Влез

View Full Version : И сега накъде?

kakvooo
02-11-2014, 15:51
Чудя се сега какво да правя... Признах чувствата си към момичето, в което съм лудо влюбен - отговора беше "аз се занимавам с друг, ако искаш може да сме приятели", е да.. съгласих се, макар да не ми е приятно.
Сега какво? Възможно ли е да се сети за мен по-натам, аз вече не мога да направя нищо, тя решава!?
Не съм се чувал с нея от доста време(просто не искам да изглежда все едно "досаждам"),
Е.. да чакам ли?

Tsukuda_Hiroshi
02-12-2014, 17:11
Най-сетне една тема, дето да не е за шибания Св. Валентин! Евала!!

Аз лично не бих чакал. Не знаеш какво значи "занимавам се" с друг. Може да не ходят, но щом се занимава, значи тя самата иска да ходят, а аз не знам някой, дето мадамата да му се сваля, а той да й вика "Назад ти, мастийьо толкоЗ долна и селскааааааа!!" А те тръгнат ли, може и с години да ходят. Заеби!

Янархия_съм
02-12-2014, 17:29
Няма какво да правиш. Тя си харесва друг. След време може да се раздели с въпросния, но шансът да избере теб пред трети не е много голям. Живей си живота!

baby_baby
02-12-2014, 19:13
Не се занимавай с нея

kakvooo
02-12-2014, 19:44
Тъпото е, че чувствата са ми прекалено силни ... И докато в един момент си казвам, че трябва да я забравя и да не се надявам, в друг мисля постоянно за нея.. Не знам и аз...

Баща Ти
02-12-2014, 20:02
Да си знаеш за друг път, да не си признаваш чувствата.
И какво като са силни, ако си мъж, лесно ще си намериш достатъчно занимавки, така че след 1 седмица да не се сещаш повече.