PDA

View Full Version : Как да постъпя с момиче.....

moongaze
02-07-2014, 13:52
Здравейте :)) Ситуацията е следната - от 1 месец някъде се срещам с едно момиче с което се запознах в интернет . Излизахме почти всеки ден на кафе или за разходка . Аз не исках да избързвам и да и кажа на втората среща , че я харесвам , но пък го показвах чрез действия и емоции . От разговорите ни забелязах , че и на нея и е приятно да си общуваме и да се виждаме , но тя не показа никакви типични признаци на флирт или влюбване . Затова един ден реших да и кажа какво чувставам към нея , за да няма заблуди и празни надежди .

Тогава тя ми каза , че ме вижда само като приятел . Аз се съгласих с нея и казах , че съм склонен да сме си приятелчета , тъй като не иска нищо повече . Но след това признание , тя започна да се държи доста по-странно . Спряхме да се виждаме толкова често и забелязах , че започна да се държи по-хладно с мен . Дори в чата започна да ми отговаря само с кратки отговори и не ме търсеше освен ако аз не я потърся . Почна да приема мнението ми по някои въпроси като обида и почна да ме нарежда . И така един ден видях , че ме е изключила от чата на facebook , но не блокирала .
Предположих , че не иска да си пише повече с мен . Но на следващия ден видях , че отново ме е отблокирала от чата , но не пише . Не съм сигурен , дали не чака аз да започна пак да и пиша или какво ? Просто не искам да ставам нахален и един вид да си прося вниманието . Освен това забелязах , че започна да качва снимки с други момчета , може би за да ме накара да ревнувам не знам .... Според мен тя е имала все пак някакви симпатии към мен в началото , но не разбирам защо от нищото започна да се държи толкова хладно . Вече една седмица не сме си писали изобщо , но аз не искам нещата да свършат просто така . Тя уж каза , че иска да сме приятели , но ме игнорира постоянно . Как е редно да постъпя ?

Tsukuda_Hiroshi
02-07-2014, 15:18
Според мен трябва да спреш да лазиш. Почни да излизаш с други хора - няма значение момчета или момичета. Живей си живота, весели се, снимай се, качвай после снимките във фейса... Нека види, че не е единствена, незаменима и НАЙ.. Ще видиш как ще й се отрази тази мисъл ;)

I'm such a bad-ass!! :lol:

RapExotic
02-07-2014, 16:26
Най-добре си изтрий Фейса. Ще ти е от полза при бъдещи запознанства.

deadshadow13
02-08-2014, 00:22
Брато не и лижи дупето на тази. Жените искат внимание-разбери го. Казала ти е че иска да сте приятели за да не те отреже по начин по който ще те заболи най-много.Когато ти каже това изречение не чакай да ти пише просто и тегли една хубава... по адрес на майка и и това е. Щом пише щом те блоква е бита карта. Не ти трябва, не е била правилната за теб.

Баща Ти
02-09-2014, 10:55
Forever friendzone :D

Казал й, че я харесва и то на втора среща... :D

gLoRiToO
02-09-2014, 11:48
Ами в случая,като момиче,което е било в същата ситуация,ще ти кажа:Тя не те харесва и просто е продължила напред.Няма да си бъдете приятели,тъй като след като си и признал,какво изпитваш вече гледа на теб по-съвсем различен начин.Тези неща ги прави,не за да ревнуваш,ами защото изобщо не мисли за теб и тези неща,които ти си мислиш са само в главата ти. Подължи напред и не се занимавай с това момиче повече!