View Full Version : Писма. (Кратък въпросник)
fUcKsMiLe
02-09-2014, 22:41
Винаги ми е било интересно какво мислят момчетата(но включвам и момичетата, за да е по-интересно) за писмата, затова ще направя малка анкета. Надявам се да има успех темичката, не са много въпросите, отделете малко време <3
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)?
2. Бихте ли написали писмо?
3. По какъв повод?
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо?
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого?
6. А писали ли сте на някого? На кого?
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо?
* * *
Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? :д
shmatarok
02-09-2014, 23:23
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? - Не, не мисля. Има нещо много мило в това, че някой е седнал и специално е решил да ти напише нещичко на ръка въпреки всичко.
2. Бихте ли написали писмо? - Да.
3. По какъв повод? - Не мисля, че има нужда от повод.
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? - Ще ми стане мило и ще се зарадвам. :Д Много обичам да получавам писма. :Д Радвам се дори на сметките на тока като пристигнат вкъщи. :Д
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? - Ако става въпрос за романтично писмо - не. Иначе обикновени от приятелки - да. :Д
6. А писали ли сте на някого? На кого? - Писала съм на приятелки
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо?- ---
* * *
Колкото до въпроса за дневника - нямам дневник, но имам една тетрадка, в която си записвам разни лични неща от време на време и не, не бих ги показала на никого. 8-)
ForzaFelipe
02-09-2014, 23:34
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? -Малко е ретро, но не значи, че не е хубаво. Писмото е романтичния вариант да напишеш нещо в чата у фацебука
2. Бихте ли написали писмо? - Бих и съм писал доста
3. По какъв повод? - Всякакъв
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? - Ще се зарадвам, от факта, че има момиче което мисли за мен :lol:
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? - Получавал съм, но много отдавна.
6. А писали ли сте на някого? На кого? - Писал съм и не на едно момиче.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? - Нямам такова животно
Дневник съм имал, ама не пиша смислени работи. Няколко съм имал, ама във всичките съм писал за по 2-3 дена.
Винаги ми е било интересно какво мислят момчетата(но включвам и момичетата, за да е по-интересно) за писмата, затова ще направя малка анкета. Надявам се да има успех темичката, не са много въпросите, отделете малко време <3
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Да е остаряло- може би, все пак във век на технологии живеем, но пък е много мило да получиш писмо, да напишеш, да отделиш от времето си, да си оставиш почерка буквално, върху листа хартия.
2. Бихте ли написали писмо? Мда.
3. По какъв повод? Без значение, последно го правих като добавка към подарък за приятел. Получи се много добре.
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо?Ще ми стане мило :)
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого?Да, от приятели,които са доста далеч от мен.
6. А писали ли сте на някого? На кого? На същите тези хора.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Ха, ако имах такъв щях да знам :D
* * *
Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? :д
А относно дневниците, непостоянна съм в това отношение и не бих могла да водя. Евентуално тук ако се разчете някой ден,може да види нещо,нямам какво да крия :lol:
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Остаряло е в смисъла на това, че в момента, за да комуникираш с някого, не е необходимо да пишете писма и да чакаш с дни, но пък чувството да получиш от някого писмо, просто ей така, си е приятно.
2. Бихте ли написали писмо? Да, правила съм го неведнъж.
3. По какъв повод? Без конкретен повод. :Д
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо?Писали са ми. Ами как, стана ми мило и приятно, нормално. :Д
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? Получавала съм - от гаджета, от приятели, от познати. Мил жест си е, освен в случаите, когато един бивш беше започнал да ми праща писма, тъй като не можех да се отърва от него, и общо взето това ни беше единствената комуникация. Даже го беше пратил препоръчано на позната, за да дойде тя до вкъщи и да ми го сложи в пощата. Беше си крийпи. :Д
6. А писали ли сте на някого? На кого? Виж горния отговор. :Д
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Мисля, че на всеки би му станало приятно и мило, ако и писмото е такова.
* * *
Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? :д - Като малка не съм си водила сериозно дневник, но от около година и половина-две си водя редовно. Там, разбира се, не пиша неща от рода на "Мило дневниче, днес ядох, спах, пишках 8 пъти. Чао, чао.". Пиша си някакви мои неща, разсъждавам си по някои теми, мислите си записвам. :Д Доста е яко. Не крия нищо в този дневник, ама си е личен, а аз си държа на личното, така че не виждам защо да му го показвам, в смисъл такъв да му кажа "прочети ми дневника". :д
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Не.
2. Бихте ли написали писмо? Да.
3. По какъв повод? Всякакъв, стига да не е за смс или чат, а нещо същинско, хубаво, добре написано, за да се зарадва човека отсреща.
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? Не знам.
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? Да, от роднини, които са надалеч, от приятелки(но точно писмо не, получавал съм неща, написани на лист).
6. А писали ли сте на някого? На кого? Да. На леля ми и на сегашната ми приятелка(на патерици, с писмо и роза в ръка, за да ѝ се извиня).
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Какво мисля, че би реагирала? Не знам. Но знам, как реагира. Беше ѝ хубаво, чувстваше се оценена и обичана.
xXxPETYAxXx
02-10-2014, 08:07
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? -Да, разбира се, старомодно си е, но точно това го прави толкова мило, романтично и специално.
2. Бихте ли написали писмо? -Ъммм, зависи какво се има предвид. Бих написала и примерно да го оставя някъде или да го дам лично, ама не бих се занимавала с пощите. Мразя пощата, а и просто оставят писмата в кутии, може дори да не стигне до когото трябва...
3. По какъв повод? -Да си излея всички чувства, защото ми е малко трудно да ги изказвам очи в очи.
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? -Зависи какво пише в писмото.
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? -Не май.
6. А писали ли сте на някого? На кого? -Не, започвала съм, но съм се отказвала.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? ------
* * *
Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? -Не съм имала, така че не знам.
RapExotic
02-10-2014, 08:30
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Не. Не е остаряло. Дори може и да е електронно.
3. По какъв повод? Не е нужно да има повод, но може и по всякакъв повод, който е важен и за двама ви.
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? Полужително.
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? Да, от приятелката си.
6. А писали ли сте на някого? На кого? Да, но не точно писмо, а рап текстче с подобно съдържание.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Имаше голям ефект като и го пратих.
.
mihaela.
02-10-2014, 08:43
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Не, не мисля, че е остаряло
2. Бихте ли написали писмо? Да
3. По какъв повод? Дори и да няма повод пак бих пратила
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? ще се изненадам може би и ще ми стане приятно
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? да
6. А писали ли сте на някого? На кого? да
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? ще се зарадва предполагам ;д
* * *
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? В ерата на високите технологии - да, остаряло е, но това не означава, че не е хубаво да се пишат истински писма.
3. По какъв повод? Главно за празници върху картичка.
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? Ще се зарадвам.
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? Да. От роднини, от стар ухажор имах 10-тина, от приятели.
6. А писали ли сте на някого? На кого? Да, на приятели съм писала.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Сигурно ще му стане доста забавно и ще се зарадва. От различни градове сме и това ще е нещо ново и различно.
* * *
Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? :д Имах дневник като малка, още го пазя, но не бих го показала на половинката си, на приятел/ка или на когото и да е ...
Colouring
02-10-2014, 11:52
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)?
То че е остаряло, остаряло е, но е прекрасно. Обожавам да чета и да пиша писма; да си мисля, че някой е отделил малко от времето си, взел е химикал и лист и ми е написал нещо хубаво.
Да, разбира се.
3. По какъв повод? - Има ли нужда от повод? Още по-хубаво ще е, ако получиш писмо без повод. Ей така, просто да те зарадва без конкретна причина. Но и за всеки празник става.
Разтапям се. Сегашният ми приятел ми е пращал няколко пъти, сега даже пак очаквам. Намирам го за уникално сладко и лично.
Като по-малки с една приятелка си писахме, защото тя живееше в друга държава. Иначе по-горе казах - от приятеля ми.
^Това.
Винаги много се е радвал на писмата ми. Мисля, че ако сега му пратя също без причина пак ще предизвикам хубави емоции в него.
* * *
Имах някакъв дневник 2-3-4 клас, но нямам идея къде е и какво съм писала в него. Със сигурност много ще се смея, ако го намеря, но бих го показала на приятеля ми, защо не?
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? - Не, не мисля.
2. Бихте ли написали писмо? - А защо не?
3. По какъв повод? - Защо задължително с повод?
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? - Ми добре, харесвам идеята за писма.
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? - Сметките от Глобул едно време идваха по пощата.
6. А писали ли сте на някого? На кого? - Не, не съм.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? - Май ще му стане миличко, знам ли. Може да си помисли „тая мойта пак е в романтично настроение“ и толкова.
Дневник никога не съм имала.
Asdfajkjdghafjgakgd..Не знаеш колко много значи тази тема за мен..;3
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Защо да е остаряло? В писането на писма има много голям чар..Избягвайки съвременните технологии, намираш начин да споделиш нещо с някой близък.
2. Бихте ли написали писмо? Да..;3
3. По какъв повод? Нужно ли е да има повод?
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? Асдфасфайдфкахгйкадф ела да те нагушкам..;3
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? Получавала съм..От една стара приятелка..Бяхме решили да си разменяме..Още си спомням как съм седяла по нощите да ѝ лепя разни принтирани картинки, за да мога на другия ден да ѝ пратя писмото..;3 А иначе и в момента чакам 2 писъмца от много скъп за мен човек..Ще си ги получа след 15-тина дни..;3
6. А писали ли сте на някого? На кого? На гореспоменатите. ;3
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Цитирам реакция, когато му казах /на Коледа, заедно с подаръка/: "Ооо това е толкова мило..Прекрасна си"...^^
* * *
Толкова, малко настрана от темата, но имали ли сте дневници и бихте ли ги показали на половинката си(ако ги пазите).. някога? :д Принципно имам, но съм писала тоооолкова малко, че не е истина..Вероятно 10-тина странички..Иначе бих му го показала, да..Защо не..;д
.
baby_baby
02-10-2014, 12:59
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Не е остаряло даже е много мило
2. Бихте ли написали писмо? - Да
3. По какъв повод? - Може и без повод
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? - Много ще се зарадвам и ще ми стане много мило
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? - Да от едно бивше гадже което беше в Италия
6. А писали ли сте на някого? На кого? - Да писала съм на бивше гадже
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? - ще се зарадва сиг
Писмата.
Да ми ядат дедовия.
fUcKsMiLe
02-10-2014, 14:42
Не ми разваляй яката тема. :*
НЕ. Обожавам писма.
Често пиша.
3. По какъв повод?
Без повод. За мил жест не е нужен повод.
Обожавам писмата му.
Да. От приятеля си, от бивши, от приятелки, от леля.
На всеки значим за мен човек.
Ще се зарадва.
Tsukuda_Hiroshi
02-10-2014, 16:25
1. Не е остаряло. Просто вече никой не го ползва. Аз наскоро писах :)
2. Както казах - скоро писах.
3. Няма повод. За кеф!
4. Ами ще го прочета!! :) Винаги ме радва да видя плика, адресиран до мен. Пола не е от значение.
5. Преди 15 години, постоянно това правех. Нямаше го гнусния фейсбук!!
6. Много! Ама не я познаваш, така че няма значение на кого, не бяхме и не сме гаджета, ако това е въпроса.
7. Ще се радва.
galaxy29
02-10-2014, 21:33
Специално и очарователно е.
Като мънички, със сестра ми си пишехме с обичаните ни каки и с най-добрата ми приятелка. Сестра ми е две години по-малка от мен и тогава още не можеше да пише, затова ги пишех аз. С каките ни освен ръкописно, си пишехме и на пишеща машина. Беше ни подарък от леля ни, тяхната майка и я обожавахме. Шарехме ги в различни цветове, с бебешки рисунки и лепенки. Пращахме си и малко подаръче с всяко писмо - картинки от дъвки, фибички и други дрънкулки. Аз си бях намерила две писма от каките ми и си ги скрих в съкровищницата. Дори наскоро им ги четох и ги показвах на сестра ми. Много мило ни стана.
Питала съм приятеля ми дали ще му хареса и той ми каза, че много. От дълго време съм решила да му напиша писмо, да го ароматизирам с парфюма ми и да оставя целувка. А пък понеже той е фен на Хари Потър и от мъничък си чакал писмото от Хогуортс, за Коледа му направих такова писмо. Точно, както е описано в книгата и показано във филма. Бях намерила стара, намачкана, красива хартия, на която писах с изумрудено зелено и магически почерк. Направих и герб, в текста смених името на Хари, с това на приятеля ми и освен всичко, добавих и нещо за себе си - "Вярна другарка ще Ви е Пафи Грейнджър". Пликът беше от твърда жълта хартия и го запечатих с червен восък, в който издълбах "H". Толкова се старах и с такава любов го правих... Той остана удивен и беше удоволствие за очите ми да го гледам как му се радваше.
Щях да забравя, че майка ми като ни водеше на море, пращахме картички оттам. Леля, вуйчо и братовчед ни, също пращаха като бяха на море. Другата ни леля е пращала картичка от Англия.
Много си е яко.
А пък дневник не съм имала, но съм му показвала и разказвала за други ми детски нещица, както и той на мен.
СССССС:
HollyGolightly
02-10-2014, 21:39
Не, не мисля че е остаряло
Да, редовно пиша
3. По какъв повод?
С повод и без повод
На мен ми пише и да, радвам се
Да, много често, от приятелят ми, който живее през 2-3 улици 8-) По-приятно е, тъй като получаваш лист хартия с почерка на този човек, както и знаеш, че той/тя е държал/а писмото преди това. Емейлите просто не са толкова лични
Писала съм на доста хора
№5
sneering
02-10-2014, 21:58
В този ред на мисли понякога ми се иска да съм брадясал корабокрушенец,затънал в малка и слабо осветена в жълто стаичка и пишещ писма на непознати хора с целта да запълни празнините,който недосетливите им роднини са сътворили :D
Истинските неща не остаряват!
Бих написал роман,стига да имам муза
3. По какъв повод?
Ясен е повода
Зависи кой е...Ако е от този от който имам чувства ще се разчувствам до сълзи,но ако е от друг ще ме хване много яд че притежава именно точно това нещо което много ценя,но пък не е от този който искам
От първото гадже на 15 и още стоят в шкафа,ако е имало ФБ нямаше да съществуват-гаранция
ааа и от един вечно пиян вуйчо с обещания за спортна кола след години :D Биваше си го в писането,жалко че потъна в дългове и се затри
На момиче което каних на вечерно тържество в 4 клас в салона и танцувахме на Nsync,сега Джъстин остаря..появи се фейсбук и другия по-гаден Джъстин,тя замина и всичко се прецака.
Ако ще и най-големия шедьовър да е,точно за 20 секунди ще го отвори и ще го наснима за ФБ,ще ме тагне и ще се изгуби магията.
:D
Tsukuda_Hiroshi
02-11-2014, 19:27
Йееее! Получила ми е писмото!!! :lol: Странно е - пишем си по фейса, чуваме се по телефона, но и обикновени писма си пишем и винаги има какво да си кажем...
- Да, остаряло е. Вече има много по-бързи начини да се свържеш с любимите хора.
- Нямам нищо против, но друг е въпроса, че нямам нерви да се занимавам с писането и изпращането на едно писмо. Ако се заема с това, получателят трябва да е някой супер специален.
3. По какъв повод?
- Без повод. Ей така, да си разпиша химикалките. xD
- Никак няма да реагирам. Ще си прочета писмото.
- Да. От приятели, роднини... Получавала съм няколко писма и от чужденци, с които едва се бяхме запознали онлайн.
- Единственото писмо, което си спомням някога да съм писала, беше по случай рождения ден на една приятелка.
- Ще ми се чуди сливи ли имам в устата, та не говоря с него, ами му давам писмо. :D
* * *
- Абсолютно никога не бих му показала дневника си. Имам общо три, като първия е с начална дата от 2003 или 2004, не помня вече. Пиша само, когато нещо ми тежи на душицата и то нещо, което не може да се сподели и с най-близките хора.
На абсолютно никого не бих дала да чете.
djipsito
02-11-2014, 21:03
3. По какъв повод?
* * *
1. Не мисля, даже съм купила едни картички и ги надписах, ще ги пращам в България :))
2. Бих.
3. Ако някой има желание да го направи, повод все ще измисли.
4. Много ще се зарадвам и ще си го запазя в специалния тефтер за спомени :д
5. 6. Като дойдох в Испания си пишехме с моите приятели писма, също и на бабите и дядовците. И те са ми пращали.
7. Нямам приятел.
Дневник имах един като малка, ама е в България и няма как да го показвам като съм обвързана тук. Той вече на нищо не прилича, липсват страници и не се държи като тетрадка, ама пак някои работи се четат. Бих го показала, защото е нещо от детството ми, което не крие големи тайни, а е описвало ежедневието ми :))
Сега си имам блог, ама не бих го показала на гадже... Правила съм го и съжалих.
нормално
нали е видел че гледаш биг брадарат
Янархия_съм
02-12-2014, 13:50
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? - НЕ
2. Бихте ли написали писмо? - ДА
3. По какъв повод? - ПОЗДРАВЛЕНИЕ ИЛИ ДА СИ ИЗЛЕЯ ДУШАТА
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? - АКО Е ПОЗИТИВНО, ЩЕ МИ ОТКРАДНЕ СЪРЦЕТО!
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? - НЕ
6. А писали ли сте на някого? На кого? - БИХ, НО НЕ УМЕЯ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАМ ПИСМЕНО МНОГО ДОБРЕ
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? - ЩЕ СТРАДА, ЗАЩОТО АКО НАПИША ТАКОВА ПИСМО ЩЕ Е ЗА РАЗДЯЛА
* * *
ЩЕ СТРАДА, ЗАЩОТО АКО НАПИША ТАКОВА ПИСМО ЩЕ Е ЗА РАЗДЯЛА
ще страда че не си му го написала по рано
Tsukuda_Hiroshi
02-12-2014, 16:54
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? - АКО Е ПОЗИТИВНО, ЩЕ МИ ОТКРАДНЕ СЪРЦЕТО!
* * *
Ти пък много лесно си даде сърцето...
Янархия_съм
02-13-2014, 10:47
ще страда че не си му го написала по рано
Ти да нямаш някакви гадателски способности?
fUcKsMiLe
02-14-2014, 14:01
Стига спам.
SpiritInBlack
02-14-2014, 15:17
1. Мислите ли, че е твърде остаряло това да се пише истинско писмо до любим човек (приятел/ка, семейство и др.)? Не е често явление , но е готино като идея.
2. Бихте ли написали писмо? Да, до държавна институция.
3. По какъв повод? Различни
4. А как ще реагирате, ако човекът от другия пол ви напише писмо? Ще се изненадам и ще ми стане леко неприятно , щото едва ли ще споделям чувствата и.
5. Някога получавали ли сте писмо? От кого? Да, от тогавашни приятелки.
6. А писали ли сте на някого? На кого? Да, няма да се повтори.
7. Какво мислите, че приятелката/лят ви би реагирал, ако му пратите писмо? Развързан съм в момента
* * *
В тоя форум ми е най-големият дневник. Не бих го показал специално , но нямам и какво да крия
dani4kata
02-14-2014, 18:43
1- Определено не е старомодно,а уникално да получиш писмо от любимия човек <3
2-Да вчера написах писмо на любимия ми мовек
3-За Свети Валентин <3
4-Ще се почувствам.специална :)
5-да,от приятелка
6-да на въпросното момче и на въпросната приятелка
7-еми той в случая се зарадва,стана му яко :)
Имам дневник ,но не знам дали бих му го показала.:дд