Влез

View Full Version : Мнения за Колежа по икономика и администрация - гр.Пловдив

BiGDoG
02-09-2014, 14:28
Здравейте, търся мнения от хора които са запознати и са студенти или са били студенти минали години в Колежа по икономика и администрация в гр.Пловдив. Интересувам се от всякакви мнения за колежа, понеже мисля тази година да кандидатствам там.Трябва ми сигурна информация!
Благодаря предварително!

RapExotic
02-09-2014, 15:37
КИА - Крадем, Ибем и Айсиктир. С една дума не се прецаквай там!

anonymous708973
02-09-2014, 17:16
КИА - Крадем, Ибем и Айсиктир. С една дума не се прецаквай там!

Обичам да говорите без да знаете.

КИА е като всеки друг частен университет в България - пълен с богаташчета и несериозни пикли и жестоко оплюван. Истината е, че предлага доста опции, които в държавните университети липсват.
Приятел учи там бизнес администрация и взима програмата за три години вместо за четири.

По-конкретна за момента не мога да съм.

BiGDoG
02-10-2014, 17:25
Обичам да говорите без да знаете.

КИА е като всеки друг частен университет в България - пълен с богаташчета и несериозни пикли и жестоко оплюван. Истината е, че предлага доста опции, които в държавните университети липсват.
Приятел учи там бизнес администрация и взима програмата за три години вместо за четири.

По-конкретна за момента не мога да съм.

Благодаря за отговора!Очаквам още мнения :)

POLLINA
02-11-2014, 12:05
Казвам само едно НЕ

BiGDoG
02-18-2014, 15:05
Благодаря, очаквам още мнения ! :)

Ivanina_St
02-18-2014, 15:14
И аз съм чувала, че е пълно с богаташчета, но това едва ли е най-важното.Според мен- отиди, разходи се из университета, огледай дали ще ти хареса, провери рейтина на университета (всяко уни си има оценка по десетобалната система).Второто нещо, което съм чувала за КИА е, че са доста жестоко доят студентите си.Едно уверение по принцип струва 1лв, а при тях било 15лв...С такива такси и таксички могат да те побъркат.