View Full Version : Какво стана?
Здравейте, преди една седмица тръгнах с може би най- красивото момиче на света. Освен красива, тя се оказа и умна и много печена. Всичко беше супер- излизахме, говорили сме си до 3 часа през нощта, пишехме си смс-и, чувахме се, но последните 2- 3 дена като, че ли тя спря да ми пише и да ми звъни,ако не я търсех аз тя нямаше да го направи. Аз бях тоя който се интересуваше от нея. Помислих си, че е нормално, нали аз все пак съм момчето, само че дойде днешния ден и тя се сети за мен- написвайки ми смс, че трябва да спрем да излизаме, било и объркано в главата, не искала да ме нарани и, че трябвало да остане сама известно време. Като го прочетох това нещо не можах да се побера в кожата си, сякаш нещо ме изяжда от вътре. Реших да и звънна да я питам какво става, дали аз някъде съм сгрешил- тя отрече, каза че много добре съм се държал с нея, при което и казах, че спирам да я търся и ако тя иска да ме потърси. И така, сега най- гадното е чувството, че от вътре нещо ме изяжда, чувство на безпомощност. Ужасно е да дадеш надежда на някой, а после да си тръгнеш. Защо така се получи? Силно се съмнявам, че ще ме потърси.
DisappointedDreamer
02-07-2014, 15:12
Ъм, как за една седмица разбра, че е умна и печена?
И тръгнали сте преди 7 дни, ама преди 3 дни е спряла да ти пише? Дъх.
О.о
Лоша работа. Изгубила е интерес.
Tsukuda_Hiroshi
02-07-2014, 15:12
Или има някаква причина, която не иска да ти сподели (най-вероятно бивш), или просто е несериозна. Като че ли подобно отношение се оказва тенденция сред младите дами ( да не ги наричам с друга дума) днес...
DisappointedDreamer- разбрах, че е умна и печена, нали все пак общувах с нея преди да тръгнем
Tsukuda_Hiroshi- със сигурност има причина
ами остана ми варианта да изляза тая вечер и да се натряскам :(
RapExotic
02-07-2014, 16:23
Остави я да помисли. Ако държи на теб ще те потърси сама, ако ли не значи не си зслужава да си с нея. Така или иначе все още не изпитваш любов, а просто влюбване. Ще го преживееш по-лесно от колкото ако задълбочите връзката си.
Tsukuda_Hiroshi
02-07-2014, 16:29
DisappointedDreamer- разбрах, че е умна и печена, нали все пак общувах с нея преди да тръгнем
Tsukuda_Hiroshi- със сигурност има причина
ами остана ми варианта да изляза тая вечер и да се натряскам :(
Bitch, please!! Това ли ще реши проблема ти?
Tsukuda_Hiroshi- не, ама поне за тая вечер
Didko_Beats
02-07-2014, 16:39
да изляза и да се натряскам
За какво ... заради няква дето и станало скучно и решила да си поиграе с чувствата на някой от приятелите си ?
ама поне за тая вечер
Ми да за тая вечер ще е решение ..а на другия ден ..пак , няма смисъл
А пък на нея сигурно още и е кеф че те е вързала най-вероятно....
не знам и аз, ама като стоя в нас и си мисля за това и не мога да се побера в кожата си
HollyGolightly
02-07-2014, 17:21
И всичко това в рамките на една седмица :? По-добре че от рано се е сетила, че си и безинтересен, понеже по-гадно би било да ти го каже след месец, имайки предвид колко бързо си се привързал към нея.
baby_baby
02-07-2014, 17:39
Остави я да помисли какво иска защото явно не знае какво иска
Tsukuda_Hiroshi
02-07-2014, 18:46
Авторе, на твое място бих се налАскал, ама не сам като битов алкохолик, ами с приятели. С цяла банда кретени, дето да си умрем от смях и на другия ден като ми качват снимките да умра още 1 път от смях! И така цяла седмица... Това вече може да ти реши проблема - да разбереш, че има истински живота, а не само някаква си там, дето се мисли за сърцеразбивачка... Майната й! Отървал си се леко и навреме! Не му мисли толкова! Има още 3 милиарда мадами по света!! ;)
HollyGolightly -да, може би наистина съм и станал безинтересен :( и наистина много бързо се привързвам към хората, което е голям минус
Ще я оставя да помисли, пък да видим какво ще стане. И без това вече съм затънал до шията, привързвайки се към нея. Мъчно ми е, ама какво да се прави, животът продължава :(
deadshadow13
02-07-2014, 23:59
Бро :) такива са жените за съжаление.От личният си опит бате дори и да те заболи ще ти кажа,че едва ли е тръгнала с теб поради чувствата си. Този техен отговор съм го слушал хиляди пъти.Или има някой друг или просто е искала да види дали ще се получи.
Прочитайки тази част:
Здравейте, преди една седмица тръгнах с може би най- красивото момиче на света. Освен красива, тя се оказа и умна и много печена. Всичко беше супер- излизахме, говорили сме си до 3 часа през нощта, пишехме си смс-и, чувахме се, но последните 2- 3 дена като, че ли тя спря да ми пише и да ми звъни,ако не я търсех аз тя нямаше да го направи.
Вече знаех, че ще има такъв финал:
трябва да спрем да излизаме, било и объркано в главата, не искала да ме нарани и, че трябвало да остане сама известно време. Като го прочетох това нещо не можах да се побера в кожата си, сякаш нещо ме изяжда от вътре. Реших да и звънна да я питам какво става, дали аз някъде съм сгрешил
Просто си се превърнал в досадна лепкава путка, а жените не обичат досадни лепкави путки.
не съм я търсел през 5 мин., просто и се обаждах да я чуя и то да е било 1 път за деня и това е Как трябваше да постъпя- да я оставя, да не я търся ли. В началото тя ме търсеше и изведнъж спря
Tsukuda_Hiroshi
02-09-2014, 15:29
Бро :) такива са жените за съжаление.От личният си опит бате дори и да те заболи ще ти кажа,че едва ли е тръгнала с теб поради чувствата си. Този техен отговор съм го слушал хиляди пъти.Или има някой друг или просто е искала да види дали ще се получи.
Защо слагаш всички жени под общ знаменател, бро? Не е честно! Все едно заради някакви кретени от типа "еба-бЕгам" да ти кажат на тебе, че си същия... Ако си - ок, само дето аз не съм от въпросния типаж и се дразня, когато някой/някоя тръгне да ми разправя как "всички мъже сте еднакви"... Има курви, има и скапаняци. Но има и много свестни жени и мъже! Не бива заради няколко глупака да лепваме етикет на всички!
Благодаря на висчки, които писаха по темата ми. Получих добри отговори и за в бъдеще ще знам да не правя тези грешки. Моля темата да бъде изтрита :)
Няма какво да я чакаш. Очевидно за теб може да е най- прекрасната, но за нея както казаха по - горе си се превърнал в путка. Остави я да си намери това, което иска, а ти можеш само да последваш примера й.
Защо слагаш всички жени под общ знаменател, бро? Не е честно! Все едно заради някакви кретени от типа "еба-бЕгам" да ти кажат на тебе, че си същия... Ако си - ок, само дето аз не съм от въпросния типаж и се дразня, когато някой/някоя тръгне да ми разправя как "всички мъже сте еднакви"... Има курви, има и скапаняци. Но има и много свестни жени и мъже! Не бива заради няколко глупака да лепваме етикет на всички!
Точно така! И аз се дразня доста, когато някой сложи всички жени/мъже под един общ знаменател. Тъй като лично и аз не смятам, че попадам в това число.
По темата - ще ти мине. Много хора искат първо да си поиграят с чувствата на другите. Както по-горе казаха, поне се радвай за това, че се е сетила по-рано да ти каже, защото щеше да се привържеш още повече към нея и болката щеше да е още по-голяма. Също така ги послушай и относно алкохола. Никаква утеха няма да намериш в него, напротив ще си навлечеш още повече неприятности.
темата вече не актуална, моля админ да я изтрие
Темата мирише на девственици, които си мислят, че жените бягат от тях, защото има мъже от типа "ебам-бегам".
sramejlivkaa
02-11-2014, 20:51
темата вече не актуална, моля админ да я изтрие
Може би задавам глупав въпрос, но трият ли се изобщо темите? :D
Tsukuda_Hiroshi
02-12-2014, 17:14
Може би задавам глупав въпрос, но трият ли се изобщо темите? :D
Иначе щяхме ли да спамим след това в тях? ;) Само ги заключват като почнем много да се псуваме...