plqki1
02-08-2014, 15:11
От 3 години съм заедно с едно момче. Преди 2, направих нещо, което много го нарани (не, не съм изневерила), въпреки това много го нарани. Осъзнавам грешките си от тогава и вече не съм такава и не бих му го причинила отново. От година и половина се опитвам да му докажа това. През тях се помених изцяло (говоря за мисленето ми и начина ми на живот). От известно време той се държи ужасно с мен. Обижда ме, казва, че ще ме удари (не го е правил), заяжда се, не уважава проблемите, мнението ми, когато приятелите му ме нареждат той нищо не казва в моя защита (никога не го е правил), но когато те кажат нещо лошо за друго момиче, той веднага я защитава. Онзи ден бил казал на приятелите си, че би ми изневерил с едно момиче, от което знае, че го ревнувам и оправданието му беше, че го е казал не защото е истина, а за да не му мрънкат (да, приятелите му са ужасни). С всичко това ми покава, че е спрял да ме обича, а за моя беда не знам защо, но в стремежа си, да оправя всичко между нас, съм го заобичала повече от преди. Карахме се много заради приятелите му и за това решихме пред всички да казваме, че сме скъсали като не е така. Но ние сме заедно, от един клас и от различни градове и единствения вариант да сме заедно е на училище, а той там не ми дава да говоря много с него, да сме на саме или с две думи да сме интимни за няколко секунди. Това го оправдава с това да можем да подържаме лъжата, че не сме заедно. С това ми показва, само че не ме обича, но той ми казва, че ме обича просто не безрезервно както преди, че се е променил много заради това, което направих преди 2 години.
Обичам го до болка, ако не го обичах, след като се държи така с мен нямаше да бъда от одавна с него. Имаме само още година и половина заедно и после отиваме да учим в университети в различни градове. Какво да правя ?
Обичам го до болка, ако не го обичах, след като се държи така с мен нямаше да бъда от одавна с него. Имаме само още година и половина заедно и после отиваме да учим в университети в различни градове. Какво да правя ?