View Full Version : Като по филмите
От много години се познаваме с Ф и изобщо не ми правеше впечатление неговото отношение. Забавлявахме се заедно, бяхме си една компания. Преди 1 седмица забелязах, че има някакво специално отношение към мен. На слизане от автобуса паднах, а той като рицар с блестящи доспехи ми се притече на помощ и ме заведе до нас. По пътя взе да ме разпитва дали още съм с гаджето си и след като му обясних, че не сме заедно започна да се държи странно.. На какво може да се дължи това?!
Дефинирай странно. И как се е държал преди това? Може би си му на прицел и не е знаел, как да действа на момента.
Ами преди беше по-заинтересован, държеше се по-мило.. Сега изведнъж му стана нещо
DarkTemplar
02-07-2014, 10:05
Харесва те, не е ли очевидно?
Рицар с блестящи доспехи.. имаш твърде наивно-романтични представи за отношенията между хората.
Ай стига бе, която и приятелка да падне винаги ще и помогна, това не е гаранция че съм рицар на бял кон и че я "спасявам", защото я харесвам. В случая обаче е повече от очевидно, че момчето те харесва. А после ние мъжете не сме разбирали от намеци.
Ай стига бе, която и приятелка да падне винаги ще и помогна, това не е гаранция че съм рицар на бял кон и че я "спасявам", защото я харесвам. В случая обаче е повече от очевидно, че момчето те харесва. А после ние мъжете не сме разбирали от намеци.
+1
Не годините показват, колко мъж или жена си.
baby_baby
02-07-2014, 13:00
Харесва те
RapExotic
02-07-2014, 13:05
Харесва те
Да.
Не годините показват, колко мъж или жена си.
Има изключение от правилото, но между мисленето на 16г и 26г например има цяла пропаст обикновено.
Tsukuda_Hiroshi
02-07-2014, 15:22
ТОВА!! Колко сляп трябва да е човек, че да не се усети дали го харесват или не? Или... Не си сляпа, разбираш за какво става дума, ама искаш да ти е 100% сигурно и ние тука като някакви съдници трябва да кажем дали те харесва или не...
Паднала си, да те остави под гумите на автобуса ли?! Филми. Как така преди е бил по-заинтересован, а сега вече не е и все пак мислиш, че те харесва? Имам предвид - аз като проявявам интерес към някого, се държа по-мило от обикновено, а не обратното.
anonymous708973
02-07-2014, 22:23
Не разбира, айде, айде. На тресната с мокър парцал през лицето се прави.
deadshadow13
02-08-2014, 00:03
Мацка ти на 15 ли си ? Ако човек падне не трябва да си рицар за да отидеш и да го вдигнеш. Би трябвало да знаеш,че когато мъж те пита дали си имаш гадже значи.,че проверява и най вероятно,че те харесва. Най добре го питай ако и ти имаш нещо към него.А и не се прехласвай от дребни неща.
Tsukuda_Hiroshi
02-09-2014, 15:43
Какви филми гледате вие бе, хора?! Направо не знам!