View Full Version : Какво да направя?
Привет.. Може и темата да е странна и малко нагла,ама наистина много го искам.Мама и тати ми купиха таблет,ама в нас имаше обир и ми го откраднаха дълго време нямах таблет и после ми купиха нов.Мина известно време откакто ми го купиха и искам телефон нов ама не знам как да им кажа,как да им го подхвърля,страх ме е да не ми се карат.Не съм такава да искам постоянно неща или нагла,някой хора нямат и това,но как да постъпя.Винаги съм помагала на хората,какво ще ме посъветвате ?
RapExotic
02-08-2014, 16:52
Поработи малко лятото и си го купи сама. В краен случай продай нещо, което не ти трябва. Има достатъчно сайтове за такива неща.
e da ama nqmam godinite,ineche mnogo iskam da si namerq rabota,purvo za da ne im iskam tolkova pari i vtoro za da im pomagam v razhodite..ineche tova za prodajbata e dobra ideq,blagodarq ti
malkasladka
02-09-2014, 15:12
Подреди си стаята, продай нещата, които не ти трябват, ако имате съседи с кучета, попитай ги дали можеш да ги разхождаш за някаква символична сума, а ако ваще ти дават джобни си ги пести и като спестиш една част от цената за телефона, тогава им го кажи!
~LadyCrawley~
02-09-2014, 16:22
Значи, защото винаги си помагала на хората, смяташ, че заслужаваш всичко?! Е, не, не си нагла, проста си. Горките ти родители, с дете, което вместо да е поне малко благодарно и да им влезе в положението, иска още и още безсмислени неща. Ще ти стане ли нещо, ако нямаш най-новият телефон? Направо вземи поискай още един таблет, ако отново ви оберат, да има още, за което иначе съвсем лекичко да се фукаш измежду редовете.
BlackEyedPeas
02-09-2014, 16:26
Надявам се да успееш с намеренията си, но имам една забележка - защо очакваш да ти се върне добро? Нали знаеш, че хората, които правят добро, за да им се върне добро, ами... не получават такова. Ако правиш добро, прави го за себе си, а не да очакваш да ти се върне. Човек трябва да не мисли така, иначе никакво добро няма да получи. Философия time!
Спести си по левче всеки ден от училище, нека ти правят закуска вкъщи. Радвай ги с хубави оценки. Когато мислиш за удобно ги питай за втора употреба, ако имат финанси ще ти купят, защото си заслужила, ако не, нищо не можеш да направиш.