Влез

View Full Version : Има ли варант да забременея?

Maketitaaa
02-06-2014, 14:58
С ггджето ми правихме секс без презарватив, не е свършил в мен и не сче го направили два пъти един след друг,но съм чела, че можело от тази еякулационна течност да се забременее.Не изполвам противозачатъчни.

xXxPETYAxXx
02-06-2014, 15:38
Редовен ли ти е цикъла? Овулацията следиш ли си я?

devoyka
02-06-2014, 16:00
По принцип можеш - в предекулационната течност има сперматозоиди, макар и в много малки количества. Технически е възможно да забременееш дори ако никога до момента не си имала цикъл (ако ти е първия път овулацията предшества менструацията). Така е на теория

За да не се вкарваш в някакви филми вземи един тест за бременност и спи спокойно.

DaNGeRousLy
02-06-2014, 23:29
Така като ти гледам профила - вече си бременна, момиче е и ще се казва Гошо. 8)

baby_baby
02-07-2014, 10:30
По принцип можеш - в предекулационната течност има сперматозоиди, макар и в много малки количества. Технически е възможно да забременееш дори ако никога до момента не си имала цикъл (ако ти е първия път овулацията предшества менструацията). Така е на теория

За да не се вкарваш в някакви филми вземи един тест за бременност и спи спокойно.

Това

classyf
02-07-2014, 11:05
Добре де, и като направи един тест и недай си Боже е положителен как ще спи спокойно? :Д А по темата: шансът да забременееш е много малък, но пак го има ;/

RapExotic
02-07-2014, 13:18
Всеки ден някой пуска по една такава тема. И отговорът е все един и същ. Може да си бременна, но шансът е минимален.

..MiMi..
02-07-2014, 13:44
Всеки ден някой пуска по една такава тема. И отговорът е все един и същ. Може да си бременна, но шансът е минимален.
+1

TeenBro
02-07-2014, 16:50
Защо не мислите първо, след това да действате? Има време - живота е пред вас, за да го разваляте още от никаква възраст. А и е по-безопасно да го правите с предпазни средства, вече всичко е направено за изпитване на максимално удоволствие от сексът и при двете страни. :)