View Full Version : Подарък за Свети Валентин.
Slynchiicee
02-09-2014, 20:12
Здравейте приятели,може да има и други такива теми за което се извинявам,но не съм се заглеждала. След няколко дни е така наречения " Свети Валентин" за влюбените и " Трифон Зарезан " за самотните може би. Стана ми интересно кой какво е подготвил на половинката си и как бихте я зарадвали с цветя ли,с бонбони ли,с разходка ли или нещо по-специално и различно. Ще се радвам да чуя различни мнения и подаръци.
Ще му подаря себе си за 5 дни ... :D От различни градове сме и от рождения ми ден до 16-17 ще съм при него.
Това в кръга на шегата - не съм предмет, та да се подарявам.
Нищо няма да му взема за 14-ти. Не ме кефи мисълта да се сещам за него само на точно определени дати :? Нямам нужда от определен ден за да му направя подарък :?
И все пак му готвя изненада, която мисля да му подаря към 15-16. Една кутия във формата на сърце (ръчно изработена от мен), пълна с мъдри мисли за живота, любовта и прочие (отново лично изработени). Обича да чете късметчетата, които слагат с кафето, а така ще
RapExotic
02-10-2014, 08:12
може да има и други такива теми за което се извинявам,но не съм се заглеждала. След няколко дни е така наречения " Свети Валентин" за влюбените и " Трифон Зарезан " за самотните може би.
Има поне 3 други теми, загледай се. И не съм съгласен, че Св Валентин е за влюбените, а Трифон Зарезан за самотните. Аз съм влюбен, но не смятам да празнувам този празник, както и до сега никога не съм го празнувал. Бил съм обвързан на тази дата и съм обяснявал на гаджетата си мойте възгледи. За това най-добре вземете една-две бутилки червено вино и си направете една вечеря без розови лигавщини и сърчица.
След няколко дни е така наречения " Свети Валентин" за влюбените и " Трифон Зарезан " за самотните може би.
http://media1.policymic.com/site/articles/items/3261/2_gif.gif
И аз не го знаех това...
CoockieMonster
02-10-2014, 08:44
Моля? За самотните? :D Ами аз не празнувам Свети Валентин, а съм влюбена. Това е много .. празник.
fUcKsMiLe
02-10-2014, 10:24
Не знаех, че Трифон Зарезан е празника на самотниците.
Нищо няма да му подарявам, не мисля, че толкова хубав български празник трябва да се измества от нещо американско. Плюс, че никой няма да ми казва кога и как да изразявам любовта си. Ако искам ще му подаря сърце и шоколад и на смъртния си одър. Иначе ще му подаря като се върне (и то за рождения ден или просто така) едно нещо, което той искаше от доста отдавна. Сигурно си мисли, че не съм слушала докато ми говори, ама аз си спомням.. и ще му го взема! <3
*Extra info*
Има ден на самотниците в Корея - 14 Април. *клик* (http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Day) :D
Slynchiicee
02-10-2014, 13:04
Човек да не се изрази по-малко по-странен начин и веднага тръгвате да го нападате исках предложения а не ПОУЧЕНИЯ. Всеки разбира нещата по-различен начин не е нужно да се правите на интересни,защото не разбирате това което съм написала.Беше ирония :) та ако има неща извън темата,нека са в друга тема ? А на тези които много знаят просто да не коментират.Лек ден.
XTREMEFREERIDE
02-10-2014, 13:32
Скоро писах една статия с идеи за подаръчета, ето я: http://wishbox.org/blog/view/69 :)
fUcKsMiLe
02-10-2014, 13:43
...
Много на сериозно се взе. Ти да не мислиш, че иронията и сарказма се разбират лесно тук?
Особено ако човека няма природния талант да го напише, така че да се разбере, че е едно от двете.
Tsukuda_Hiroshi
02-10-2014, 16:28
Здравейте приятели,може да има и други такива теми за което се извинявам,но не съм се заглеждала. След няколко дни е така наречения " Свети Валентин" за влюбените и " Трифон Зарезан " за самотните може би. Стана ми интересно кой какво е подготвил на половинката си и как бихте я зарадвали с цветя ли,с бонбони ли,с разходка ли или нещо по-специално и различно. Ще се радвам да чуя различни мнения и подаръци.
Е па то която и да отвориш в тоя раздел е само за това! Аман!!
girlwithblueeyes
02-10-2014, 20:57
Не ми е гадже ,ама ще ходим в Амстердам
Подарък още мисля.Кутия с инструменти може би или книга
Идея е да подариш картичка, на която пише: Честит петък!
Като дълбокият замисъл, криещ се в тези две думи, е празненството на поредния ден в годината, в който изразяваш колко специален е този ден, поради простата причина, че ти обичаш този човек... както всеки друг ден in the bloody year.
Аз лично обичам да пиша писма, които да отреждам да определени дни предварително- един вид, да изграждаш съспенс... Или да правя храна, от различни кухни, или пък да правя DIY джунджурии... Бях изплела веднъж нещо като дрешка за любимата чаша за кафе на бившия ми приятел и като кафезависим много се зарадва :))
dimitar_ak
02-11-2014, 08:40
Не само самотните празнуват св. Трифон, а и всички, които не си падат по това диво натрапване на католически празници.
nnngirl7
02-12-2014, 07:00
Аз ще подаря снимка върху дърво... много хубава стана, с послание на гърба ... ето тук може да се поръча - www.artstudio.bg :)
rashkovica
02-12-2014, 09:13
Всяка жена обича да и подаряват цветя, дори и да няма повод.