PDA

View Full Version : Какво означава следното ???

NIKZnikz
02-07-2014, 18:06
Здрасти, Какво означава следния съвет , от приятелка,:Тя не е за тебе, При нея братовчеди и познати всичките са на 1 : ????? какво ще рече това :/

3oPuTy
02-07-2014, 18:07
Защо просто не питаш приятелката си к'во точно иска да каже?!
Иначе може да е всичко - от завист, до наистина приятелски съвет и опит за отваряне на очите ти ...

NIKZnikz
02-07-2014, 18:25
Абе не искам да я питам,не е завист,но не знам какво точно значи това?? че не дели хората , че се държи със сички по един и същ начин?? Нещо ми се струва че със всеки говори и се държи еднакво, някак си,дори след като скъсахме първиия път,след това се държеше с мене като с познат а не като с бившо гадже, смисъл, говореше по телефона с някой неин фр. и аз я чакам д а свърши, и тя казва по телефона, айде ще затварям защото ме чакат приятелите, демек аз :/ и затова ми стана странно след сичко което сме били, аз съм просто приятел сега ??? Смисъл айде де...как може?? :////

baby_baby
02-07-2014, 18:34
Да не се занимаваш с нея понеже не подбира

3oPuTy
02-07-2014, 18:39
Нищо не ти разбрах от втория пост ама ... К'во лошо има да се държи приятелски?! Аз се държа така с бившите ми и го намирам за нещо напълно нормално. Друг е въпроса ако за нея е без значение дали ще е с някой познат или роднина ...

anonymous708973
02-07-2014, 19:22
Абе не искам да я питам,не е завист,но не знам какво точно значи това?? че не дели хората , че се държи със сички по един и същ начин?? Нещо ми се струва че със всеки говори и се държи еднакво, някак си,дори след като скъсахме първиия път,след това се държеше с мене като с познат а не като с бившо гадже, смисъл, говореше по телефона с някой неин фр. и аз я чакам д а свърши, и тя казва по телефона, айде ще затварям защото ме чакат приятелите, демек аз :/ и затова ми стана странно след сичко което сме били, аз съм просто приятел сега ??? Смисъл айде де...как може?? :////

Ъъъ, а какво да каже - "айде ще затварям, щото бившият ме чака"?!

NIKZnikz
02-07-2014, 19:30
Не бе просто е , можеше да каже затварям, викат ме , или затварям кебапа ми загоре.....

Tsukuda_Hiroshi
02-07-2014, 19:49
Не мога да си представя в какъв свят живееш, след като някакви такива елементарни изказвания те карат да не спиш и да пускаш теми тука... ! Смятай, ако това е новината на деня ти!!

deadshadow13
02-08-2014, 01:18
Или приятелката ти те иска за себе си и заради това казва,че другата е ковра. Или просто ти дава приятелски съвет,че другата е мръсна шаврантия.

NIKZnikz
02-08-2014, 09:21
Абе май е второто че нещо не е как трябва с приятелката ми :Д странан е :Д иначе си я обичам..ама....

Illusion772
02-09-2014, 01:57
Съвети от приятели момичета ? - Мерси . Никога не можеш да си сигурен какво им минава през главата , и дали не ти се правят на приятели само за да те привлекат към себе си. Ако питаш мен все ще имаш някои друг приятел (от мъжки пол) разкажи му. Той ще може да прецени по-добре от нас.