PDA

View Full Version : имам ли повод за притеснение? :/

ayaa_
02-12-2014, 06:47
Здравейте, направих го за първи път миналия месец(цикълът ми започна на 7ми и го направихме на 14ти, точно последният ден) всичко беше точно, с презерватив. Направихме го и 2ри - на 25ти януари. Първият път - всичко окей, вторият - имаше бяла течност от мен и адски се стъписах(но мисля,че е от бялото ми течение), приятелят ми е на 100 процента че не е свършвал ) и 3тия път - всичко точно. Проверил е презервативите, нямахме проблеми, обаче този месец 2-3 дни преди да ми дойде(предполагаемо) ми падна кръвното, имах температура, разтройство 5-6 дни, припаднах веднъж сутрин и изпаднах в страшна паника (има ли възможност да е бременност?). Ходих на преглед, казаха ми че е грип/вирус, отмина след като пих лекарства и оттам нататък проблеми съм нямала. Цикълът ми още не е дошъл?.. а е 12-ти вече. Вярно предишните седмици ми бяха стресови откъм даскало, и покрай болестта и допълнителната паника..Има ли някаква опасност? Приятелят ми казва, че няма смисъл да се тревожа, че не сме гафили, обаче в последните 3-4 месеца винаги ми е бил редовен.. а четох из форуми ,че след първият път винаги има закъснение?

xXxPETYAxXx
02-12-2014, 07:46
Не, нали сте проверявали всички презервативи. Но, ако думите не те успокоят може да си направиш тест.

TheDevilInMe
02-12-2014, 08:28
Не, нали сте проверявали всички презервативи. Но, ако думите не те успокоят може да си направиш тест.
Да, направи си един тест, ей така, просто за лично успокоение, за да не се филмираш и още повече да ти закъснее. ;)

vladii
02-12-2014, 12:28
Не мисля,че има от какво да се притесняваш.

baby_baby
02-12-2014, 13:06
Не си бременна нали си ходила на лекар и са ти казали че е грип

а тва за бялото течение не е хубаво ходи на гинеколог

Rolezzz
02-12-2014, 19:37
Може да е от хапчетата.

ayaa_
02-13-2014, 16:54
и аз така си мислех, че е от хапчетата, но 6-7 дни вече и се шашнах :/ и утре не знам дали е безопасно да правя секс, а ми се иска.. страх по-скоро да не ми се забави още. или пък изобщо да не ми дойде. ама щом мъжото казва, че не сме гафили, няма какво да се тревожа май :/

Emilen
02-13-2014, 22:04
Да, направи си един тест, ей така, просто за лично успокоение, за да не се филмираш и още повече да ти закъснее. ;)

Най-дългите няколко минути... :)

changedthewayukissme
02-13-2014, 23:51
Бялата течност може да е била секрета ти и по вероятно да е това..
Колкото повече се шашках,толкова повече ще ти закъснява,много зависи и от това.

midnight_escapade
02-14-2014, 02:10
Ако ти е паднал имунитетът много покрай прекарания вирус, може и това да е причината. Не вярвам да е бременност, щом с презервативите не е имало проблем.
Иначе спокойно, при първите си пъти и аз всеки път се филмирах да не е станал гаф. :D Пък всичко си правехме по правилата.

TheDevilInMe
02-14-2014, 10:59
Най-дългите няколко минути... :)

Не е по дълго от дни прекарани в съмнения. ;)

Mery_J
02-15-2014, 05:26
Няма повод за притеснение, мисля.

ayaa_
02-24-2014, 17:14
още не ми е дошло , но четох , че след първият път закъснявало и е възможно съвсем да се смени откъм дати. (за това гледам да не се притеснявам допълнително) възможно ли е дори и да ми прескочи? :/ (преди ми беше доста непостоянен цикълът, а сега и след момента с боледуването (слагаха ми 2 системи с много витамин Ц) а то забавя.. може и оттам да е) .. :х

страх ме е да правя тест.

xXxPETYAxXx
02-24-2014, 17:21
страх ме е да правя тест.

Тестовете не хапят. Вероятно ти закъснява от боледуването и по-скоро лечението, но пък може допълнително да ти закъснява и от притеснение, така че си вземи един тест, поне да се успокоиш.

peanut93
02-24-2014, 17:28
Според мен поради високите нива на стрес и притеснение, се е получило менструалният ти цикъл да закъснее. Нямаш повод за притеснение, щом не се е случвало отново, значи нищо не е станало. Съдейки по това, което прочетох, давам това мнение :)

ayaa_
02-27-2014, 06:57
мхм, и междудругото четох в бг мама, че кръвният тест отчитал дали си бременна, и блабла. Мен ме боцкаха за кръвен , когато си бях болна,( на 25ти го правихме, на 5 февруари бях на лекар).. и нищо не ми казаха; значи май няма повод, а е просто закъснение

DisappointedDreamer
02-27-2014, 07:28
^Боцкали са те, ама не е било за бременност, т.е. няма как да са я засекли. Има различни кръвни тестове, които търсят/измерват различни "неща". Какво очакваш, да отидеш да си дадеш кръв и да се върнат и да ти кажат, ох, ама вие сте бременна? :Д

DisappointedDreamer
02-27-2014, 07:29
С колко ти закъснява?

ayaa_
02-27-2014, 08:52
ами предните месеци( преди да почна да водя полов живот ) ми идваше към 6-7-8ми.

jivka6
02-27-2014, 12:06
На мен ми закъснява общо 20 дни, като си ми закъснява още преди да съм правила секс, и ми се вие свят адски много! Има известен риск, но ползвахме презерватив...та не знам и аз какво да си мисля вече! Хелп

AKJSDHLX
02-27-2014, 14:56
От стреса и лекарствата е.Миналият месец се получи същото и при мен ;) .. успокой се, няма ти нищо..и ще го кажа и аз ВЗЕМИ СИ ТЕСТ, за да се успокоиш :)

sssh
02-27-2014, 20:23
От лекарствата е, и на мен ми се е случвало да ми закъснява, дори с по една седмица, заради антибиотици и разни лекарства ;)

ayaa_
03-02-2014, 22:19
мхм, ще очаквам значи :/ забравих да спомена, че ме боли супер много корема след полов акт (4-5 часа)още след първият път. ( и попринцип си имам редовно бяло течение от доста време) Замислих се да не би да са кисти или нещо такова.. и оттам да е проблема;

Dusty
03-03-2014, 09:09
Вземи си тест :) Няма да те изяде ;)

Gerrie99
03-03-2014, 16:10
Не се плаши.. и аз така съм се шашкала. Всеки месец се притеснявах да не съм бременна ама ето че ходим вече 8 месеца и все още не съм. Възможно е да ти закъснява.. докато ти се стабилизира цикъла! Вземи си тест въпреки, че не е гаранция, че ще ти покаже вярно! :)

kalpazanka
03-05-2014, 07:17
мхм, и междудругото четох в бг мама, че кръвният тест отчитал дали си бременна, и блабла. Мен ме боцкаха за кръвен , когато си бях болна,( на 25ти го правихме, на 5 февруари бях на лекар).. и нищо не ми казаха; значи май няма повод, а е просто закъснение

Изръси се 25 кинта за бетаЧХГ и дори не си проверила за резултата?!

xXxPETYAxXx
03-05-2014, 14:20
мхм, ще очаквам значи :/ забравих да спомена, че ме боли супер много корема след полов акт (4-5 часа)още след първият път. ( и попринцип си имам редовно бяло течение от доста време) Замислих се да не би да са кисти или нещо такова.. и оттам да е проблема;

Ми като се съмняваш за кисти отиди на преглед при гинеколог! Божеее... то за бялото течение само трябва да идеш, какво остава при съмнения за нещо подобно.

jivka6
03-21-2014, 16:13
На мен ми закъснява вече 42 ден, правих си два теста и двата са отрицателни, ако бях бременна би трябвало вече да отчете нали?

kalpazanka
03-22-2014, 06:25
На мен ми закъснява вече 42 ден, правих си два теста и двата са отрицателни, ако бях бременна би трябвало вече да отчете нали?

С първа сутрешна урина ли ги прави? Тестовете различни марки ли са?

jivka6
03-22-2014, 07:05
Една и съща марка, единия с първа сутрешна, другия не. Аз имам ужасно нередовен цикъл по начало, заради поликистозни яйчници и вероятно от това ми закъснява, но все пак се притеснявам признаци на бременност нямам освен, че ме боли глава и ми се вие свят

kalpazanka
03-22-2014, 11:23
А за поликистозата нещо пиеш ли?
А изследвала ли си хормони, за да си сигурна, че това е само поликистоза и нищо друго?

jivka6
03-22-2014, 16:22
Всичко, за което се сетиш съм изпила. Преди 2 години последно ми бяха изписали противозачатъчни и нещата се оправиха за около година до сега..

kalpazanka
03-23-2014, 11:30
Изброй хронологично.

jivka6
03-23-2014, 15:27
е не им помня имената, понеже бях и по-малка, знам че първото, което пих беше нещо много гадно, от което ме боля страшно много корема, после дуфастон в комплект с още някакви хапчета и последното беше отново дуфастон с жанки 0,3