сме заедно. Разбирам да ми е тъпо, ако е бил някой с когото сме се запознали скоро, ама това дори и да се случи секса няма да е чак мръснишки, а по-скоро стандартен.
Щях да измайсторя същото.
lubomir.v.ivanov
02-18-2014, 10:04
Гузно ли ти е? Това е сериозен психически проблем. Потърси помощ от лекар специалист.
NeutralMilkHotel
02-19-2014, 13:46
Със сигурност се чувствам странно след като съм си прескочила някоя психологическа бариера. Дали ще е в положителен или негативен аспект зависи от мен...
Например, когато за пръв път правих неангажиращ секс с човек, който познавах от скоро се чувствах много негативно след това. Смятах, че това автоматично ме прави лека; че в очите на това момче нямам морал и самоуважение; че това означава, че никога няма да можем да водим връзка, ако поискам; че вече нямам ценности и така нататък, все някакво социално програмиране...Впоследстви пък водихме дълга и смислена връзка, той много ме уважаваше, а аз видях, че случилото се не оказва никакво влияние нито върху мен, нито върху момчето, нито върху сексуалният ми живот, нито върху връзката ни...Нито върху нищо.
Това не ме направи по-невнимателна, а точно напротив. От тогава до сега много внимателно обмислям какви и къде са ми границите, и дали се смущавам да ги прескоча само, защото обществото не го намира за редно или си внушавам някакъв псевдоморал, измислени ценности, които нямат приложение, или има някакво объркване в тълкуването на действията...Човек трябва да се познава добре.
Въобще това е проблем на неопитните, ограничените или промитите мозъци....
DarknessAngel
02-19-2014, 15:21
По-скоро не.