PDA

View Full Version : Въпрос -.-

pofff
02-08-2014, 20:46
Здравейте,пиша ви от профила на приятел.Имам един въпрос:със приятелката ми правихме секс във вторник,днес трябваше да и дойде,а не и дойде а на всичкото отгоре каза че и е лошо.Не съм свършвал в нея!Но все пак,тя е притеснена,и около нея и аз започнах... :( та,кажете има ли вероятност,да знам само 1 ден закъснява а нали до 1седмица се смятало за "нормално".Но все пак,си ме шубе. :) И колко време след забременяване започват повръщания гадене и т.н.? Благодаря предварително!
П.С. За ескапел и др. глупости ИЗКЛЮЧЕНО!Няма да позволя да приеме тия .....неща поради простата причина че не сме сигурни в нищо,а това все пак не е тик-так. :)

xBlackSoulx
02-08-2014, 21:05
Щом не си свършвал в нея и ако сте правили безопасен секс,няма от какво да се притесняваш.Може да и закъснява по много причини.

pofff
02-08-2014, 21:08
Щом не си свършвал в нея и ако сте правили безопасен секс,няма от какво да се притесняваш.Може да и закъснява по много причини.

Aми,презервативи не използваме от доста отдавна... и точно заради това се притеснявам.И по-точно заради простатната течност.

shmatarok
02-08-2014, 21:39
На колко сте години? Като се притесняваш от " простатната течност", що не се пазите?
Може да ѝ закъснява по много причини - стрес, болест, резки температурни промени, лекарства някакви ако е пила...

pofff
02-08-2014, 21:46
На колко сте години? Като се притесняваш от " простатната течност", що не се пазите?
Може да ѝ закъснява по много причини - стрес, болест, резки температурни промени, лекарства някакви ако е пила...
За годините не мисля че има значение тук. :) Но съм на 19.Ами по принцип не се притеснявам ако и закъснее,обаче тя като започне и ме вкара в някакъв филм..и започвам и аз да се притеснявам. :cool:

baby_baby
02-09-2014, 15:50
Не е бременна

djipsito
02-09-2014, 19:24
Кажи й да спре да се стресира ако не иска да й закъснява повече.

pofff
02-09-2014, 21:10
Опитвал съм!Обясних и че щом с бившата ми не стана нищо за 2години а тя си беше близко до нимфоманка... :cool: :D Та,тя пак ми казва "ама то е възможно" ами възможно е и да те блъсне влак докато пътуваш с кораб ама... направо не знам.