Влез

View Full Version : Любов ли бе да го опишешш :D

urlittlelady
02-11-2014, 14:50
сложно е.. много е сложно.. като цяло имам нужда да излея цялата тази негативна енергия относно всичко, което се случва в последните няколко седмици. Съжалявам, ако дотягам на някого :D

ии така.. всичко започна преди 4-5 години. Бяхме малки и глупави.. много глупави, или поне аз така го помня. Пълни идиоти. Харесахме се, "тръгнахме", в един клас сме бай дъ уай :D, и уж бяхме много щастливи. Лигавехме се, карахме се доста, може би се обичахме, но де да знам и аз, любов ли беше или просто увлечение на 14 годишни. Потърпяхме се почти 7 месеца и той ме остави, смисъл не ми каза цялата истина и дефакто оставихме една огромна дупка между двамата. Като хлапетата се блокирахме, разсърдихме, правехме се, че не можем да се понасяме в училище, спорехме, после спряхме да си говорим, абе детска работа :D детска, детска две години и половина не си говорихме. И двамата имахме нови връзки, нови преживявания и така нататък. И дойде великият момент, в който съдбата ли беше, не знам, но ни събра отново :D Първоначално бях наясно, че ще участваме в един концерт и си казах добре, хубаво, не е болка за умиране. После трябваше да се държим за ръце. Той ме поглеждаше понякога през репетициите. Изглеждаше тъжен, но и аз го поглеждах. Толкова усилия бях положила да го изхвърля от живота си, да го забравя, да го преодолея.. и сякаш тези усилия отиваха на вятъра. Но както и да е. Минаваха си репетициите, погледите зачестяваха. Концертът също мина. Беше ми много странно след това. Писах му да му искам снимки, и може би, точно тогава навлязох там, откъдето бягах толкова време. Писахме си много, наистина много. казахме си хиляди истини за времето, в което сме били заедно, и времето след това. Започнахме да си споделяме разни неща. Той си имаше приятелка, аз също си имах приятел, и двамата твърдяхме, че нищо не сме усетили. Все по-често започнахме да си пишем. Говорехме си вечер до никое време. После имаше нов концерт, на който трябваше да бъдем още по-близо един до друг. Трябваше да танцуваме заедно и цялата тази близост идваше в повече и на двама ни. Не си признавахме до последно. Твърдяхме, че сме щастливи с новите си връзки, и че това, което е било няма как да бъде отново. Мина толкова време, но мен все още си ме болеше. Не можех да си обясня защо. Така мина и 11 клас. В разговори, писаници и какви ли не още неща. Той си продължаваше връзката, аз също. Докато не дойде един есенен ден в 12 клас, когато си признахме, че няма смисъл да продължаваме така, защото и двамата знаем какво искаме. В края на лятото аз оставих приятеля си, но причината си беше друга, а не въпросният човек. Той се раздели с неговата приятелка още преди това. Мина септември.. мина октомври. Идваха нови концерти. Покрай тях онази близост ставаше все по-голяма. Аз си мислех, че на него му е само да ме мине, така казано, и че пак ще ме остави, затова бях адски песимистично настроена за каквито и да било отношения. Не споделяхме много общи хобита, но и двамата обичахме свободата и кръстосването на гората. Започнахме да излизаме. Той започна да прави неща, които изобщо не съм си представяла, че би направил [говорим за хубави неща]. И изобщо започнах да мисля, че не може да жертва и дава толкова много само заради едното ... да.. Не му вярвах много, но може би и с право. Но имаше нещо, което ме караше да се усмихвам. Чувствах се щастлива, когато прекарвахме време заедно. И естествено идва моментът, в който историята се превръща в "Ромео и Жулиета" или "Тристан и Изолда", че дори и по-зле. И двамата бяхме наясно колко хора са против, особено родителите. Много добре знаехме, че рискувахме почти всичко само и само за онези мигове заедно. Не предполагах, че би го направил, но той го направи. Показа ми, че независимо от всичко, ще е до мен.
Той не ме допълва.. не си приличаме много.. нито пък имаме много общо. Дори изобщо. Единственото общо е, че сме инатливи егоисти. Но с него мога да направя и най-лудите неща, за които не съм и мечтала. Мога да обиколя света, мога да бъда себе си, мога да скоча в океана и да се държа като малко дете, защото той ще го направи с мен. Да, трудно ни е. Имаме само онези откраднати моменти, които сякаш отлитат като подплашени пиленца. Имаме онези скрити разходки, имаме онези малки неща, имаме онова изгарящо чувство, когато се видим за секунди преди да влезем в час, когато няма никой. Имаме един друг и се подкрепяме.
Може би няма да издържим дълго. Може би не ни е писано, да бъдем заедно. Може би съдбата има други планове за бъдещето ни. Но сега знаем, че с все сила искаме един друг и никой и нищо не е способно да развали това, освен самите ние. Може би е любов...

102
02-11-2014, 15:38
да не е ром ?
къв е проблема да сте заедно ?
не мисли че си много пораснала
не е любов

Colouring
02-11-2014, 15:52
Ахааа... разбирам... как очакваш да се включим ние?

къв е проблема да сте заедно ?

Didko_Beats
02-11-2014, 16:03
И естествено идва моментът, в който историята се превръща в "Ромео и Жулиета" или "Тристан и Изолда", че дори и по-зле.

Повярвай ми много по зле е ...тази история е достойна за Бродуей...8-)

Може би е любов...

Еми и аз мисля че е такова , ама не мога да разбера защо и двамата се дърпате като виждате че "подхвърчат искри" между двама ви . Ако е за миналото , както самата ти каза сте били малки и не сте разсъждавали като сега ... тогава да не е било същото ... Ако е заради родителите ви ...пффф ..колко и странно да звучи ,на кого му пука , ако обичаш някого , дреме ти ко ще кажат другите , а и все някога ще го преживеят 8-)

Наистина може да има нещо между вас , но и двамата не си го признавате , погледни назад и наистина си помисли дали този човек е за тебе ... и остави този песимизъм ...

tori
02-11-2014, 16:07
Няма ясно поставен проблем и темата завършва с хепи енд, де факто ние няма как да се включим със съвети, пък и въобще, освен с поплюване. Това към числото и калъринг. Авторке, бъдете щастливи.*

------
* лирично отклонение тип "You shall not pass", защото.

LadyDi
02-11-2014, 16:08
Повярвай ми много по зле е ...тази история е достойна за Бродуей...8-)

Понеже Ромео и Жулиета никога не е играна на Бродуей...

102
02-11-2014, 16:13
заядливци, момичето просто иска да сподели размислите и чувствата си, ама вие естествено трябва да го превърнете в пристан на комплексарските ви души

LadyDi
02-11-2014, 16:15
не мисли че си много пораснала
не е любов

заядливци, момичето просто иска да сподели размислите и чувствата си, ама вие естествено трябва да го превърнете в пристан на комплексарските ви души

http://media1.policymic.com/site/articles/items/3261/2_gif.gif

urlittlelady
02-11-2014, 17:21
просто имах нужда да излея всичко това някъде. Благодаря за мненията!
Относно несъгласията на родителите, не става въпрос за "не го харесваме" или нещо от сорта.. доста по-надълбоко е, но не че ми пречи, просто бях свикнала всичко да им споделям и казвам и сега ми е странно.
Не се мисля за много пораснала... даже изобщо :D и може би затова има толкова "може би-та", колкото и двусмислено да звучи :D
Все пак, наистина Ви благодаря, за отделеното време и мненията! ^^

eдит: под сравнението с "Ромео и Жулиета" и "Тристан и Изолда" имах предвид случаите с несъгласието за нас, не виждам как по-добре бих го сравнила просто

Tsukuda_Hiroshi
02-11-2014, 19:11
На мен пък ми се струва готина история. Интересно ми е как ще се развие...