Влез

View Full Version : Проблемна любов

plqki1
02-08-2014, 15:11
От 3 години съм заедно с едно момче. Преди 2, направих нещо, което много го нарани (не, не съм изневерила), въпреки това много го нарани. Осъзнавам грешките си от тогава и вече не съм такава и не бих му го причинила отново. От година и половина се опитвам да му докажа това. През тях се помених изцяло (говоря за мисленето ми и начина ми на живот). От известно време той се държи ужасно с мен. Обижда ме, казва, че ще ме удари (не го е правил), заяжда се, не уважава проблемите, мнението ми, когато приятелите му ме нареждат той нищо не казва в моя защита (никога не го е правил), но когато те кажат нещо лошо за друго момиче, той веднага я защитава. Онзи ден бил казал на приятелите си, че би ми изневерил с едно момиче, от което знае, че го ревнувам и оправданието му беше, че го е казал не защото е истина, а за да не му мрънкат (да, приятелите му са ужасни). С всичко това ми покава, че е спрял да ме обича, а за моя беда не знам защо, но в стремежа си, да оправя всичко между нас, съм го заобичала повече от преди. Карахме се много заради приятелите му и за това решихме пред всички да казваме, че сме скъсали като не е така. Но ние сме заедно, от един клас и от различни градове и единствения вариант да сме заедно е на училище, а той там не ми дава да говоря много с него, да сме на саме или с две думи да сме интимни за няколко секунди. Това го оправдава с това да можем да подържаме лъжата, че не сме заедно. С това ми показва, само че не ме обича, но той ми казва, че ме обича просто не безрезервно както преди, че се е променил много заради това, което направих преди 2 години.
Обичам го до болка, ако не го обичах, след като се държи така с мен нямаше да бъда от одавна с него. Имаме само още година и половина заедно и после отиваме да учим в университети в различни градове. Какво да правя ?

Anonys
02-08-2014, 16:05
Откажи се. К'ви глупости правиш, а го обичаш? Не го заслужаваш.

HollyGolightly
02-08-2014, 16:10
Превърни лъжата в истина и го зарежи. Та той направо си се гаври с теб.

Didko_Beats
02-08-2014, 16:30
Ем ..кажи му да избере ... или теб , или неговите приятели

Според мен това е подигравка ...той се гаври с теб за да се направи той на голямата работа пред своите приятели.. Спрете с театъра и най-добре наистина скъсайте

baby_baby
02-08-2014, 16:36
Не се занимавай явно много си го наранила с това което си направила и ето защо се държи така

JoLLiE92
02-08-2014, 16:48
Каквато и да е грешката, не може толкова дълго време да те наказва, не може и да се държи така с теб. Най-важното качество на едно момче е отношението към момичето - не външност, портфейли, мускули, плочки, сини очи, акъл. Трябва да се отнася към теб с уважение. Кажи му в прав текст, че не ти е приятно да се държи по тоя начин и бъди готова да скъсате. Не можеш да продължаваш тая връзка по тоя начин. Някой ден ще скъсате и ти ще си толкова озлобена към всички мъже, че дълго време няма да можеш да се съвземеш и да си намериш нормален. По-добре сама, отколкото да те прави на парцал. А и сега доколкото прочетох не сте много заедно, така че няма да има голяма разлика.
Ако след като му кажеш, че не ти е добре в тая връзка, той наистина се светне и направи нещо да се промени, дай му шанс заради времето прекарано заедно. Но ако не промени поведението си по никакъв начин, не се страхувай да го зарежеш. Той може би просто не очаква, че би могла да го оставиш - свикнал е да му търпиш магариите.
Stay strong! :)

Anonys
02-08-2014, 18:53
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/561230-%D0%A1%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BC%D0%B5-%D0%B5-!

Tsukuda_Hiroshi
02-08-2014, 19:25
МАни го тоя! Връзката ви се е изчерпала.

xXxPETYAxXx
02-08-2014, 19:41
Егати мухльовците. Хубаво, направила си грешка в миналото, която не е забравил до сега, ами да беше те оставил, вместо да ти натяква толкова време за това. Защо го търпиш толкова време?.. Прави каквото си иска с теб, а обвинява теб за грешка в миналото.
Скъсайте наистина.